Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Star
Autor : Rasputin_4 - 2017-08-17
Citita de 8526 ori - Nota 7.36 (44 voturi)
Eram tintuit pe covor fara sa ma pot misca. Dar ii puteam vedea si auzi. Erau trei.
Nevasta mea statea jos, sprijinita cu spatele de calorifer. In jurul gatului avea legata o sfoara, iar mainile le tinea la spate, legate si ele probabil. Rochita in care ii statea asa de bine si pe care o laudasem chiar in dimineata aia ii statea ridicata intr o parte peste sold, descoperindu-i chiloteii negri de dedesubt. Nu-i puteam vedea fata pentru ca statea cu capul plecat si buclele castanii ravasite o ascundeau privirilor mele.
Cretu se lasa pe vine langa ea si apuncand-o de par o forta sa se uite la el.
- Fa zdreanto, ai sa-mi faci o muie acum si daca te pune mama dracului doar sa ma zgarii pe pula, te bat numai in gura pana iti sparg botul. Ai inteles, fa?
Neprimind nici un raspuns o plesni de doua ori puternic peste fata.
- Raspunde cand te intreb, in mortii ma-tii de zdreanta!
Nu imi venea sa cred ce ni se intampla...in propria casa imi vedeam sotia agresata in halul asta si in curand probabil violata de trei golani. Ma zbatui incercand in zadar sa ma eliberez dar eram legat strans si de maini si de picioare. Si in gura aveam ceva pentru ca incercam sa tip din rasputeri dar nu reuseam sa emit decat niste sunete infundate.
"Cand scap de aici va omor cu mana mea, rahati ce sunteti, va omor!" Nu imi putea auzi nimeni gandurile dar cred ca erau evidente dupa zbaterile mele inutile.
- Ia uite, barbatu tu abia asteapta sa te vada cum faci muie, zise Cretu intorcandu-se spre mine.
O prinse pe Raluca de fata, strivindu-i obrajii si fortandu-i gura deschisa o indrepta cu fata spre mine. Privirile noastre se intalnira si pentru prima data putui vedea disperarea din ochii ei. Avea lacrimi lungi curse si ochii umezi.
Am innebunit cred in momentul ala si am inceput sa ma zbat ca un nebun.
- Godane, potoleste-l pe panarama ala ca se agita prea tare si ma enerveaza! zise Cretu.
Nu apucai sa inchid ochii si din stanga ma lovi puternic ceva negru si tare drept in obraz. Ametii pentru o clipa dar nu imi pierdui cunostinta. In schimb lovitura ma scoase din criza disperata de nervi. Nu puteam decat sa privesc neajutorat la cosmarul care se desfasura la cativa pasi de mine.
- Stai locului, sclav ce esti! auzii vocea celui numit Godan venind undeva din spate si de deasupra mea. Individul isi lasa apoi un picior pe capul meu, strivindu-mi fata de podea.
- Asa. Liniste si disciplina! Ca doar nu suntem in padure. Si tu zdreanto, zi dupa mine: Sunt o muista si imi place sa sug pula!
- He,he, rase cel de deasupra mea. Daca nu e, o educam noi.
- Zi in rasa ma-tii ca iti sparg botul, insista Cretu si ii mai tranti vreo cateva palme zdravene peste fata, inrosidu-i-o.
"Nu o mai lovi criminalule ca te ucid cand scap de aici!"
"Zi femeie ce vrea el numai sa nu te mai loveasca!"
Intr-un final din gura Ralucai se auzira niste cuvinte de abia soptite.
- Mai tare fa! Sa te auda si panarama ala de barbatu-tu!
- Sunt o ...
- Mai tare!
- Sunt o muista si imi place sa sug pula, reusi nevasta-mea sa articuleze sacadat.
- Inca o data, mai cu pasiune!
- Sunt o muista si imi place sug pula! reusi sa spuna clar acum.
- Inca o data!
- SUNT O MUISTA SI IMI PLACE SA SUG PULA! striga ea, incercand parca sa se convinga singura de cele spuse.
- Pai de ce n-ai spus asa?! Imediat rezolvam, ranji Cretu si se ridica in picioare.
Se descheie la curea si pantaloni lasandu-i sa cada, apoi isi dadu si chilotii jos, sub genunchi. O apuca de par pe Raluca si se forta in gura ei.
- Ia si suge, muisto! Suge frumos, fara dinti ca altfel stii ce patesti.
Din pozitia in care eram nu puteam vedea decat bucile scheletice ale golanului in dreptul fetei Ralucai. Nu imi trebuia multa imaginatie ca sa completez imaginea. Sotia mea lua muie de la puscariasul asta. Nenorocitul asta o spurca cu murdaria lui.
- Hai ca te pricepi. Fa-ma mare ca sa ne simtim bine, rase Cretu si o apuca cu amandoua mainile de par. Incepu apoi sa isi miste bazinul, venind in intampinarea gurii umede din fata lui.
- Uite ce muie buna faci. Mi-ai sculat-o beton.
- Fute-o oleaca in gat ca in filmuletul ala de l am vazut ieri, sugera Godan amuzandu-se.
- Auzi muisto! Stii sa sugi dar sa o iei in gat te pricepi? intreba Cretu si incepu sa se impinga cu miscari ample in gatul aflat la discretia lui. In curand incepura sa se faca auzite icnetele de rigoare. Suvite lungi de flegma incepura sa se legene lenes de pe coaiele Cretului, ca mai apoi sa ajunga pe rochita de vara a Ralucai umezind-o si scotandu-i si mai tare in evidenta sanii frumosi.
Sotia mea era tinuta zdravan de par si fututa in gat ca ultima curva de un strain. Ma infuria la culme gandul dar in acelasi timp ma excita cumva intr-un fel bolnav si interzis, iar gemetele si sunetele pe care le scotea nu ajutau deloc in sensul asta.
- Las-o sa respire putin sa nu o ineci dracului! se rasti Godan, cu piciorul inca pe capul meu.
- Cum sa se inece?! Mai are multa pula de inghitit zilele astea, rase Cretu dar totusi se retrase din gura neveste-mii. Tu stii ce gat stramt are?! Hai sa schimbam pozitia ca am impresia ca panarama ala pierde tot showul.
Dupa cele spuse, Cretu ii dezlega mainile Ralucai si aducadu-i-le in fata i le lega iar cu snurul pe care il petrecu apoi dupa cuiul tabloului de deauspra, fortandu-i bratele in sus. Asa o
putea manevra mai bine, expunandu-si actul odios in totalitate privirilor mele. O trase intr-o parte, departand-o putin de calorifer si incepu sa isi frece madularul plin de saliva de fata ei, amestecandu-i machiajul. Se apleca si tragand brusc de rochie o rupse, dezgolindu-i sanii. O prinse de unul din ei si o stranse puternic, facand-o sa tipe de durere.
- Acum vede bine jigodia, confirma o a treia voce.
- Buuuun. Vezi ce curva de femeie ai? intreba Cretu, plesnindu-si penisul zgomotos de fata neveste-mii, umilind-o ca pe o curva de pe centura. In timpul asta o plesni puternic cu mana celalata peste sani, facand-o sa tresara la fiecare palma.Lacrimi mari ii cadeau acum pe fata, lasand dare serpuite pe obrajii imbujorati.
- Ia linge-ma pe coaie, zdreanto!
- Nu ca put! ingaima Raluca, buimaca, stramband din nas.
- Linge in rasa ma-tii se rasti bruta, tragand puternic de sfoara din jurul gatului ei, sugrumand-o. Sau vrei pedeapsa?
- Ha, ha, ha...mai spala-te si tu Cretule! bufni Godan vesel. Ca nu ii place doamnei mirosul de coaie.
- Nu-ti plac coaiele mele, intreba inciudat Cretu. Atunci linge-ma in cur, tarfo! Exact in cur ai sa ma lingi, preconiza el si intorcandu-se isi departa picoarele si isi potrivi bucile slabanoage direct in fata sotiei mele.
Furia si excitatia se luptau in mine dar cea din urma castiga teren. Simteam cum mi se intarea madularul pe masura ce sotia mea era supusa la perversiuni din ce in ce mai grotesti. Faptul ca totul se intampla la cativa pasi de mine si eu nu puteam face nimic imi sporea starea de excitatie si mai mult.
Cretu isi tinea curul alb, nebronzat cat mai sus si apucand de sfoara de la gatul Ralucai, trase de ea pana ii forta gura sa ia contact cu gaozul lui nespalat.
Femeia isi invinse un reflex de voma si inchise ochii si buzele strans.
- Deschide gura si linge sau il calc in picioare pe barbatu-tau. Godane!
Godan se comforma si ma apasa si mai tare pe cap, fortandu-ma sa icnesc de durere.
In cele din urma sotia mea ceda. Ceda din dragostea ce mi-o poarta sau mi-o purta, pentru ca dupa cele intamplate nu stiu daca mai poate fi vorba de asa ceva. Ceda si incepu sa linga timid gaozul din fata ei. Dar indemnurile si amenintarile o facura repede sa uite de orice demnitate si de orice retinere ar fi avut pana atunci si dupa cateva minute lingea fara nici o opreliste curul pus la dispozitie cu atata perversitate.
Cretu o ajuta, tragand si mai tare de sfoara si ridicandu-si si coborandu-si bucile, facand-o sa il accepte pe toata fata. In tot timpul asta isi facea laba cu mana libera, gemand infierbantat.
Tot abuzul asta avu ca rezultat ca pula mi se facu par in pantaloni. Imi vedeam sotia cum lingea un cur strain, sub amenintarea cu bataia, si mie mi se scula pula...
- Ce nevasta obraznica ai, mai panarama. Asa o taratura supusa mi-ar trebui si mie mai des. Ia gata cu linsul, ca vreau sa imi dau drumu. Si tu ai sa inghiti tot ca o zdreanta ascultatoare ce esti! Asa-i?
- Da, veni raspunsul lesinat al neveste-mii.
- Da stapane! Asa mi te adresezi de acum! Repeta!
- Da stapane! reusi ea sa ingaime sfarsita.
- Buuuun, se bucura Cretu si intorcandu-se o penetra iar in gat.
Nu avea pula mai mare ca a mea dar i-o impingea toata cu viteza pana la radacina, facand-o sa se inece. Incepu sa o pompeze frenetic in gat si o futu asa mai mult de un sfert de ora, facand-o sa se lupte pentru fiecare gat de aer si sa scuipe afara flegma din belsug. Spre final arata ca vai de ea,saracuta, cu machiajul un dezastru si cu parul incalcit. Ochii mari lacrimau incontinuu datorita madularului care ii intra si ii iesea din gat fara incetare.
- Aaaaaah! se crispa Cretu cu pula in gura nevesti-mii si o tinu acolo cu gatul ocupat pana isi scuipa tot slobozul infect. Cand intr-un final isi scoase pula afara, din gura ei tasni flegma
amestecata cu sperma. Se ineca si scuipa dezgustata samanta plantata cu forta in gatul ei delicat si se lupta sa isi recapete suflu.
- Hai si ai grija de asta sa nu o ia razna. Hai mai repede ca mi s a sculat o pula...de o scap pe jos adio degete de la picioare, rase Godan ridicandu-si piciorul de pe mine si indreptandu-se spre neavasta-mea.
- Da-i-o bine Godane ca asta e curva de lux. Stie sa faca muie beton parca a facut cursuri speciale in sensul asta. Ce-ai studiat zdreanto la facultatile alea? Penisologia?


*


In trei zile si patru nopti cat am fost captivi in propria casa, nevasta mea a fost supusa la perversiuni inimaginabile. A fost fututa in gura si in gat ore intregi, fiind nevoita sa inghita sperma pulilor care o violau. Au futut o pe rand si au futut o toti deodata. I au tras o in pizda si i au tras o in cur. Dupa ce isi dadeau drumul pe ea sau in ea o puneau sa ii linga in cur sau sa le suga degetele de la picioare. O fortau sa spuna cele mai tampite si imbecile texte si sa le raspunda cu "Da stapane" la orice intrebare. Cand se plictiseau se pisau pe ea ca sa o spele ziceau. Apoi aruncau o galeata de apa rece peste ea ca sa nu puta si o luau de la capat.
La inceput se impotrivise, plansese, se rugase...in zadar. Acum ajunsese sa se supuna fara cracnire,ca o adevarata sclava. Chiar asa o si numeau "Sclava Isaura". Nu se mai stramba cand trebuia sa sarute cu buzele curul paros al unuia sau altuia drept pe gaura. Nu se mai ineca deloc cand pula barosana al lui Godan i se slobozea in gat si nici nu mai scuipa nimic pe jos. Cred ca de foame era bucuroasa sa inghita samanta celor trei nenorociti. Nu mai mancase nimc altceva in timpul asta si ajunsese primeasca cu recunostinta sperma oferita. Si ocazionalele flegme care o nimereau in gura erau imediat inghitite. Chiar daca fortate, orgasmele produse de fututul neintrerupt o epuizasera.
Arata terminata. Rochia ii disparuse de mult. Chiloteii dupa ce ii purtase fortat pe cap o vreme zaceau aruncati intr-un colt. Parul naclait de la sperma si de la flegme ii statea lipit de scalp. Era goala in intregime si trupul ei frumos purta urmele abuzurilor la care fusese supus. Sanii si fesele ii erau rosii de la palmele indurate. Pasarica ii era umflata si imflamata de la cata pula capatase in tot timpul asta. Din fundulet ii se scurgea sperma uneori pe care tot ea ...



    Login