Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSolutia secreta a Matusii Michelle - Partea I
Autor : Garcia007 - 2016-10-14
Citita de 14519 ori - Nota 7.84 (100 voturi)
Solutia secreta a matusii Michelle - Capitolul I

Am coborat din masina impreuna cu mama mea. Nu ne mai vorbiseram de la "incident" si eu eram atat de rusinat ca nu ridicam ochii din pamant. Aveam 14 ani pe atunci si eram o aschiuta de baiat. Imediat dupa "incident" maica-mea mi-a si spus:

- Nu degeaba esti asa slab. Daca nici nu mananci ci doar stai toata si faci treaba aia!

Adevarul era ca o comisesem grav. De doi ani descoperisem masturbarea de la niste colegi de clasa si acum toata viata mea se invartea in jurul ei. Daca eram singur acasa cel mai probabil eram cu pantalonii in vine si cu pula in mana. Stropisem peste tot. Cearsafurile si scaunul de la birou erau toate patate sub forma de jeturi de cum improscam cu sperma calda de 7-8 ori pe zi. Pur si simplu nu ma puteam opri.
In urma cu cateva zile imi batusem recordul. Maica-mea se culcase devreme in seara aia asa ca m-am dus la mine in camera si am inceput ca de obicei sa ma joc cu puta gandindu-ma la cate o fata din clasa sau la labele rapide date in vestiar. Colegii de clasa o faceau rapid. Adesea o dadeam in grup in vestiar 3-4 minute si gata, sparcaiau cocoselele pe gresie si fiecare isi vedea de treaba lui. Dar imi spusese Teo,un coleg mai solid, cu pula de om mare si cred ca mai pervers chiar si ca mine "bai, Matei, tu esti cel mai fraier daca te labagesti asa una doua. Tre sa stai si sa tragi de ea mai mult. S-o mulgi cu orele. Ia uite-o pe-a mea" imi zicea si isi strangea pula de la baza ca sa ii dea mai mutl volum."Ia uite cat s-a facut de cand o mulg sanatos".
Intr-adevar, pula lui era un animal in sine. Un sarpe cu un singur ochi care din cand in cand clipea la minea si mai scuipa niste zeama lacrimoasa in timp ce pielea preputului alunea in sus si-n jos ca un guler peste capul lucios.
Asa ca in noaptea aia i-am urmat sfatul. Cand am simtit prima data ca nu mai pot si o sa ejaculez, m-am oprit si am lasat pulicica sa-si revina. Am mai facut asa de cateva ori si am vazut ca intr-adevar era mult mai misto. Am vrut sa vad cat ma tine asa. M-am dat jos din pat si am umblat cu pula sculata prin casa, balanganindu-o in stanga si-n dreapta ca pe-o pula de barbat matur, si am scos de sub pat revistele uzate pe care mi le imprumutase Teo. "sunt cele mai bune" imi spusese cu un zambet siret si parca iarasi isi aranjase pula mai bine in pantaloni. Cand am ajuns acasa prima data cu ele mi-am dat seama si de ce. Hartiile erau umflate de umezeala si aproape lipite intre ele. Nu ii scapase nicio poza indiferent cat de urata era femeia sau cat de porcoasa era scena. Ba chiar parca scenele cele mai porcoase fusesera stropite si mai intens. Zici ca descarcase o cisterna de sloboz pe imaginea unei pustoaice care isi largea gaoaza in jurul pulii unui mecanic de masini congolez.
M-am asezat frumos pe marginea patului si mi-am insirat materialul langa mine. mi-am tras pantalonii de pijama sunt coaie, fiindca descoperisem ca acolo imi place sa ma apese si m-am cracanat ca sa am acces la pula si coaie. Ce-a urmat nu vreti sa stiti. O ora? Doua? Mi-am pistonat pula cu ochii beliti la revistele alea, oprindu-ma doar din cand in cand sa dau pagina. Cand simteam ca o sa urce slobozul din coaie si-o sa se faca fantana o luam dintr-o data mai incet si doar lasam sa ma treaca un fior prin tot corpul de mi se facusera sfarcurile ca piatra. Ultima ora a fost de groaza. Mi-am pierdut complet controlul de zici ca eram in transa. Imi aruncam capul pe spate si gemeam ca un bivol injughiat sau chitaiam ca un pechinez de placere. Eram complet in lumea mea in timp ce cu o mana imi pistonam prohabul si cu alta imi tineam coaiele parca sa nu cada de ce bine era. Transpirasem sub mine si facusem balta si mana imi plescaia pe pula de la cate se scursesera din ea si continuau sa se mai scurga. Eram in lumea mea. Eram in extaz.

Nici nu mi-am dat seama in prima clipa cand am vazut-o pe maica-mea in usa uitandu-se stupefiata la mine.Copilul ei era cracit pe pat cu picioarele goale, reviste porcoase peste tot si pierdut complet in extazul pe care i-l provoca miscarea de du-te vino din jurul sceptrului de carne inflamat. Am ramas asa cateva secunde privind-o direct in ochi. Ma prinsese chiar pe culme si in mod normal ar fi trebuit sa ma opresc, dar din cauza diversiunii am uitat sa o fac si am dat trei smucituri in plus pe pula care imi fura fatale.

- Doaaaaaaaaamne fereste a zis maica-mea si a inceput sa se inchine. In momentul ala am chirait ca un animal injughiat si fara sa vreau am dat drumul unui suvoi de sperma acumulata care a inceput sa sara incontrolabil din turnuletul meu erect. Am incercat sa ma opresc din ce faceam si sa trag ceva peste mine, dar corpul nu ma mai asculta. Cu ochii inca intr-ai mamei mele am continuat sa tremur spasmodic de zici ca cineva mi-ar fi lipit curul de pat si sa dau din picioare in timp ce arteziana albicioasa isi facea numarul. Dupa cele 5-6 jeturi puternice care sarise la inceput, acum doar se prelingea ca o inghetata topita pe cornetul de carne care inca pulsa sub actiunea extazului prelungit. Cred ca si fata mi s-a schimonosit , parca implorand iertare de la maica-mea pentru orgasmul incontrolabil care imi teleghida acum toti muschii dintre picioare.

A urmat un scandal monstru. Ca de cand sunt a...



    Login