Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSolutia Secreta a Matusii Michelle (Partea II)
Autor : Garcia007 - 2016-10-17
Citita de 13070 ori - Nota 8.14 (116 voturi)
Solutia Secreta a Matusii Michelle (Partea II)

Maica-mea a insistat sa imi traga trollerul pana la usa Matusii. Michelle statea intr-o vila veche cu etaj de pe langa Televiziune intr-o zona foarte linistita.Stiu ca inima imi bubuia in gat in timp ce traversam curtea si ne apropiam de usa de la intrare.Totul era curat si foarte frumos aranjat.
Cand Michelle a deschis usa, insa, mi-a stat inima in loc.

- Buna surioara, mi-a zis, ooooo, dar pe cine avem aici? a intrebat ea din usa.

Nu o mai vazusem de ceva timp, cum am zis, si uitasem cum poate sa arate. Cred ca ii era imposibil sa iasa in oras altfel decat cu taxiul sau masina personala pentru ca ar fi fluierat toti barbatii dupa ea.Se mai implinise de cand o vazusem eu ultima oara,dar parca totul se depusese numai pe fund si pe sani. Cum am spus. Sanii imensi. "Laptareasa" cum o descria maica-mea. Care dansau frumos in doua cupe uriase la fiecare miscare. Cred ca am ajuns putin mai devreme pentru ca nu apucase sa se imbrace efectiv, in schimb purtand doar un capot de matase care de-abia ii ascundea minunile naturii. Michelle era o femeie inalta si oricat de greu mi-ar fi fost sa ma uit in ochii ei lascivi cu gene false, mi-era imposibil sa ignor perechea aia de bidoane care imi ajungea fix la nivelul ochilor, de daca m-as fi impiedicat as fi cazut cu fata fix intre ei si m-as fi asfixiat.

- Ma bucur sa va vad surioara, ne-a zis cu vocea ei putin ragusita de Barbie pe steroizi si ne-a condus in casa pasind pe gleznele ei minuscule care nu stiu cum puteau duce atata greutate.

Ne-am asezat la masuta, mama pe fotoliu, Michelle pe canapea. Inainte sa pot sa spun ceva matusa m-a tras la ea in poala si m-a pus pe genunchi de parca as fi avut iarasi 10 ani si a inceput sa ma mangaie prin par.

- Ia uite ce baiat frumos. Ce mare te-ai facut. Cred ca mor fetele dupa tine la scoala.

Eu ma simteam super penibil. Purtam niste pantaloni foarte scurti pana imediat sub fund, asa ca simteam practic pielea coapsei matusii mele lipita sub coapsele mele. Stateam cu mainile pumn intre picioare pentru ca apropierea asta incepuse sa aiba un bine cunoscut efect asupra cocoselului meu. Matusa continua sa ma ciufuleasca sau sa ma mangaie pe picior.

-Adevarul e ca... tocmai de aia am venit la tine, Michelluto... am probleme mari cu el.
- Ce ti-a facut puslamaua mica?
- A ajuns... stii tu. La varsta aia. Cand innebunesc baietii si vreau sa iti spun ca la mine in casa e horror. Lasa sperma peste tot. Am prosoapele toate patate. Chilotii mei i gasesc cu crusta.

Michelle dadea din cap intelegatoare in timp ce ma mangaia pe spate, dar eu eram socat. Nu imi dadusem seama pana atunci ca maica-mea fusese atat de constienta de masturbarile mele.

- Vai,draga mea,stiu ce spui. Asa erau si baietii mei la varsta aia.Cand veneam sa le fac baita si sa ii spal pe spate, la fundulet si la pulicica erau os amandoi.

Imaginea asta m-a facut pula sa imi zvacneasca in pantaloni si cred ca Michelle a simtit din felul in care mi s-au inclestat muschii curului pe coapsa ei.

- Noaptea e un show continuu, a reluat maica-mea. Scartaie patul ala in ultimul hal. Ore intregi. Nu bea, nu mananca, doar sta intins in pat si... te rog sa ma ierti, dar se masturbeaza in continuu. Si geme sa-l auzi cum face. Acum doua saptamani am avut niste colege in casa sa jucam bridge si l-au auzit si ele. Au spus "dar baiatul tau e ok? parca are febra sau ceva ce geme asa la el in camera?". Am zis ca mor de rusine. Si dupa aia cand am mers la el,evident ca era tot transpirat si cu cearsafurile stropite pana la genunchi.

-Vai, ce baiat obraznic, a zis MIchelle si m-a strans si mai tare de coapsa.

- Am zis ca trebuie sa vin cu el la tine, pentru ca stiu ca tu ai niste metode ale tale si ai mai dezvatat si alti pustani sa renunte la viciul asta.

- Oooo, dar nu e nicio problema. Chiar ma bucur sa ma ocup de un baietel asa sanaos si vanjos ca el. Ia stai drept.

M-am ridicat in picioare.

- Mainile pe langa corp.

Am tras jenat mainile pe langa corp lasand sa se vada incolaceala care mi se formase in sort.

- Ia sa vedem cum se prezinta situatia.Pot?

Mama a dat din cap ca da asa ca Michelle cu maini hotarate mi-a desfacut slitul de la sort si mi i-a tras sub coaie. Nici nu-i nevoie sa mai pun ca mi-a tasnit pula afara ca un motan somnoros si mi s-a balanganit putin sub propria greutate sub ochii stupefiati ai matusii si ai mamei mele. Cu miscari profesioniste,Michele mi-a luat penisul in pumn si a inceput sa mi-l maseze. S-a tras putin mai aproape , astfel ca penisul imi ajungea acum chiar deaspra sanilor ei magnifici.

- Iaaa sa vedem. Ia uite ce pula mare a facut baiatul....Cam cate ore pe zi e asa?

- Tot timpul e asa, a intervenit maica-mea.

- Vreau sa-mi raspunda el.

- Cam... tot timpul...Cand sunt la scoala... cand sunt acasa... o simt ca se scoala... si atunci...

- Si atunci trebuie sa te retragi undeva si sa te eliberezi nu?a zis Michelle extrem de intelegatoare , apasand si mai tare in jurul carnatului meu

- Da....

- Te masturbezi?

- Da...

- Da, te cred si eu.De cate ori pe zi te masturbezi, puiut?

- 4-5...?

Michelle m-a strans mai tare, parca sa imi gatuie pula.

- Adica 7-8?

- 7-8... asa mai da. Ia. Apleaca-te.

M-am aplecat si i-am simtit degetele delicate umblandu-mi pe la coaie,parca cantand la pian, de-abia atingadu-mi saculetul strans si intarit, dupa care a urcat usor cu un deget de-alungul perineului pana spre fundulet.

- Si la ce te uiti asa, cand te masturbezi?

- La... fete?

- La fete, ca doar nu la barbati. Ce fel de fete?

- Fete... nu stiu. Cu sanii mari?

- I-auzi. Iti plac fetele cu sanii mari?

Cu o mana incepusa se schiteze un du-te vino de-a lungul carnatului meu care acum devenise un veritabil falus in timp ce cealalta desena opturi cu unghia tot mai aproape de rozeta mea maronie, acolo unde nu ma mai atinsese nimeni pana acum.

-Da... imi plac.

Vocea ei era aproape soptita.
- Te gandesti ca esti acolo? In revista? Ca molfai un sfarc mare in gura si ca isi freaca fetele alea sanii de pula ta...?

- Da... am gemut eu. La asta ma gandesc.

Picioarele au inceput sa ma lase si penisul sa imi zvacneaca in palma matusii mele , semn ca nu mai aveam mult.
...



    Login