Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Solutia Secreta a Matusii Michelle (Partea a VI a)
Autor : Garcia007 - 2016-10-26
Citita de 12718 ori - Nota 7.25 (150 voturi)
Solutia Secreta a Matusii Michelle (Partea a VI a)

Pula imi atarna acum ca un carnacior uscat si rozeta imi pulsa inca din cauza invaziei la care fusese supusa. Flavius in schimb era un animal. Pula ii statea umflata la maxim si venele i se incretisera de-a lungul ei dandu-i aspectul noduros al trunchiului unui copac. Matusa m-a sters cu grija,apoi si-a sters elevul cu si mai multa grija, urcand si coborand pe burta si picioarele lui, de fiecare data cand trecea cu mana peste penisul lui erect i-l cobora si il lasa sa sara la loc, mai tantos si mai rasbelit decat oricare alta pula vazusem vreodata.

Matusa ne-a dus in camera si ne-a asezat pe fiecare in patul lui. M-am intins pe spate si am simtit mainile matusii umblandu-mi prin jurul soldurilor. Nici nu trebuie sa mai mentionez ca imediat ce s-a aplecat peste mine i-am simtit sanii grei apasandu-mi bazinul si desi fusesem proaspat mult am simtit pulicica cum imi zvacneste iar in pantaloni. In prima clipa m-am speriat, dar dupa aia am vazut ce facea. A tras o curea de piele peste burta mea si a prins-o de partea cealalta a patului. Doua curele mai mici mi-au legat mainile pe langa corp.
- Stiu eu cum sunt baietii noaptea... este spre binele tau, ca sa nu avem alte surprize.
M-a sarutat pe frunte. I-am simtit buzele carnoase si umede lipindu-se de fruntea mea si sanii ei amplii s-au lipit de pieptul meu, apasandu-se si deformandu-se sub propria lor greutate. Erau pur si simplu divini.
Matusa s-a ridicat si s-a dus la patul lui Flavius, probabil urmand sa faca acelasi lucru.

Rozeta si muschii mei anali interiori se mai calmasera si acum nu simteam altceva decat un sentiment de acalmie si relaxare. In cateva secunde gandurile au inceput sa o ia pe fagasul visurilor si mi-am simtit pleoapele grele cazand una peste alta. Am adormit.

Nu am idee cat timp a trecut de cand am adormit si cand m-am trezit, dar cert e ca ce am vazut m-a facut sa belesc ochii cat cepele si sa uit de orice somn.
Eram in continuare legat de pat, si banuiesc ca si Flavius era. Dar asezata pe marginea patului lui, imbracata doar intr-o camasa de noapte transparenta, se afla matusa mea, sora mai mare a mamei mele, Michelle, cum ii placea sa se spuna... Prin transparenta materialului ii puteam distinge bretelele sutienului nergu si chilotul negru , atat de ingust si subtire supraput pe baza spatelui ei masiv. Era o superbitate.O adevarata amazoanca. Dintr-o parte ii puteam vedea unul din sanii ei uriasi pe care cupa sutienului de-abia putea sa ii tina suspendati.
Dar ce m-a socat cel mai tare era ceea ce facea.
Nici nu era de mirare ca Flavius avea capul aruncat pe spate intr-un extaz perpetuu si tembel, muscandu-si din cand in cand buzele si expirand prelung timp ce isi dadea ochii peste cap.
Mana matusii mele urca si cobora de-asupra falului impresionant a lui Flavius care se ridica deasupra cearsafului. Glandul lucea in lumina slaba si dintre buzitele din varf se prelingea un paraias constat de precum, semn ca coitele lui munceau din greu peste program. Michelle de-abia il atingea,urcand si coborand pe sceptrul de carne, transportandu-l pe baiat tot mai departe pe culmile stariide extaz.
- Oh, puiule, ii soptea ea. Cred ca iti e asa greu... bietul de tine sa umbli cu pula sculata toata ziua prin casa... si coitele astea asa pline... cred ca te dor la fiecare pas...
- Da, doamna.. ma dor foarte tare, sopti el putin prea tarem de-abia stapanindu-si un geamat de excitatie.
- Si tot ce ai vrea ar fi sa te inchizi in camera si sa te masturbezi pana lesini, nu-i asa? Sa-ti muncesti pula aia pana varsa tot...
- Da.... adica, nu, nu doamna, nu vreau...
- E normal sa vrei... toti baietii de varsta ta au doar asta in minte... fie ca e o fata de la scoala, sau o profesoara de care le place, sau o fata de la televizor, am avut atatea cazuri, atatia baietei pe care a trebuit sa ii dezvat... si asa erau toti ca tine... puli de barbat agatate de corpuri de pustani. Nu vroiau decat sa isi infiga penisul mai repede in ceva sau sa si-o frece toata ziua pana la ejaculare... asa era si tu, iti amintesti?
- Da... doamna, gemu Flavius din nou, unduindu-se ca un sarpe sub manipularea matusii mele.
Flavius era necircumcis, ca si mine, iar pielea care ii ingulera madularul urca de sus pana in jos, ascunzandu-i oul rosu din varf si decalotandu-se din nou, lasandu-l la vedere si mai sclipitor ca inainte. Apoi dintr-o data Michelle a facut ceva ce nu mi-as fi imaginat niciodata. Si-a scos cu multa senzualitate guma pe care o mesteca si a asezat-o pe noptiera, apoi si-a umezit usor buzele cu limba. O smucitura scurta i-a aruncat parul pe o parte si am vazut-o cum isi apropie buzele de penisul super sculat al baiatului. Buzele ei carnoase si putin incretite de varsta erau la doar cativa centimetru de cea mai mare pula pe care o vazusem vreodata (mai mare ca a lui Teo, mai mare decat a negrilor din reviste). Probabil ca daca ar fi scos limba in momentul ala ar fi putut sa isi plimbe varful fara probleme pe glandul inflamat. Dar nu a facut-o. In schimb e suflat incet peste cap, ceea ce l-a facut pe Flavius sa geama si mai puternic de frustrare.
- Flavius, scumpul meu? a soptit ea imperceptibil.
- Da?? DA!!! a gemut extaziat baiatul mai tanar.
- Cum o chema pe profesoara ta de romana dintr-a 6a? Stii tu... cea cu sani foarte mari?
Flavius si-a aruncat capul pe spate in disperare. Michelle ii stia cele mai ascunse secrete si perversiuni.
- Ahhhhh! Domnisoara Viola
- Da... domnisoara Viola... iti amintesti cand te gandeai la ea?
- Da...!
- Iti amintesti ce faceai cand te gandeai la ea...?
- Daaaa!
- De cate ori pe zi....?
- 6....7 ! Toata noaptea...eram un animal... nu puteam sa ma stapanesc....
- Ti se pare ca... seman putin cu domnisoara Viola?
- Nu... ea era...
- Continua, se aseza Michelle mai bine pe pat si am vazut cum o mana ii aluneca intre coapsele corpolente.
- Tu esti mult mai inalta ca ea, dar...
- Dar ce?
- Ai si sanii mult mai mari...
- Iti plac... sanii mari?
- Da... imi place sa...
- Spune-o.
Michelle s-a intins putin desupra patului si si-a lasat unul din sanii ei grei sa coboare pana in palma legata de pat a prizonierului ei. Baiatul nu a intarziat sa isi stecoare mana intre carnea catifelata si buretele subtire al cupei, framantand sfarcul maro si intins cu toata pofta.
- Imi place sa ma joc cu ei... imi place sa.... ejaculez pe ei.
Flavius isi ridica fruntea transpirata pentru a vedea mai bine spectacolul din fata lui.
- Trageti picioarele, puiut, a soptit matusa retragandu-si sfarcul din atingerea flamanda a pustiului.
Flavius s-a executat, indoindu-si genunchii la piept si lasandu-si sexul, coaiele si rozeta expuse rasuflarii calde a matusii mele. Am vazut-o pe Michelle ducandu-si doua degete la gura si ca o mare doamne lasand sa i se scurga saliva pe ele, umezindu-si degetele fine si unghiile rosii de o manichiura impecabila. A coborat apoi mana si a trasat cu ghearele cateva dare pe falusul invartosat inainte sa se incolaceasca pe coaiele grele. Nu a zabovit nici acolo prea mult, pentru ca au coborat mai departe si cu enorm de multa grija au inceput sa maseze funduletl barbatului, aducandu-l o treapte de extaz in sus. Flavius efectiv se zbatea acum in curea de piele, rasucindu-si capul de pe o parte a pernei pe alta si rasufland atat de greu ca aveam impresia ca inima o sa ii sara din piept. Michele, insa, era imperturbabila. Cu o mana ii masa profesionist testiculele si rozeta iar cu cealalta urca si cobora pe cutia de bere invelita in piele care era pula acestui baiat.
Dintr-o data am vazut claia de par coborand tandru deasupra lui si toata imensitatea aia de pula a disparut in gura femeii de 40 si de ani. Dintr-o singura miscare, femeia l-a inghitit pur si simplu pe baiat. Nu am putut sa vad asta, dar ochii mari si beliti pe care i-a facut Flavius in intuneric m-au facut sa-mi dau seama imediat ce se intampla. Capul cu par ondulat a inceput sa urce si sa coboare intre coapsele subtiri ale mulatrului , iar spatele lat al matusii mele se incorda si relaxa sub miscarea de du-te vino. Flavius se zbatea acum cu picioarele ridicate la piept si nu de-abia ii mai putea stapani icnetele de p...



    Login