Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSolutia Secreta a Matusii Michelle (partea a V a)
Autor : Garcia007 - 2016-10-23
Citita de 11907 ori - Nota 7.96 (122 voturi)
Solutia Secreta a Matusii Michelle (partea a V a)

Matusa Michelle ne sapunea corpurile de zor. Eu si Flavius eram in picioare in cada cu mainile rezemate de perete, Asta era conditia, inainte de culcare:
- Stiu eu cum va spalati voi baietii, dati de doua ori cu apa si credeti ca s-au dus microbii, ne spusese in timp ce ne dezbracase pentru dus. De aceea o sa se ocupe matusica Michelle de voi in fiecare seara ca sa fie sigura ca fiecare parte a corpului este spalata.
Matusa statea acum rezemata intr-un genunchi deasupra cazii si ne spala pe amandoi. Nu putusem sa nu trag cu ochiul la corpul de abanos al lui Flavius care stralucea sub apa dusului si fiecare zvacnire a muschilor lui se putea observa. Nici nu are rost sa va spun ca si eu si Flavius aveam pulile sculate la maxim si coaiele dureros de intepenite. Mainile matusei frecau frenetic bucile intarite ale mulatrului, iar baiatul statea cu capul in jos, lasand sa i se scurga samponul din cap.
Deodata am auzit-o pe femeie ordonand scurt:
- Intorceti-va.
Ne-am intors amandoi in acelasi timp si pulile aproape ca ni s-au ciocnit cap in cap de cat de sculate erau.
Michelle era imbracata intr-un triocu alb si lalau care se umezise tot si i se lipise de piele, lasand sa se vada perechea de sani gigantici cu mameloane aramii si intinse aproape cat palma unuia dintre noi. Nu parea sa ii pese, in schimb s-a uitat la amandoi si ne-a spus.
- Acum va trebui sa va spal in zona intima. Vad ca sunteti amandoi foarte excitati, cum e si normal pentru varsta voastra. Trebuie sa am grija sa aveti putulicile spalate bine, asa ca sa nu va vine vreo idee. Incercati sa va ganditi la altceva, sa va uitati pe tavan, orice care sa nu aiba produca o descarcare sexuala.
- Da, doamna, a raspuns Flavius cu ochii pe tavan si mainile pe langa corp, si parca a miscat putin si din pula fara sa vrea.
Matusa s-a uitat apoi direct in ochii mei si a tuguiat din buzele ei carnoase.
- Esti in stare, da, pui? De obicei cand baietii ajung pe mana mea in prima seara trebuie sa stau o ora dupa aia sa-mi spal sperma din par.
- Da, matusa... am susotit eu si am lasat mana catifelata sa imi apuce testiculele. Am simtit dintr-o data ca mi se inmoaie picioarele si ca tot sangele mi se duce in varful pulii. Mana matusii mele se misca energic dar in acelasi timp plina de gingasie. Rasucea incheietura si cand mi-o apuca pe toata ca pe o spada, cand tinea doar varful capului intre degete ca un boboc de trandafir. Sanii ei superbi se miscau in tandem cu mana ei experta, ciocninud-se unul de altul sub materialul umed.. Imi freca pula cum nu o mai facuse nimeni pana atunci si simteam ca sunt in al noualea cer. Cand credeam ca o sa trec de punctul culminant si o sa ma slobozesc fara sa vreau pe mana ei si in apa de la cada, o simteam ca se opreste si ca imi urca pe abdomen, atingandu-mi alte puncte excitante, insa niciunul indeajuns cat sa o improsc cu samanta.
- Aici, aici trebuie sa ai grija ca se aduna branzica si nu vrem asta,sopti ea, spalandu-mi cu multa delicatete glandul penisului chiar sub marginea capului,pe canal si trasand cu unghia venele proeminente care mi se formasera de-a lungul carnii tot mai pulsande.
Am coborat putin privirea si am vazut ca Flavius era si el in extaz. Aceasta MILFETA cum i-ar fi zis Teo la scoala, statea in genunchi in fata noastra si ne freca pulile energic, in sus si-n jos cu viteza constanta. Era visul oricarui pustan si totusi un cosmar in acelasi timp pentru ca niciunul nu avea voie sa faca ce vroia mai mult, sa isi stropeasca stapana cu suvoiul cald care se acumulase intre picioare. Cel putin Flavius respira ca un animal in calduri si avea pula aproape lipita de piept. Palma femeii mai in varsta urca si cobora pe dedesuptul expus al gladului, lasand liber un suvoi de presloboz amenintator care sapa santuri umede prin clabucii de sapun, asemeni mierii prin iaurt. Si probabil ca Flavius nu ar mai fi avut mult, daca Michelle nu s-ar fi oprit la fel de brusc si ne-ar fi cerut sa ne intoarcem cu spatele la ea.
Flacaul mulatrul s-a intors si s-a si aplecat, parca aratandu-i fundul matusii mele. In prima clipa mi s-a parut ciudat si urat din partea lui, mai ales ca din pozitia in care era matusa ar fi putut sa ii vada bine de tot pana in fundul gaurii, dar nu mica mi-a fost mirarea sa simt mana experta a matusii ca a apasa pe sale si imi face semn sa ma aplec si eu.
- Aplecati-va, copii, zise ea cu blandete, stiind ca pentru ce urma trebuia sa fim relaxati.
Am auzit un tub de crema deschizandu-se si inchizandu-se in spatele meu (in spatele fundului mai bine zis) si plescaitul mainilor matusii in timp ce probabil isi freca respectiva solutie pe maini. Am simtit apoi doua degete reci si foarte placute mangaindu-ma deasupra coaielor, urcand si coborand, ignorandu-mi penisul erect cu tot, in schimb urcand tot mai aproape de gaura mea cea mai intima. Din reactiile lui Flavius, care statea cu ochii inchisi si respira incet prin gura intredeschisa, cred ca si el se bucura de acelasi tratament.
Degetele pricepute ale matusii au inceput sa imi deseneze cerculete in jurul muschiului rozetei si sa-mi abese usor sfincterul cu fiecare miscare. Mi-era putin frica de ceea ce se intampla, mai ales ca citisem in revistele pentru adolescenti ca pentru a deveni gay era de-ajuns sa-ti intre ceva la un moment dat in fund (de exemplu daca mergeai la doctor sa iti faca o clisma exista pericolul sa devi gay).
Spre rusinea mea am icnit ca un catel in clipa in care am simtit un deget alunecandu-mi-mi in anus si urcand incet mai departe. Peretii rectului meu se strangeau in jurul degetului ceea ce era ciudat si placut in acelasi timp
- Sssssss, asa puiu meu, relaxeaza-te, am auzit-o pe matusa soptind, si vocea ei m-a facut intr-adevar sa imi relaxez mai mult muschii, doar pentru a primi si mai mult din degetul care ma invada. Si-l rotea cu extrem de multa grija, masandu-mi peretii interior ai anusului intr-un mod pe care nu-l mai simtisem pana atunci.
- Trebuie sa fim curati, nu e nicio rusine sa te simti bine cand esti curat, soptea ea. Ia uite... ia uite-l ...



    Login