Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSolutia Secreta a Matusii Michelle (partea a IV a)
Autor : Garcia007 - 2016-10-21
Citita de 11289 ori - Nota 7.88 (98 voturi)
Solutia Secreta a Matusii Michelle Partea a IVa (continuare)
Am urcat in camera unde Flavius imi pregatea patul de la fereastra. Mai erau alte doua paturi, din care cel al lui Flavius de partea cealalta a sobei.
- Stai sa-ti schimb salteaua, mi-a zis, el. Partea asta e chiar jegoasa.
A intors salteaua pe partea cealalta, dar salteaua veche cu dungi era la fel de patata si pe partea aia. Cine stie cati oameni dormisera (sau mai stiu eu ce!!!) pe ea de-alungul timpului. Erau paturi mici, de o persoana, si parea ca as fi nimerit intr-o tabara.
Flavius m-a intrebat in doi peri de unde vin si cati ani am. Si el tocmai facuse 18 ani, la fel ca mine, deci era practic un pusti. Fusese adus la Michelle in urma cu cati ani pentru o dependenta de masturbare, si il uitasera acolo. Mama lui prefera acum doar sa mai sune din cand in cand si sa afle daca ii e bine, dar nu cerea niciodata cu el la telefon. "Michelle a avut grija sa ne creasca bine anii astia"
- Sa "ne"...? m-am blocat eu. Deci sunt mai multi?
- Tineri vin si pleaca tot timpul, mi-a spus el. Peste vara, cand parintii prefera sa plece in concendiu isi lasa odraslele aici. E asa multa agitatie ca n-ai unde sa arunci un ac.Michelle are grija de noi, dar uneori trebuie sa mai cheme doua asistente care sa o ajute. Asta face Michelle, ajuta pe toata lumea.
- Serios? Nu mi se pare. Ca sa iti spun sincer, mi-e putin frica de ea.
- Nu ma crezi? m-a intrebat Flavius si si-a aranjat mai bine coaiele ca doua bile de tenis din pantaloni. Tot ce le face baietilor este ca sa ii ajute si pe ei...si pe multe femei la nevoie.
- Ce legatura are una cu alta? am intrebat foarte mirat.
- Adica... tu nu stii ce te asteapta?
- Nu....
Flavius a dat sa imi raspunda, dar s-a oprit cand a auzit telefonul sunand pe hol, urmat de vocea matusii mele raspunzand un etaj mai jos.
-Alo? Ah, Carmencita, iubita mea, ce ma bucur sa te aud...Da, draga, ia spune ce problema ai?
Flavius mi-a facut semn sa vin dupa el si a pornit tiptil si descult pe hol. S-a dus la telefonul din perete si l-a ridicat cu multa grija. Mi-a facut semn sa tac si a pus telefonul la ureche astfel incat sa putem asculta amandoi discutia femeilor.

Din telefon am auzit o voce plangacioasa de femeie care parea mult mai tanara decat Michelle (poate 20-25 de ani?)
- ...pentru ca nu mai rezist. Sunt pur si simplu disperata.
- Ti-am spus, incerca Michelle sa o calmeze. Recolta nu e gata inca, Va trebui sa mai astepti cateva zile.
- Dar sunt disperata... Am masturbat deja toti pacienii de pe salon.
Cand am auzit asta m-am blocat si a trebuit sa ma abtin sa nu scot un icnet de mirare.
- Auleo, Carmencita, nu-mi spune... ti-am zis ca daca consumi sperma nesanatoasa tot tratamentul nostru e degeaba. Trebuie sa consumi doar sperma neatinsa, preferabil cultivata pe parcursul mai multor zile pentru a te bucura de proprietatile ei.
- Stiu, Michelle, si stiam ca o sa fii suparata pe mine. Dar nu am putut sa ma abtin. Am incercat, zau ca am incercat. Ma frec cu dushul in fiecare dimineata si seara inainte sa fiu de garda la spital, dar cand ajung acolo nu ma pot abtine. Trebuie sa imi iau doza.
- Of, si cati ai golit?
- Azi noapte?
- Da.
- 6-7 barbati. Fara barbatu-miu azi dimineata. Deci 8 cu totul.
- O sa ai probleme si cu personalul spitalului.
- Nu o sa am, pacientii deja ma cunosc. Cand vin noaptea in salon imi spun "scufita rosie"... si deja stiu ce ii asteapta.
- Scufita rosie? Iarta-ma, ca te intreb....
- Ah, rade Carmencita, e o prostie. Prima data... adica prima prima data cand am indraznit sa imi fac de cap cu un pacient, era un individ urias. Nu stiu... 2 metri cred ca avea, facuse sport in tinerete si acum era foarte gras. SI tot glumeam, ca Domnu Popescu, dar ce lat sunteti in spate, dar ce maini mari aveti, ce degete groase aveti, si odata si-a dat la o parte patura si mi-a aratat ca mai era mare undeva. Si atunci mi-a zis "da, de asta ce zici, Scufita Rosie? Asta nu e mare?" Si in timp ce il sugeam si imi tinea parul il auzeam ca sopteste "Da, asa... suge-o Scufito... joaca-te cu pula... mama cum sugi Scufita Rosie..." A doua seara cand am venit, deja ii spusese si colegului de salon, un pensionar de 70 de ani. Si ca isi tina gura a trebuit sa il sug si pe el...si tot asa Scufita in sus, scufita in jos.
- Eu te inteleg, Carmencita, si stiu ca nu e usor sa refuzi o pula sculata cand o ai in fata... dar odata ce ai inceput tratamentul meu, trebuie sa incetezi din a mai ingesta orice alt tip de sperma. Mai ales de la necunoscuti.
- Dar a fost asa bine... Dupa cele 6-7 portii pot spune ca m-am simtit cu adevarat plina.
Nu am putut sa nu observ pula lui Flavius care intre timp prinsese viata in chiloti si acum cerea atentie, pulsand si intinzand materialul alb.
- Sunt sigura ca ti-ai satisfacut pofta, a oftat Michelle atat de lung ca pentru o clipa m-am intrebat daca nu cumva se foloseste de acest prilej pentru a se masturba la telefon.Dar trebuie sa recunosti... calitatea in niciun caz nu a fost ce trebuia. Pacientii tai sunt barbati intre doua varste, multi dintre ei au si copii.
- Da, cred ca pe undeva asta imi si place la ei, ofta Carmencita in telefon. La inceput am crezut ca e vorba doar de gust, de cand mi-ai deschis tu ochii, si incercam sa ii rezolv cat mai repede, sa ii fac sa-si dea samanta si ii lasam sa adoarma. Dar acum imi place sa ma joc cu ei, sa schimb miscarea si intensitatea si sa vad cu le afecteaza asta calitatea spermei. Pe unii ii masturbez cu viteza chiar in timp ce ejaculeaza, si sa ii vezi cum se zbat sau ma tin de cap, parca vrand sa ma dea la o parte dar si sa ma tina infipta in pula cat mai mult timp. La ei sunt jeturi subtiri si dese si care trag cu putere pana in fundul gatului. Pe altii ii atat mai mult si cand ii vad ca nu mai pot imi mut mana doar la baza coaielor si strang asa ca de o pompita. Pe ei ii las sa ejaculeze lenes si sperma iese dintr-o singura bucata, ca dintr-un tub. De multe ori nici nu ma uit la cel pe care il sug, ci ma uit la urmatorul. Il privesc chiar in ochi ca sa stie ce urmeaza sa ii fac. Sunt oameni napastuiti de ...



    Login