Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSolutia Secreta a Matusii Michelle ( Partea a VII-a)
Autor : Garcia007 - 2016-10-28
Citita de 13311 ori - Nota 7.55 (138 voturi)

(continuare)

Michelle se aşeză în patul ei imens de două persoane cu baldachin si cearsafuri de satin. Dormitorul ei era mobilat scump si cu stil , ca cel al unei inalte curtezane.
Isi desfacu sutienul si isi lasa sanii ampli sa se reverse liberi si frumosi. Isi freca pielea cu crema albicioasa dintr-un borcanel pe care scria atat Michelle s Secret si se lasa purtata de ganduri.
Ca in multe nopti, o incercau ganduri de remuscare pentru ce le facea baietilor. In fond ce era vina lor ca nu isi doreau altceva decat sa isi verse sperma pe unde apucau? Asa erau programati biologic. Iar toata povestea vindecarii de masturbare... sa recunoastem era o poveste. Nu de putine ori se simtise prost ca pacalise atatia baietandri si ii ademenise in capcana ei, adesea adusi chiar de parintii lor, pentru a-i inchide in laboratorul din subsol si a le recolta pretioasa sperma timp de mai multe zile. Calitatile magice ale spermei lor nu era , insa, o minciuna, chiar daca nu exista nicio dovada stiintifica sa ateste vreun rezultat palpabil. Dar afacerea mergea ca pe roate. Peste vara reusea sa umple borcan dupa borcan de sperma de la baieti de toate varstele, si sa le vanda unui cerc select de femei, majoritatea intre doua varste care fie erau destul de disperate sa isi mentina tineretea cu orice pret ca inghiteau (fara apropo) povestile Michellei despre proprietatile magice ale spermei proaspat mulse, fie erau insele dependente de ideea de a devora sperma in cantitati cat mai mari si de la diversi pustani (multe aveau ele insele fii si nepoti acasa pe care abia ar fi asteptat sa ii ia la mana si sa ii goleasca de samanta), iar Michelle era pretextul perfect pentru a-si lua doza.

Ca in multe alte seri, gandul femeii ii zbura in trecut, intr-o perioada parca desprinsa din alt timp, cand ea nu era altceva decat o pustoaica roscata cu pistrui si cu parul prins in doua codite pionieresti, careia i-au crescut sanii aproape peste noapte si acum intorcea toate capetele pe strada.

Michelle, Madalina pe numele ei adevarat, dar Michelle o alintase familia nu va putea uita niciodata ziua in care tatal ei a luat-o deoparte si i-a marturisit diagnosticul sau. Dintre toate surorile tatal ei o iubea cel mai mult, poate si pentru ca era sora cea mare (cand ea avea deja 15 ani, sora ei mama lui Rares avea a 12 ani, iar sora cea mai mica 10) , iar micuta madalina se obisnuise de mica sa ii spuna orice, fie ca avea o problema la scoala sau ca ii placea de cate un baiat. Tocmai de aceea, intr-o insorita zi de mai, dupa ce fetele mai mici au plecat la scoala, tatal ei a chemat-o in camera si a inceput prin a-i spune.
- Michelle, micuta mea, tu stii ca eu tin la tine ca la ochii din cap si ca vreau sa iti fie bine tie si familiei noastre.
- Da, tati, sunt asa norocoasa sa am un tata ca tine, ii raspunse repede fata, Stiu ca trebuie sa iti fi fost atat de greu sa ne cresti pe toate dupa moartea mamei. Uite, alti barbati isi mai gasesc cate o femeie care sa ii ajute...

Si intr-adevar, nu de putine ori nu incercasera sa ii faca lipeala tatalui lor cu cate cineva din oras: ori o secretara strengara, ori o florareasa oachesa, dar de fiecare tatal lor glumea si le spunea: "d-apoi nu-mi trebuie mie. eu va am pe voi. voi sunteti familia mea" si fetele se bucurau.

Dar iata ca anii de singuratate isi spusesera cuvantul. Tatal fetelor fusese diagnosticat cu niste noduli la nivelul organului reproducator, mai exact in jurul prostatei incercate de atatia ani de abstinenta.

Madalina il asculta atenta in timp ce tatal ei incerca mai bine sa ii explice.

- Intai am zis ca e de la oboseala, sau de la varsta, ca simteam tot timpul o stare de sfarseala. Apoi am crezut, doamne iarta-ma sa nu fie hemoroizi... ca de-abia puteam sa ma ased pe scaun. Noaptea era cel mai greu, nici nu puteam sa dorm. Simteam ca o inflamatie acolo jos...

- La perineu, completa Michelle, foarte experta.

- Exact, raspunse tatal ei putin mirat. Ca in sfarsit sa imi fac niste analize la un doctor mult mai in varsta si care mi-a spus... Domnule, dar dumneavoastra cand ati intretinut rapoarte sexuale ultima data? Cam de zece ani, i-am zis eu. S-o punem altfel... eliberare prin ejaculare cat de des aveti? EU i-am spus, "domn doctor, eu mi-s om serios,sunt vaduv, am trei fete de crescut, nu pot sa stau sa mi-o - DOAMNE IARTA-MA - iau la laba toata ziua, ca trebuie sa am grija de ele". Imi zice, "asa este, dar toata aceasta abstinenta a facut sa se acumuleze foarte multa tensiune si foarte mult lichid care acum nu va lasa sa functionati cum trebuie. Si tare ma tem, domnule, ca daca nu rezolvati mai repede problema, e posibil sa evolueze intr-un cancer si atunci nu vad bine." "Adica, cu alte cuvinte, sa incep sa ma masturbez mai des" "Asta ar fi functionat in primii ani, dar acum lucrurile sunt mai complicate. Stimularea exterioara a penisului nu mai este de ajuns. Trebuie sa intrati mai adanc. Dupa cum stiti, mai bine de jumatate din penisul omenesc este ascuns in interior, dar este la fel de sensibil ca cel exterior, daca nu chiar MAI sensibil. Sfatul meu medical este sa incepeti un tratament riguros al acestui penis interior si cu un drenaj constant , de doua ori pe zi, sa speram ca se va ameliora".

Din pacate procedura era una complicata care necesita prezenta unei asistente medicale pentru rezultate optime. Daca la inceput lucrurile parusera destul de simple, dupa al patrulea telefon tatal isi pierduse aproape orice speranta. Numai 4 asistente in tot judetul se ocupau de o asemenea procedura si toate cereau sume exorbitante pentru o singura sedinta. Ba chiar una din ele i-a si spus: "eu sub un milion de lei nu-ti bag mana-n cur!"

- Un milion de lei! se minuna Michelle si facand un calcul rapid realiza cu doar o saptamana de drenaj ar fi costat undeva la 14 milioane de lei, adica jumatate din salariu tatalui ei si alocatiile fetelor la un loc.

- Asa este, draga mea... poate ca pur si simplu... mi-a venit ceasul. Este o boala stupida, intr-adevar...


Lui Michelle nu ii venea sa creada ce auzea. Tatal ei, barbat inca tanar si in putere, doar avea numai 42 de ani la momentul acela, sa fie rapus de o boala atat de grava. Intelegand acum de ce era atat de amarat, Michelle ii lua mana aspră, muncită între palmele ei mici si catielate si il mangaie ingaduitoare.

- Tati, nu iti face griji... Eu sunt alaturi de tine. Stii ca te poti baza pe mine oricand. O sa invingem impreuna boala asta si o sa fii din nou pe picioarele tale, ai sa vezi. Da-le dracu pe asistentele alea!

Tatal ei ii zambi cald pe sub mustata stufoasa si o mangaie parinteste pe obraz, trecandu-si degetul gros peste pistruii ei.

- Iubita mea, sunt atat de norocos sa te am.

* * *

Inca din start au stabilit sa nu le spuna nimic surorilor ei mai mici pentru a nu se panica. Astfel, in fiecare dimineata Michelle se trezea cu o ora mai devreme si facea micul dejun pentru fete, apoi le trimitea la scoala ca sa poata ramane singura cu tatal ei.

Emotia primei sedinte si-o amintea si acum. Apa curgea la baie, un etaj mai sus, semn ca tatal ei se trezise si isi facea dus. Avu pentru o clipa imaginea corpului lui de barbat de 40 de ani acoperit de jetul cald al apei, si apa siroindu-i pe pieptul paros si burta care chiar daca i se mai rotunjise in ultimii doi ani, era inca in armonie generala cu corpul sau despre care multi spusesera ca ar fi putut fi de atlet. Isi alunge insa, imediat acest gand,pentru ca nu trebuia sa fie nimic erotic sau sexual in cadrul acestor sedinte. Era o urgenta medicala si pentru barbati sub dush avea destule postere cu Backstreet Boys la care sa se gandeasca.

Urca incet scarile pana in dormitorul tatalui ei si ii pregati cu mare atentie patul, asezand un prosop alb pe mijloc, asa cum vazuse ca fac asistentele. Apa continua sa se auda la baie, asa ca profita de acest ragaz pentru a-si aranja mai bine sanii in sutien si a-si examina corpul in oglinda din dormitorul tatalui. Se pacalise ca de obicei cu o rochie de la second hand, pe care nu putuse sa o probeze decat ochiometric. Ca multe alte haine, ultimii doi nasturi nici nu se mai inchideau din cauza sanilor sai ampli si trebuia sa se foloseasca de o agrafa cat un deget pentru a-i tine bluza la un loc.Noroc cu puloverul ros de casa pe care si-l putea trage oricand mai bine de-o parte si de alta a pieptului pentru a-si acoperi efectele exploziei de hormoni.

"Daca as putea sa mai iau putin din sani si sa mai pun si pe picioare" isi spuse ea din nou, privindu-se in oglinda.

Atunci dusul se opri si tatal ei aparu in usa invelit doar intr-un halat. Avea parul umed lipit de cap si mustata si mai inchisa la culoare din cauza umezelii.

- Ai si venit, ii spuse el putin rusinat.
- Da. Au plecat si micutele, suntem doar noi doi.
- Ce bine, zise tatal ei fara sa se grabeasca sa vina in pat.

Michelle ii simti imediat stinghereala si se intinse catre el pentru a-l trage mai aproape.

- Hei, tati... stiu ca ti-e greu,ii spuse ea privindu-i de jos cu ochii mari si plangaciosi. Dar... eu sunt aici ca sa iti fie bine. Asa ca orice ai nevoie, orice trebuie sa facem, facem ca sa ii fie bine la taticul nostru, da?

- Da.... murmura el si o mangaie usor pe cap, apasandu-i zulufii roscati.

Michelle il imbratisa si ea, si lipindu-se de coprul lui, ea asezata, el in picioare, ii simti pentru prima data penisul apasand prin materialul halatului. Ramasera asa cateva secunde, timp in care il simti destul de clar pulsand si impingand-o in obraz, apoi se desprinse de el incet si il privi zambind.

- Ia sa vedem.... spuse ea.

Ii descheie nodul halatului si lasa marginile sa cada de-o parte si de alta, dezvelind pentru prima data penisul tatalui ei, inca umed si semi erect, sub o mica padure de carlionti la fel de bruneti ca restul parului de pe corp. Michelle nu mai vazuse niciodata un penis atat ...



    Login