Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sofia
Autor : cos20 - 2024-01-10
Citita de 6210 ori - Nota 1.85 (211 voturi)

Într-o zi am mers până la prietenul meu la birou, într-un centru de afaceri. Acesta era foarte ocupat, așa că vizita mea a fost foarte scurtă. La plecare, deși acesta avea biroul la etajul 3, am zis sa iau liftul. Am apăsat pe buton și am așteptat liniștit liftul. Acest a sosit și era gol. Mă urc, apoi apăs pe butonul pentru parter și scot telefonul din buzunar. La scurt timp, liftul se oprește la etajul 2 și ușa se deschide. O blondă superbă intră în lift. Era o domnișoară cam la 20 și ceva de ani, cu un corp de invidiat. Era îmbrăcată într-o rochie crem destul de scurtă și avea în picioare o pereche de cizme albe cu tocuri cui metalice. Avea în mână o jachetă neagră, iar pe umărul drept o poșetă din piele de culoare albă, destul de mică, dar foarte cochetă.
Urcați sau coborâți?
Cobor, zic eu cu un mare nod în gât și încercând să-mi stăpânesc emoțiile. Inima mea o luase la goană, în momentul apariției acestei domnișoare superbe.
Și eu vreau să cobor. Vă însoțesc, dacă nu vă supărați, îmi zice ea pe un ton mieros în timp ce intra în lift pășind apăsat și sigură pe ea.
Mulțumesc, zic eu roșind de-a binelea.
Cu drag!
În timp ce îmi vâr nasul în telefon, încerc din răsputeri să mă abțin să nu mă holbez la frumoasa blondă. Totuși cu coada ochiului îi admiram cizmele și picioarele apetisante de-a dreptul, cu o piele foarte frumos bronzata. Probabil că a observat că mă uităm la picioarele ei pentru că la un moment dat și-a lăsat toată greutatea pe piciorul drept, iar piciorul stang l-a dus în față lasându-se pe toc și mișcând varful cizmei în stânga și-n dreapta ca și când ar zdrobi ceva. În timpul ăsta mă privea cu coada ochiului și zâmbea provocator.
Eu eram roșu ca racul și abia mă abțineam să nu mă holbez la picioarele ei, deși nu-mi prea ieșea.
La un moment dat simt o zdruncinătură, se stinge lumina în lift, iar acesta se oprește. După câteva secunde s-a aprins lumina de urgență.
Ce s-a întâmplat, zic eu cu voce speriată.
Până de curent dacă avem noroc sau defecțiune, dacă nu avem noroc, zice frumoasa blondă.
Offff….ce aiurea este situația asta.
Da, chiar este. Sper să nu ne țină aici toată ziua.
Și eu sper să ieșim cât mai repede din lift.
După ce am sunat la numărul pentru urgențe afișat în lift și am anunțat oprirea liftului între etaje, ne-a spus vocea de la telefon că va dura puțin până să vina cineva să ne ajute să ieșim.
După aceea amândoi ne-am cufundat în telefoane. La un moment dat am obosit să mai stau în picioare și, fără să-mi pese că mă murdăresc pe pantaloni, m-am așezat jos pe podeaua liftului. Era chiar mai bine decât speram pentru că îi puteam admira în voie picioarele frumoasei domnișoare.
Evident că acesta a observat asta și s-au apropiat de mine.
Sofia, zice frumoasa blondă și-mi întinde mâna. Încântat de cunoștință, zic eu în timp ce mă ridic de jos.
Încântată. Te rog, nu te deranja. Am văzut că te-ai așezat foarte comod jos, zise ea zâmbind. Eu m-am asezat din nou jos pe podea.
Da, sunt destul de obosit după o zi plină.
Te cred, zise Sofia zâmbind. Și eu sunt obosită, iar acum sunt nevoită să stau în picioare în continuare. Mai sunt și pe tocuri, zise ea în timp ce se uita către mine și ridică intenționat piciorul stâng parcă să-mi și arate ceea ce spune.
Când a făcut gestul acesta inima mea parcă a luat-o la goană de-a binelea și nu-mi puteam dezlipi ochii de pe cizmele ei albe care-i îmbrăcau perfect picioarele.
Te cam holbezi la picioarele mele, zise ea zâmbind.
Nu, nu încerc eu să mă scuz…
Hai, recunoaște, te uiți.
Îți plac cizmele mele? mă întrebă ea.
Da, sunt superbe zic eu cu un glas scăzut, pierit parcă de surpriza întrebării.
Te poți uita mai de aproape la ele, dacă vrei și tot stai aici jos. Și, în secunda următoare își ridică piciorul drept și îl puse pe umărul meu lasându-se încet pe talpă.
Îmi plac lănțișoarele de pe lateral, îmi zice ea în timp ce răsucește piciorul pe umărul meu atât de tare că tocul a agățat tricoul.
Și țintele astea sunt perfecte.
Da, așa este. Sunt superbe, zic eu excitat de mișcarea surprinzătoare a Sofiei.
Te rog, mă ajuți să le curăț, că par murdare. Și îmi apropie cizma de gura.
Fără să mai aștept, am început să-i ling țintele de pe cizmă. Deși erau foarte ascuțite, i-am lins fiecare țintă în parte. Nu-mi păsa că erau murdare, iar ceea ce făceam eu putea să mă îmbolnăvească. Eram excitat la maxim, iar în pantaloni eram ud deja și cu o erecție de zile mari.
Bineee, zice ea vizibil excitată. Foarte bine! Continuă, nu te opri zise ea în timp ce își mângâia sânii cu mâna dreaptă.
După câteva minute mi-a pus talpa pe față și m-am împuns atât de tare că am dat cu capul serios de peretele liftului. Apoi, a început să mă apese cu talpa pe față, pe obraz, apoi nasul l-am strivit atât de tare că abia mai puteam respira. La un moment dat și-a retras piciorul, apoi a așezat tocul pe obrazul meu și a apăsat extrem de tare încât m-am făcut să icnesc de durere. După câteva secunde a început să rotească ușor piciorul, parcă dorind să mă găurească. După ceva timp a ridicat tocul din obraz și l-au pus pe buzele mele încet. Fără să mai aștept am început să-i ling tocul tot cu poftă. Gustul de praf amestecat cu cel de metal m-au excitat foarte tare.
Văd că îți place, zise Sofia. Te rog întinde-te pe spate. Hai să facem să fie mai palpitant, zise ea.
Fără să mai astep, mă întind pe spate, dar lipsa spațiului din lift m-am făcut să rămân cu picioarele adunate. În secunda următoare și-a poziționat tocul cizmei stângi exact în buricul meu și s-a lăsat încet pe picior. Tocul intra dureros de adanc în mine în timp ce eu eram atât de excitat încât eram gata să explodez în chiloți. Am incnit de durere, tocul ascunzandu-se tot în stomacul meu, iar celălalt picior a rămas în aer pentru câteva clipe. Apoi, Sofia, mi-a pus talpa piciorului drept pe față strivindu-mă fără milă că pe o gânganie. Apoi, cu vârful cizmei mi-a căutat gura și mi-a înfipt cu forța vârful cizmei în gura cu așa putere încât mă dureau dinții. Apoi s-au lăsat pe piciorul drept încât mi-au crăpat buzele de la forță cu care mi-a îndesat piciorul în gura mea. Acesta a fost și momentul în care nu am mai rezistat și am ejaculat în chiloți.
Heeei, ce faci? Zise Sofia. Ai ajuns la extaz fără mine?
Și își retrase piciorul din gura mea și se dădu jos de pe mine.
Te rog dezbraca-te. De tot! Fără să mai stau pe gânduri, mă ridic și m-am dezbarc instant de hanorac, tricou și pantaloni.
Și chiloții, zise râzând Sofia.
Ii dau și pe aceștia jos, uzi de-a binelea.
Așa. Bun băiat! În genunchi, hai!
Mă pun în genunchi în fata ei în timp ce ea își ridică rochița și își dă jos chiloții minusculi. În următoarea secundă eram cu limba în păsărică ei uda de-a binelea. Își ridică piciorul stâng peste umărul meu și mă apasă cu mâinile în păsărică ei penetrând-o cu limba din ce în ce mai adânc. După ceva timp ajunge la orgasm, iar un lichid cald îmi ajunge în gură.
Nu te ori, zise Sofia. Nici nu voiam să mă opresc așa că am continuat să-i ling păsărică cu poftă, din nou din ce în ce mai adânc. Ajunge din nou la orgasm, apoi încă o data și încă o dată. Nu-mi mai simțeam limba, dar eram în extaz.
Hai, ridica-te.
Mă ridic și mă ia în brațe și mă sărută lung înfigându-și limba adânc în gura mea. Apoi, se oprește, mă împinge și se întoarce cu fundul apetisant spre mine.
Fără să aștept invitații speciale, am penetrat-o pe la spate. Avea un corp superb și asta mă excita extrem de tare. De fapt, amândoi eram atât de excitați încât nu am mai avut nevoie decât de câteva minute până să ajungem amândoi la final. Orgasmul ei a fost atât de intens încât a curs mult lichid.
Acum pedeapsa. Intinde-te jos. Cum eram dezbrăcat de tot mi-a fost cam rece, dar până la urmă m-am așezat în...



    Login