Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sofia (continuare 3)
Autor : cos20 - 2024-02-08
Citita de 3575 ori - Nota 1.34 (119 voturi)

Într-o zi mă sună Sofia și îmi spune că vrea neapărat să ne vedem cât mai repede, chiar în seara aceea, dacă se poate. Nu am insistat să aflu de ce, așa că m-am conformat cu atât mai mult cu cât îmi era tare dragă și mi-am făcut timp să ajung la ea.
Pe înserate am ajuns la ea și îmi deschide îmbrăcată sumar într-o rochiță subțire, albă, care îi punea în valoare picioarele perfecte. Era desculță și fără șosete, fapt care m-a excitat maxim. Unghiile roșii de la picioare m-au fermecat din nou și îmi doream sa le sărut continuu.
Te rog să te faci comod, zise ea. Vin imediat și ieși din cameră. După vreo două minute a venit cu o farfurie cu fursecuri și două pahare.
Suc, bere sau vin? Ce să aduc?
Pffff…vin ar fi bun, dar cum mai am de mers cu mașina, mai bine bere fără alcool dacă ai sau suc.
Am bere fără alcool.
Bine, atunci așa să fie. După câteva momente a revenit în camera cu berea rece și s-au așezat lângă mine pe canapea.
Ce bine arăți azi, zic eu uitandu-mă la rochiță ei care părea acum cam transparentă.
Mulțumesc! Îmi place să fiu comodă, mai ales în casă. Și sexy pentru tine, zise ea zâmbindu-mi provocator.
Chiar ești super sexy, zic eu roșind puțin.
Vreau să te ademenesc să-mi fii la picioare.
Chiar sunt la picioarele tale, numai bun de strivit.
Văd că îți place asta și mă bucur, zise ea. Chiar vreau să mai încercăm, când ai timp și chef, ceva mai tare decât tocurile.
Care ar fi provocarea asta, întreb eu curios.
Uite, mi-ar plăcea să încerc ceva mai periculos, dar care îți oferă senzații mai tari decât până acum. Vreau sa te simt sub rotile mașinii. Să te calc cu mașina.
Călcat în picioare am fost, zic eu râzând, dar cu mașina niciodată. Deși, aș încerca de curiozitate. Dar, de ce ai vrea să mă calci cu mașina?
Pentru că îmi place să chinui bărbații. Am o satisfacție nebuna să o fac.
Aha. Și chiar ai călca cu mașina un bărbat? Pe mine, de exemplu?
Da, fără ezitare, chiar dacă îmi ești foarte drag.
Wuau! Nu te cred! Dacă mă omori?
Nu fac așa ceva, nu asta este plăcerea. Totul merge până la o limită a suferinței, extremă este drept. Sincer, mi-ar plăcea să calc un bărbat cu mașina. Să-l simt sub roata mea… Vrei să încerci?
Nu știu ce să zic, îmi este teamă. Am fost călcat în tocuri cui cumplit de tare, dar niciodată atât de dur… Nu rezist sub greutatea unei mașini.
Căutăm o mașină mai mică, un Opel Corsa sau o Dacia Sprig, de exemplu. Hai, te rog! Vreau să încerc asta!
Ești foarte îndrăzneață, îmi place asta. Dar, îmi este frică.
Hai, încearcă ceva nou ieșit din tipare. Nu te-ai plictisit de aceleași tocuri sau sa fii călcat în picioare cam la fel în același zone ale corpului?
Nu, nu m-am plictisit. De picioarele tale sunt fascinat și aș sta sub tocurile tale mereu.
Hai, încearcă ceva nou. Nu o să regreți.
Așa îmi zici de parcă ai mai făcut asta, zic eu.
Nu, nu am mai făcut-o, dar mă excită extrem de tare ideea.
Bine, zic eu, dar doar pe palme sau, eventual, pe picioare.
Excelent! Da, așa facem, zise ea entuziastă.
Bine. Zis și făcut. A doua zi am închiriat o Dacia Spring și am mers la casa unui bun prieten de-al meu. Acesta lipsea o săptămână din oraș și mi-a lăsat cheile să am grijă de pisicile lui. Am luat-o și pe Sofia care ardea de nerăbdare să-și pună nebunia în practică.
Odată ajunși am băgat mașina în curte și am trecut la treabă.
Merg în casă să mă schimb de haine, zice ea. După câteva minute apare îmbrăcată într-un corset de piele cu mănuși și o fustiță foarte scurtă din piele. În picioare avea o pereche de pantofi stiletto negri pe care îi știam deja bine.
Când am văzut-o mi-a cam pierit zâmbetul de pe buze. Dacă până atunci o priveam cu neîncredere, când am văzut-o îmbrăcată că o mistress am înțeles că Sofia nu avea nici cea mai mica reținere să mă calce cu mașina pe orice parte a corpului.
Și, ce sa vezi, după ce a făcut câteva mișcări cu mașina inainte-inapoi, mi-a zis pe un ton sever: pune mana sub roată!
Fără să ezite am pus mâna stângă sub roata mașini care aproape imediat s-a pus în mișcare strivindu-mi degetele. Am simțit o durere imensă care m- a făcut să strig de durere.
Eeeee, hai că nu doare așa, zise Sofia privindu-ma pe geamul mașinii care se mișcă înapoi peste mâna mea a doua oară.
Dar, doare tare zic eu.
Taci și lasă mâna acolo până îți zic eu, și trece de câteva ori peste mâna mea care devine roșie.
Întoarce palma în sus, îmi zice ea poruncitor. Apoi trece de câteva ori cu roata peste ea. La un moment dat se oprește exact pe palma mea cu roata. Activează frâna de mână și coboară din mașină și se apropie de mine. Îmi pune tocul pe antebraț apăsând tare.
Ce imagine excitanta, zice ea. Îmi place la nebunie! Dacă faci o fotografie acum promit că o pun avatar la profilul meu de WhatsApp.
Doare, zic eu. Și numai la făcut fotografii nu mă puteam concentra.
Și ce dacă! Taci și linge tocul asta și îmi întinde tocul pantofului drept. După câteva minute mă împinge tare cu piciorul drept și își retrage tocul din gura mea brutal. Pune piciorul apoi pe antebrațul meu strivindu-mă bine cu tocul. Apoi, își lasă greutatea pe acest picior și îmi întinde celălalt picior bagându-mi vârful pantofului în gură aproape brutal. Fără să mai aștept i-am lins pantoful. Se simțea gustul pafului de pe talpă, dar și un miros acru de transpirație care m-a excitat extrem de mult. De fapt eram deja ud în pantaloni. După câteva momente îmi împinge vârful pantofului în gură atât de tare încât mi-au crăpat colțurile gurii. Nu putem nici măcar să ripostez în vreun fel, deși durerea roții peste mână și tocul care se infigea din ce în ce mai adanc în antebraț a devenit greu de suportat.
După ceva vreme s-a oprit, a coborât de pe mâna mea, s-a urcat în mașină și a cobot roata și de pe palma mea.
Doareeee….zic eu cu un glas gâtuit de durere.
Stai, ce te grăbești să te vaieți. Mai am ceva cu tine.
Intinde-te, te rog. Vreau să te simt sub roata mea complet.
Ce vrei să zici?
Stai să vezi. Vreau să mă urc cu roata pe abdomenul tău.
Asta nu vreau.
De ce nu? O sa fie super excitant.
Poate pentru tine, dar pentru mine…
O sa fie și pentru tine. Haide, intinde-te aici în șanțul asta pentru scurgerea apei din curte. Nu de alta, dar o sa fie mai puțin dureros dacă stai aici.
Dacă am ajuns aici să fac nebunia asta, de ce nu? Îmi zic eu.
M-am asezat în șanț și în secunda următoare Sofia a pus mașina în mișcare ajungând cu roata lângă abdomenul meu. Apoi, roata a mușcat din mine urcându-se pe mine. Pentru câteva fracțiuni de secundă durerea a fost extrem de mare, aproape mi-a tăiat respirația. Apoi, a coborât de pe mine și mașina a ajuns în dreptul ușii din față. Sofia oprește mașina și deschide ușa, se uită la mine și mă întreabă râzând: ești bine?
Wuau, tare asta. Extrem de dureros, dar și super excitant.
Vezi? Nu numai că n-ai murit, dar este și plăcut!
Apoi, închide ușa și se uită la mine de pe geam în timp ce a mișcat mașina înainte ajungând cu roata din spate lângă mine, apoi urcă încet pe abdomenul meu. Parcă era mai puțină greutatea și durerea era mai suportabilă. După ce trece peste mine, Sofia a oprit mașina și a pornit cu spatele spre mine urcând iarăși cu roata din spate pe abdomenul meu, apoi cu cea din față care parcă scoatea sufletul din mine. Și tot așa de vreo câteva ori până totul a început să devină insuportabil de dureros.
Stai, zic eu. Mă doare prea tare.
Bine, zice Sofia în timp ce mai trece odată cu roata din spate peste mine și se oprește în dreptul ușii ei. Deschide ușa și își pune superba perechea de pantofi stiletto pe pieptul meu. După câteva momente îmi pune picioarele pe fața mea.
Hai, linge că te plictisești.
Dar, văd că ești fără vlagă, zise Sofia. Stai să facem mai palpitant totul. Și își retrage picioarele în mașină, închide ușa și mișcă mașina peste mine iarăși ajungând cu roata din spate peste abdomenul meu și o oprește așa. Coboară din mașină și se urca cu pantofii stiletto pe pieptul meu. Eu abia puteam respira și mă abțineam să nu strig de durere. Fără milă Sofia și-a înfipt tocurile în pieptul meu căutând sfârcurile mele pe care le-a apăsat atât de tare cu tocurile încât a început să curgă sânge. Apoi mi-a îndesat vârful pantofului drept în gură cu forță, în timp ce se lasă cu toate greutatea pe celălalt picior tocul intrând bine în car...



    Login