Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sofia (continuare 2)
Autor : cos20 - 2024-01-21
Citita de 4207 ori - Nota 1.43 (171 voturi)
După câteva zile am mers la Sofia să o văd. Îi promisesem că merg să-mi primesc pedeapsa pentru întâlnirea din lift. Am ajuns la ea la ușă, am sunat, iar după câteva momente mi-a deschis și am intrat. Era îmbrăcată sumar, într-un tricou roșu și niște pantaloni scurți de blugi, extrem de scurți. Ținuta îi punea în evidență picioare foarte frumoase de la care nu-mi puteam lua privirea. Le adoram, de-a dreptul. Unghiile roșii de la picioare se combina perfect cu bronzul de pe acestea și le făcea irezistibile. Eram excitata numai când mă uitam la acestea și aveam o pofta nebuna să le sărut.
Hai, intră, zise Sofia bucuroasă că am ajuns la ea.
Intru în living și mă așez pe canapea.
După câteva momente vine și Sofia cu o bere rece, fără alcool și o farfurie cu câteva prăjituri asortate pe care le-a așezat pe măsuța din fața canapelei.
După aceea vine și pe așează în poala mea încolacindu-și brațele după gâtul meu și sărutându-mă pasional. Îi simțeam limba care o caută pe a mea, dinții noștri s-au ciocnit de câteva ori. Ne era o poftă nebună unul de celălalt. După câteva minute s-a oprit, s-a dat jos de pe mine, s-a dezbrăcat complet, timp în care am făcut și eu la fel, iar ea s-a așezat din nou în brațele mele de data aceasta cu păsărică direct pe penisul meu care era într-o erecție de zile mari. Nu după mult timp am penetrat-o adânc. Penisul meu înota într-un vagin pofticios. Nu am putut să nu îi sărut cu poftă sânii ei perfecți, dar și gâtul. De altfel, în poziția asta Sofia a și ajuns la orgasm. Gemea de plăcere în timp ce mă îmbrățișa tot mai strâns fapt care m-a excitat foarte tare făcându-mă să ejaculez și eu.
Nu mi-am pus prezervativ, ii șoptesc eu la ureche în timp ce ne strângeam tare în brațe.
Știu. Nu-i nimic, nu sunt în perioada fertilă, așa că stai liniștit. Și dacă aș fi, nu era o problema zise sigură pe ea. Lasă grijile și savureaza clipa, îmi spuse ea calm. Asta am și făcut, de altfel.
A fost foarte bine. Mi-a fost tare dor de tine, îmi șoptește la ureche.
Și mie.
Mai vreau, zise ea și știu cum să te stimulez. Apoi a s-a ridicat din brațele mele și a ieșit din living.
Eu, în timpul ăsta am desfăcut berea și am băut câteva guri savurând momentul.
Sofia a revenit în camera îmbrăcată într-o rochiță din piele neagră cu ceva lănțișoare și curele atârnate. Rochița era scurtă și mulată punându-i în valoare corpul perfect. Și-a pus dresuri negre, lucioase și era încălțată cu o pereche de pantofi negri, stiletto, cu tocuri de 12 cm.
Când am văzut-o, am rămas mut de uimire și nu-mi puteam lua ochii de la ea. Inima a luat-o la goană de parcă eram la proba de 100 metri garduri și era gata, gata să-mi iasă din piept. Penisul meu era din nou în erecție ca și când nu avusese parte de activitate de cel puțin 3 zile. Eram uimit și excitat maxim, ce mai.
A venit în fața mea, lângă canapea. Fără să spună ceva și-a pus talpa pantofului drept pe penisul meu și a început să răsucească piciorul când la dreapta, când la stanga încet.
După ceva timp, fără să zică ceva și-a lăsat toată greutatea pe acest picior în timp ce s-a apleacat spre mine. Genunchiul drept s-au oprit pe pieptul meu apăsându-mă tare, în timp ce penisul meu era strivit brutal de pantoful ei, făcându-mă să icnesc de durere.
Mă privea în ochi, iar zâmbetul ei avea ceva malefic care mă excita enorm. După câteva momente ma sărutat tandru, în timp ce presiunea pe pieptul meu și mai ales pe penisul meu devenea insuportabilă.
Se oprește, apoi se retrage în spate, își dă jos pantoful drept, după care îmi pune piciorul pe penisul meu. Dresul lucios a fost extrem de excitant, mai ales când Sofia a început să miște piciorul peste penisul meu care dansa de fericire. Apoi a urcat piciorul peste abdomenul meu, apoi peste pieptul meu. După câteva momente mi-a pus talpa piciorului peste gură și a început să o frece de fața mea. Dresul lucios mă excită maxim și îmi doream să-l ling. Nu după mult timp degetele piciorului drept erau pe buzele mele, iar eu nu am așteptat invitații speciale și am început să i le ling cu poftă. Gustul acrișor al piciorului, combinat cu dresul Sofiei m-au adus la excitarea maximă și mă chinuiam să nu ajung să ejaculez.
După câteva minute și-a retras piciorul din gura mea și l-a lăsat în jos frecându-l de gură, piept, abdomen și ajungând pe penisul care era gata să explodeze.
Se încalță din nou cu pantoful, ridică piciorul drept spre gura mea și, fără vreun avertisment, îmi îndeasă cu putere vârful pantofului în gură, cu mult mai brutal decât o făcuse cu câteva minute mai înainte. Apoi, îl scoate ușor și iară îl apasă în gură brutal. A făcut asta de câteva ori încât colțurile gurii au crăpat. Limba mea a devenit încărcată, plină de praf. Probabil pantofii au fost purtați pe afară, pentru că erau plini de praf și chiar aveau urme de noroi. Apoi, și-a retras piciorul din gura mea și mi-a adus tocul care l-a frecat de fața mea zgâriindu-mă serios pe obrazul stâng. I-am lins tocul, iar apoi mi l-a îndesat tot în gură. Mirosul de piele al pantofului, mirosul acru al piciorului amestecat cu cel de praf m-am excitat foarte tare. Cu greu mă abțineam să nu ejaculez.
Și-a retras apoi tocul din gura mea.
Intinde-te, că vreau sa te pedepsesc!
Nu am ripostat și m-am asezat jos pe covor lângă canapea. Apoi și-a potrivit piciorul drept pe abdomenul meu și, după ce a apăsat de câteva ori cu tocul pe mine, s-a lăsat cu toată greutatea rămânând cu celălalt picior în aer câteva clipe. Tocul s-a ascuns integral în abdomenul meu, iar o durere și o plăcere incredibilă mi-a cuprins corpul. Apoi și-a pus și celălalt picior pe abdomenul meu și a alternat greutatea, de pe un picior pe celălalt, în așa fel încât mereu tocurile erau integral înfipte în mine. După câteva minute abdomenul meu era plin de cerculețe, unele roșii, altele vinete, altele de-a dreptul sângerânde.
Apoi a coborât de pe mine și și-a așezat păsărică pe fața mea. Și am început să-i ling păsărică deja udă bine. După ceva timp a ajuns la orgasm, dar eu nu m-am oprit și am continuat să-i ling păsărică. Era o senzație superbă mai ales când un val de secreții mi-au inundat față. Și a avut vreo câteva orgasme care au făcut-o să tremure de epuizare.
La un moment dat și-a înfipt ambele mâini în părul meu și m-am tras atâta de tare încât am fost nevoit să renunț să o mai ling.
Vrei ceva mai hard, mă întreabă Sofia, apoi s-a ridicat și și-a afundat din nou tocurile în abdomenul meu fără milă. Mișcarea a fost atât de rapidă și de dureroasă încât am crezut că mă găurește.
Doare, zic eu cu un glas pierdut.
Hai, nu te mai plânge. Uite, stau nemișcată aici deși este așa plăcut să-mi înfig tocurile în tine. Îmi dai niște senzații extraordinare, să ști, zise Sofia zâmbind. Nu aș mai coborî de pe tine, zise ea în timp ce s-a lăsat cu ambele picioare pe talpă, apoi din nou pe tocuri, mult mai tare parcă dorind să se afunde mai adânc în abdomenul meu.
Da, poți, deși este foarte dureros și așa, cu pantofii ăștia superbi ai tăi.
Zâmbetul malefic al Sofiei m-am făcut să mă sperii puțin.
Le ce te-ai gândit, o întreb eu îngrijorat, dar extrem de excitat.
Prietena mea Cristina și-a lăsat aici patinele. Vrei să le încerc pe tine?
Wuau, nu știu ce să zic. Nu am mai făcut așa ceva.
Eu stiu. Și s-a dat jos de pe mine și a ieșit din living. După scurt timp a revenit cu cutia cu patine.
Apoi s-a așezat p...



    Login