Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Soacra cu trei nurori
Autor : oral2014 - 2017-06-18
Citita de 8351 ori - Nota 5.27 (22 voturi)

Era odata o baba tare afurisita, care avea 3 feciori, inalti ca brazii, tari in carici si mari amatori de futai, dar cam slabi de minte .Atat de slabi incat, atunci cand le veni vremea insuratorii, trebui ca hoasca sa le gaseasca ea muieri.Cand fu sa-l insoare pe feciorul cel mare, cauta baba prin 5 , 6 sate pana afla o taranca ninfomana, destul de ofilta si trecuta prin multe puli, dar cu vaginul inca valabil, si pe deasupra dispusa sa-i faca barbatului toate poftele, de la felatie si pana la limbi in cur .Iara baiatul zise mersi mai ales ca fata era si o alcoolica notorie si putea sa bea cu el pana se faceau manga , stare in care o dadeau pe sex si si-o trageau pana cadeau amandoi lati.
Acum dupa nunta , fecioarii plecara cu treburi in carausie, iar nora ramase cu soacra .Imediat , baba ii dadu de lucru si ii zise :
-Ia pune mana pe matura, spala, calca si pe urma vii la mine sa te iau putin la intrebari, sa vad cum stai cu basanaul!! Si mai repede , ca mi-e pofta de bucile tale , de mor si nu alta !!
Femeiusca , auzind ca urmeaza sa faca sex cu soacra-sa s-a udat si s-a pus pe dereticat.Ii statea insa gandul numai la limbi in pizda asa ca a facut treaba de mantuiala si ispravi rapid curatenia , pentru ca apoi sa se despoaie degraba si sa sara in pat langa soacra-sa ca sa ii dea na-na la poponet.
Si de nu s-au mangaiat si s-au lins astea de se auzeau in tot satul gemetele si chiuitul lor,incat una – doua li s-a dus vestea in tot tinutul ca se dedu la d-alea nelumesti.
Nu trecu mult si harca de baba puse la cale si nunta feciorului mijlociu, care zise ca el fara pizda numai poate sta, caci s-a saturat de laba, si a facut si bataturi in palma si nu alta.
Asa ca alesese imbarligatoare inca o nora bagaboanta, intocmai dupa chipul si asemanarea celei dintai si cum ii placea ei : cu tate jucause, pulpe viguroase si cur bombat, iar dupa nunta numai ce plecara barbatii din nou in carausie , nurorile ramasera sa suporte baba cu capriciile si dorintele ei.
Prima comanda a fost si de data asta : deretica-ti prin casa, face-ti luna ! iar a doua : si acum suiti-va in pat , craciti-va si sa ne regulam asa muiereste ! Sa facem lanturi vaginale !!
Motiv pentru care parasutele au dat rasol la curatenie, si-au tras repede toalele jos si au trecut la partea frumoasa : sex in grup alaturi de o baba ninfomana si cu fantezii debordante. Dintre perversiunile propuse de hoasca nu au lipsit degetul in cacau, pumnul in mingeac sau facaletul peste bot, insa cel mai gustat moment a fost cand si-ai lins gaurile una la alta pana au juisat.
Si iar nu trecu multa vreme , ca mezinului i se facu si lui de insuratoare.Numai ca disperarea fu asa de mare : Aoleu , ma infurnica in pula, ma maninca flocii ! se plangea asta toata ziua , incat nu mai astepta sa-i gaseasca hoasca o nevasta , ci merse de capul lui la bordel si-o lua pe cea cu mijul cel mai negru si cu gingiile cele mai roz. O aduse acasa, i-o arata babei si zise : Uite-o , asta e ! Se fute de se rupe, suge de nu se poate, inghite tot si face o mamaliga ca la carte !!
Obsedata mama se bucura auzind astea , visand deja cu ochii deschsi la momentul in care ii va lua limba-n gura micii boarfe si mai apoi isi vor suge lindicurile.
Asa ca se porni degraba nunta , pentru ca barbatii sa poata pleca din nou cu treburi si ea sa raman singura cu tripleta de stoarfe.
Ce urmeaza e usor de inchipuit: ahtiata dupa carne tanara de femeie, s...



    Login