Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSi am inceput sa ling(part1)
Autor : bogdan1223 - 2023-07-05
Citita de 6486 ori - Nota 8.19 (63 voturi)
Trecuse un an jumate, poate chiar mai mult de cand eu si L. ne-am despartit. Incercasem la inceput sa mai pastram legatura "ca prieteni", dar s-a dovedit ca noi nu eram exceptia de la regula si ca acest "ramanem prieteni" a fost intradevar un cliseu. Poate daca ne-am fi straduit mai mult, ar fi iesit ceva. Dar dezinvoltura cu care L. deja imi povestea despre noile ei cuceriri si partide de sex ma scarbea in acele momente in care eu inca eram ranit de proaspata despartire. Era o perversitate aparte in modul in care imi povestea, o perversitate care de multe ori oscila intre pura rautate si teasing. Poate voia sa ma faca gelos sau poate chiar trecuse asa usor peste si imi povestea din pura rautate pentru a ma rani. Astea erau gandurile cu care ma confruntam in aceea perioada si care m-au facut sa intrerup legatura cu ea.
Va puteti inchipui uimirea mea cand m-am trezit cu mesaj pe instagram de la L.
-Salut Bogdan, ce mai faci?
-Hei, L. Bine. Cu ce te pot ajuta ?
In ciuda raspunsului meu succint si expeditiv, nu s-a lasat descurajata si am ajuns sa povestim cateva ore bune, putina tensiune si ceva-ceva din vibe-ul de odinioara parea ca exista. Am vorbit pana tarziu, flirtam pe alocuri. Se facuse ora 12 noaptea, si, desi eram captivat de discutia cu ea(avea un farmec aparte pe care-l exercita asupra mea), i-am transmis ca eu o sa ma culc. Ea, aproape ignorandu-ma, mi-a spus ca in seara asta o sa ajunga in club N, un club aflat la maxim 2-300 de m de locul unde locuiam si ca daca spre dimineata o sa fiu disponibil s-ar putea sa ma sune pentru o partida ca-n vremurile bune. M-a luat total pe nepregatite. Am zis un "mda, poate. noapte buna" si am incercat sa adorm, dar gandurile m-au tinut treaz pana mai tarziu. Imi doream asta, ceva din mine o voia iar pe L. cu o patima de nedescris. Aceste sentimente si ganduri m-au facut sa dorm iepureste, asteptand un apel de la ea.
Dimineata a venit, eram obosit, dormisem iepureste. Prima grija a fost sa ma uit la telefon sa vad daca am ratat cumva apelul. Ecranul arata 7:30 dimineata, niciun apel pierdut. Am fost dezamagit, mi-am facut o cafea si am baut-o in timp ce contemplam si analizam situatia. Am ajuns la concluzia ca a vrut sa se joace iarasi cu sentimentele mele, a simtit ca sunt interesat de ea si a profitat ca sa se amuze putin. Un gest meschin, dar asta este, viata merge mai departe. Asa gandeam si am zis totusi sa ii scriu un mesaj sec. Ca orice om analitic, voiam sa mi dovedesc ca ceea ce am gandit este adevarat si voiam confirmarea ei ca a fost totul doar un joc, doar o caterinca ieftina. Ii scriu "faina teapa. sau cumva ai ramas fara minute?". Am lasat telefonul pe masa si m-am concentrat pe bautul de cafea si privitul pe fereastra. Stiind cum este L. dupa o noapte de club, nu ma asteptam sa aud vesti de la ea, daca le auzeam si pe alea, deabia dupa pranz cand se va trezi. In timp ce priveam pe geam absorbit de animatia matinala de afara, telefonul a vibrat. Mesaj de la L. Ora 7:37. Interesant. Mesaj scurt si la obiect "daca vrei, hai la mine".Stiam unde sta, am petrecut ceva vreme la ea cat timp eu eram inca student si stateam la camin. Am stat pe ganduri, dar foarte repede dorinta de a o revedea a castigat. Eram oarecum nervos, ofticat ca nu m-a sunat si nu a venit la mine, asa ca planuiam sa o fut tare si animalic si sa arat 0 urme de sentimente, iar mai apoi sa plec cat de repede pot. Asa imi imaginam eu ca o sa o intrig, o sa inclin balanta puterii in favoarea mea si o sa o fac sa ma caute. Nu ma interesa neaparat o relatie cu L., dar ca partenera de sex era foarte buna si nu as fi refuzat o relatie cu beneficii. Cu gandurile astea, am plecat fara sa ii mai raspund la mesaj ca vin . Mi-am chemat un taxi si am pornit...
Drumul a durat undeva la 40-45 de minute, apartamentul ei aflandu-se in partea cealalta de oras. Cand am ajuns la ea, am sunat la interfon. Am asteptat cateva zeci de secunde, care s-au simtit ca cateva minute. Sunetul interfonului deja ma irita, simteam cum iarasi am fost tepuit doar pentru amuzamentul lui L. In final a raspuns.
-Cine e?
-Bogdan. Deschide!
-Ah. Mai dureaza cateva minute. Asteapta.
"Cateva minute?" Efectiv nu mai intelegeam nimic. Raspunse-se, deci era acasa si nu era teapa. Dar ce putea sa dureze cateva minute? Ce avea de facut de ma mai tinea afara cateva minute?
Au trecut 5 minute, deja incepeam sa-mi pierd rabdarea. Aud cum usa blocului se deschide, dar in loc sa o vad pe L. vad un vecin cum iese. Salut si dupa ce acesta iese si isi vede de drum, intru in scara si ma indrept catre usa lui L. Fix cand voiam sa ciocan la usa, vad usa cum se deschide incet si cum un negru o saruta pe L. pe buze si da sa plece cand ma vede pe mine stand in pragul usii. Momentul de o penibilitate aparte devenise din ce mai penibil in momentul in care negrul mi-a zis "salut" si a zambit cu subinteles. De ce zambea?..
Dupa ce s-a desprins din sarut si dupa ce negrul a plecat zambind, L., intr-un halat cafeniu de matase ma observa stand in usa. Zambeste. De ce toata lumea zambeste in dimineata asta?
-Neata, Bogdan. Acum veneam sa iti deschid. Hai intra.
-Neata, zic inca putin perplex de cele intamplate. Care-i faza? intreb in timp ce ma descaltam.
-Iti povestesc imediat. Vrei o cafea?
-Nu mersi, am baut una deja inainte sa plec.
-Treaba ta, eu imi fac imediat una ca vreau sa fumez si o tigara. Sunt rupta dupa club.
O ascultam pierdut. Ea povestea despre club, dar eu nu auzeam nimic ci doar o urmaream cu privirea si o analizam. Nu se schimbase mult. Nu mai era blonda ca atunci cand ne-am despartit, dar cu siguranta castaniul inchis cu tente brunete o prindea bine. Era la fel de slaba, cu craci faini, talie subtire, fund foarte putin bombat si sani numai potriviti. Stiam de pe instagram ca si-a facut tatuaje, aspect care, nu stiu din ce motive, ma atrage si mai mult la ea. Dintr-odata incep iarasi sa aud ce zice.
-Si asa l-am cunoscut pe Valentin.
-Cine? intreb eu total dezorientat.
-Tipul peste care ai dat adineauri, zice ea distrata.
-Negrul?
-Da da, chiar el. E misto rau de tot si o are buna rau.
Incepusem sa unesc punctele ce mi se asterneau in fata ochilor.
-Stai ce? Te-ai futut cu el?
-Da.
Raspunsul ei simplu, linistit, cu sange rece, in timp ce pufaia din tigara m-a dezarmat total. Incepusem iar sa imi pierd calmul. Ea a continuat:
-Ti-am povestit adineauri ca am dansat cu el in club, ca a fost fain, mi-a luat apararea in fata altor tipi, i-am facut cinste cu o bautura si ne-am intins la vorba. In timp ce dansam i-am putut simti pula, era imensa. Am mers la baie, i-am facut oral si apoi am continuat aici.
-Iti bati joc de mine? intreb deja furios. Era picatura care umpluse paharul sa aud cum imi povesteste despre partida ei de futut cu negrul care tocmai plecase.
-Nu, de ce? zise ea razand.
-Mi-ai zis ca ma suni spre dimineata si vi sa ne futem, zic eu clar nervos pe un ton marait.
-Asa intentionam. Chiar imi era dor de o partida cu tine, dar a intervenit Valentin. Si fara suparare, dar nu te poti compara cu el.
-Si de ce pula mea m-ai mai chemat aici, ca nu inteleg? Ca sa iti bati joc de mine?
-Nu... chiar. Cand ti-am raspuns eram inca ametita de la acool, eu cu Valentin deabia ne intorseseram din club si incepusem sa ne futem.
-Asa si? De ce mi-ai mai raspuns? De ce mi-ai mai zis sa vin ? Vrei sa te fut si eu? Nu ti-a ajuns unu?
-Nu, nu vreau si nu voiam sa ma futi.
-Pai si atunci?
-Nu ma asteptam sa ajungi asa tarziu. Mi se parea amuzanta ideea sa te uiti cum ma fute Valentin.
-Poftim? eram cu adevarat suprins de ce auzeam.
-Exact ce ai auzit. Voiam sa te uiti cum ma fute Valentin in toate pozitiile. Ce te miri atata? Te-ai calugarit, nu mai ai pic de perversitate in tine?
-L., glumesti?
-Chiar deloc. Pacat ca ai ajuns fix cand terminam.Dar putem continua.
-Ei na, zic eu deja devenit cinic si sarcastic. Te pomenesti ca vrei sa fac stafeta si sa trec eu sa te fut acum. Pacat ca n-am batut palma cu negrul cand a plecat.
L., calma, zambitoare, picior peste picior, lasand sa i se vada cracii si pulpele, trase ultimele fumuri din tigara, o stinse in scrumiera si raspunse:
-Nu, Valentin deja a terminat in mine inainte sa plece. Tu ma vei curata.
Am ramas efectiv masca. Ma enerva tupeul pe care-l avea L. sa-mi propuna asa ceva. Nici macar sa-mi propuna. Sa-mi porunceasca.
-Cred ca glumesti.
-Deloc. Imi pare rau ca ai tras paiul cel scurt in seara asta si ca a aparut Valentin in peisaj. Chiar aveam de gand sa te sun cand plecam din club si sa trec pe la tine sa ne futem. Dar dupa partida cu el si dupa ce mi-am mai revenit de dimineata mi-am dat seama ca am alte planuri cu tine. Daca-ti convine bine, daca nu poti pleca.
Presat de replica ei, de situatie, de nesomn, de nervii acumulati pana atunci, i-am raspuns:
-...



    Login