Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Servitor
Autor : mavhackett - 2018-12-17
Citita de 6429 ori - Nota 7.11 (44 voturi)
Vizitam regulat in ultima vreme o stapana profesionista,Camelia,o tipa frumoasa la vreo 30 de ani,o femeie foarte deschisa cu care m-am inteles perfect inca de la inceput.In ultimele zile ma cam incalzisem si m-am hotarat sa- i fac o vizita in week-end,asa ca vineri dupa amiaza am pus mana pe telefon.
-Sarut mainile doamna!
-Buna Ovidiu!
-As vrea sa trec in week-end pe la d-voastra,cand aveti timp.
-Ma bucur ca m-ai sunat pentru ca vroiam sa vorbesc ceva cu tine.Pe scurt sa nu te tin prea mult in telefon!Am o prietena care cauta distractii cu baieti ca tine.Nu e profesionista ,are destui bani, din punctul asta de vedere chiar ai putea avea de castigat.I-am povestit cate ceva despre tine si ar vrea sa aveti o discutie.Asta nu te angajeaza la nimic,doar discutati si daca sunteti pe aceeasi lungime de unda ,bine,daca nu fiecare isi vede de viata lui inainte.Nu trebuie sa-ti faci probleme in ceea ce priveste discretia,o cunosc de mult timp si e o femeie serioasa.E ceva mai in varsta decat mine dar te asigur ca e o tipa foarte frumoasa si stilata.
-Daca spuneti ca e frumoasa ,sigur.Trebuie sa fiu si eu atras de ea.Da,ma intereseaza.
-ok ,vorbesc cu ea si vad cand poate veni la mine.Te anunt printr-un sms.
Da doamna ,astept
-In regula,o zi buna!
Si d-voastra la fel!
La ora specificata in sms sunam la usa Cameliei.Mi-a deschis zambitoare si si m-a poftit in living.Aici , sa cad jos....pe canapea ,relaxata statea nevasta patronului pentru care lucram,Cosmina,bruneta 37-38 de ani ,inalta si cu niste forme care te imbolnaveau dar in acelasi timp o scorpie care atunci cand venea prin firma se lua de toata lumea de la tot felul de nimicuri.
Am bolborosit eu ceva in chip de salut,dar deja ma gandeam cum s-o sterg de acolo,pentru ca aveam un serviciu super si nu aveam de gand sa-i dau cu piciorul,oricat de apetisanta era doamna.
-Noi doi ne cunoastem ,nu?
-Da doamna , dar aici e o problema.
-Daca te gandesti ca lucrezi pentru sotul meu,ai spus o tampenie.Daca sotul meu era o problema pentru chestia asta, nu am fi stat astazi de vorba.Eu am distractiile mele ,sotul meu le ale pe ale lui si nu ne incurcam unul pe celalalt,din contra ne sprijinim cateodata.Deci sa nu ai nici un fel de grija in privinta asta.
-Ovidiu, vrei o cafea, un suc?
-Un moment Camelia! Vreau sa stiu prima data daca din punct de vedere fizic te atrag,daca ai putea fi sclavul unei femei ca mine.Fii foarte sincer ,fara nici un fel de retinere sau grija pentru ca altfel plecam prost si nu are rost.Discutia asta ramane aici si daca nu rezolvam nimic, de maine vom fi asa cum am fost si pana acum.Pur si simplu voi uita ca am vorbit cu tine vreodata.
-Sigur , sunteti foarte frumoasa! Da sunt interesat!
Bun , atunci trebuie sa stii ca eu nu stau cu sclavii la cafele! Dezbraca-te complet si vino aici in genunchi,in fata mea!
M-am executat cat de repede am putut.Cosmina imi prinse ouale si incepu sa le maseze, nu brutal dar ferm.Eram deja bine intarit
-Mda , acceptabil!
-Cosmina daca vrei va pot lasa o ora -doua sa va jucat iAm ceva cumparaturi de facut si nu am pe nimeni azi.
-Multumesc, esti o draguta,dar nu. Am calarit toata noaptea doi armasari si sunt foarte obosita.Ii explic baiatului in ce consta treaba si apoi as vrea sa fac un dus rapid la tine.
-Cum doresti!
Ok ,sa ne intoarcem la ale noastre.barbatii ma intereseaza dintr-un singur motiv:imi place sa am orgasme, multe si inense.De aceea imi place s-o fac cu mai multi barbati in acelasi timp.Am deja doi sclavi, tu ai fi al treilea.Datoria sclavilor mei este sa ma excite la maxim si sa-mi produca orgasme.Pentru aceasta au voie sa-si foloseasca mainile,limbile sculele si ce mai vrei tu.Fac sex in toate felurile cu sclavii mei dar aici atentie,sclavii mei nu ejaculeaza.Imi place sa fie in permanenta sub presiune.Va trebui sa porti centura de castitate si vei ejacula o data la doua saptamani de regula.Se poate intampla mai des sau mai rar dupa cum am chef.Dar de cele mai multe ori la doua saptamani vei avea voie.Si ce ma excita cel mai tare e sa-mi bat joc de voi, sa va fac sa va simtiti ca niste gunoaie,sa va umilesc.Eu am aflat de la Camelia cam ce-ti placesi ce nu.Nu am de gand sa va pun sa va futeti intre voi sau sa va fut eu cu strapon .Si nici chestii legate de durere.A , cateodata vei mai primi cateva palme peste fata ,peste buci sau peste coaie dar asta e altceva.Tie am inteles ca-ti place bataia la fund.Eu nu fac asa ceva dar atunci cand un sclav ma supara il trimit la o stapana profesionista pentru o sedinta de spanking. Nu la Camelia , ea e prea blanda.Am eu o prietena cu adevarat sadica.Deci nu cred ca-ti vei dori sa treci prea des pe la ea.Si bineinteles va trebui sa platesti sedinta.Cam asta e in mare.Daca vrei sa mergi mai departe,ne vom intal...



    Login