Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatasclav umil doi
Autor : mavhackett - 2015-04-21
Citita de 8220 ori - Nota 7.53 (43 voturi)
Cand doamna Ana i intrat,am sarit toti si ne-am aliniat la perete.Era goala,pe tocuri si avea prins un strapon maroniu de dimensiune apreciabila.-Tarfelor,vreau un voluntar care sa ia in cur chestia asta.
Stapana se uiata fix in ochii mei asa ca am ridicat mana.
-Asa deci tarfa,iti place pula?
-Da stapana.
-Pai daca-ti place ,treci in genunchi si linge-o!
Am ingenunchiat in fata stapanei si am luat puletele in gura,incercand sa-l bag cat mai mult,dar ea ma prinse de par,imi impinse capul inapoi si-mi lipi o palma de am vazut stele.
-Tarfa ,daca-ti place s-o sugi,o vei suge,dar cand iti spun eu.Acum ti-am zis s-o lingi.
-Cer iertare stapana!
Am inceput sa ling constiincios straponul pe toata lungimea lui.Stapana ma prinse iar de par si incepu sa ma loveasca peste gurain timp ce eu cu limba scoasa incercam sa-l ling in continuare.-De ajuns taratura.Mars la camera doi si pregateste-te.Ai exact 15 minute.Si baga multa apa in curul ala,sa n-ai necazuri.
Am fugit repede in camera indicata.Abia terminasem cand a intrat doamna Ana.
-Tarfa,intai va trebui sa-ti sensibilizam putin bucile.Treci pe pat cu fundul in sus.
M-am executat in timp ce stapana scotea o padela lunga din sifonier.Prima lovitura m-a luat complet prin surprindere si am scos un"aauu".Stapana nu m-a bagat in seama si a venit a doua.Lovea cu forta si dupa vreo douazeci am inceput sa gem si ma chinuiam sa-mi tin fundul pe pozitie.N-am numarat dar cred ca am luat 35-40 de bucati si fundul meu era acum rosu si ustura ca dracu.
-Cred ca e suficient.Treci cu mainile sprijinite de perete.Scoate fundul ala in afara,ce dracu ,n-ai mai luat-o in cur pana acum? Asa.
Stapana mi-a turnat un ulei intre fese si am simtit capul puletelui cum se pozitioneaza la gaura.Incepu sa-l miste usor pana si-a facut loc,apoi il impinse usor pana la radacina.Doamne,era o senzatie divina! Stapana incepu sa ma pustoneze,la inceput rar,pe toata lungimea,apoi din ce in ce mai rapid,articulandu-mi din cand in cand cate o palma peste fesele infierbintate.
La un moment dat ma prinae cu brutalitate de buci si ma intoarse spre pat.S-a pravalit peste mine fara sa scoate straponul si agatata de fesele mele incepu sa ma futa cu o duritate pe care n-o mai intalnisem pana atunci.Icneam la fiecare lovitura si asta parea s-o excite grozav.M-a futut in stilul asta ceva timp apiu ,transpirata s-a ridicat si su-a scos straponul.
-Intoarce-te cu fata in sus!
M-am conformat si stapana a incalecat pe fata mea si a inceput sa ma calareasca de parca era in saua unui cal.Ma prinse cu o mana de scula mea teapana si cu cealalta imi tortura coaiele in fel si chip.
-Hai sa-ti simt limba adanc!
M-am napustit in vulva ei si am inceput s-o mozolesc in toate stilyrile incercand sa ajung ...



    Login