Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatasclav umil
Autor : mavhackett - 2015-04-21
Citita de 11210 ori - Nota 7.64 (55 voturi)
Trecuse aproape un an de cand doamna Roxana renuntase la mine ca sclav,bineinteles ca eu gresisem si speram ca intr-o zi sa ma contacteze asa ca atunci cand am gasit un apel de la ea n-am stat deloc pe ganduri si am sunat-o.
-Sarut picioarele ,stapana!
-Jigodie,am terminat-o cu tine asa ca mi te adresezi cu "doamna".Nu mai sunt stapana ta si nici nu-mi doresc un sclav prost ca tine.
-Am inteles doamna.Va cer scuze.
-ok , uite de ce te-am sunat.In week-end o prietena de-a mea organizeaza o iesire la munte si sunt cateva doamne care ar dori sa aiba la dispozitie niste jigodii ca tine care sa le linga in cur.Ce zici,te intereseaza?
-Sigur ca da ,doamna.
-Ma gandeam eu.Atunci vineri la ora 16 sa fii in P. La intrare e o benzinarie,sa fii acolo.Va veni cineva sa te ia.Ai aceeasi masina?
-Da doamna.
-Bine atunci.Sa nu cumva sa intarzii sau mai rau sa nu vii deloc.Ai belit-o cu mine.
-Voi fi acolo sigur.
-Bine javra.Ne vedem vineri.
-Abia astept.Va sarut picioarele.
-Ok,pa.
Vineri asteptam deja de vreun sfert de ora,cand s-a apropiat de mine un tip inalt.
-Tu esti Laurentiu?
-Da.
-Si te-a chemat doamna Roxana?
-Da.
-Sa metgem atunci.
Tipul s-a urcat langa mine si m-a condus la o vila izolata.Am intrat si l-am urmat intr-o incapere mare aflata la demisol,cu niste geamuri mici care se aflau la nivelul solului.Inauntru erau sase paturi simple ca alea de spital ,niste dulapuri si niste banci din lemn pe care stateau cinci barbati asupra carora nu voi insista acum.
-Ia loc pe o banca,va veni o doamna sa va spuna ce aveti de facut.Vezi ca nu ai voie sa stai pe pat si nici sa vorbesti cu ceilalti.In colturi sunt camere video si se vede tot ce faceti.
Tipul a iesit iar eu-am asezat cuminte pe o bancuta.
Dupa aproximativ o jumatate de ora a revenit ,dar insotit de o femeie inalta si bine facuta ,cam inchisa la culoare dar foarte eleganta si sexy,cu niste pantaloni negri ce-i scoteau fundul in evidenta si o camasa alba ce statea sa plesneasca di cauza sanilor pe care-i acoperea.Doi dintre barbati au sarit in picioare si noi ceilalti i-am imitat imediat.
-Sarutam mainile,stapana!
-Buna sclavilor!
Stapana s-a asezat pe un pat ,zambitoare.
-Vad si ceva fete noi pe aici.Dezbracarea,toti la pielea goala! Va bagat toate lucrurile in dulap,telefoanele le inchideti si le puneti tot acolo.Acolo vor sta pana cand plecati de aici.Asa,acum va asezati in linie aici in fata mea.Pentru cei care nu ma cunosc,sunt doamna Ana sau stapana Ana.Eu organizez aceasta intalnire asa ca vreau ca invitatele mele sa se simta foarte bine aici.Daca vreunul dintre voi imi indispune vreo invitata va avea de a face cu mine.Cei mai vechi stiu ca nu glumesc atunci cand pedepsesc un sclav.El este Marian,e sclavul meu personal si veti asculta de el atunci cand sunteti singuri.El va va da sarcinile casnice pe care le aveti de facut.Aici nu veti avea nume.Marian va va picta cate un numar pe piept si veti deveni sclavul nr. unu,nr. doi si asa mai departe.In pat aveti voie de la zece seara pana dimineata la cinci.Daca nu aveti nimic de facut ,pe bancuta sau in picioare.E clar?
-Da stapana.
-Daca va solicita vreo doamna ,veti auzi la interfon"sclavul numarul , sa se prezinte la camera nr.," sau "in living",sau "la doamna...".Va prezentati politicos si sunteti la dispozitia doamnei respective.Daca auziti " un sclav voluntar sa se prezinte la..."aveti exact douazeci de secunde sa va hotarati unul ,altfel o luati toti.In casa umblati dezbracati,pentru treburi afara imbracati salopetele astea.Aveti intrebari?
-Nu stapana.
-Bine atunci.Faceti tot posibilul sa nu faceti prostii ca va costa.Si sa nu dea dracul sa prind vreunul ca se masturbeaza ca va fac curul franjuri! Marian,ramai si da-le de treaba.
Doamna Ana a iesit,impunatoare,si am ramas cu Marian ,care dupa ce ne-a desenat numarul pe piept ne-a impartit sarcinile.Eu am fost repartizat afara,unde impreuna cu numarul trei am avut de greblat spatiul verde si de maturat terasa.Apoi am asezat niste mese si scaune de gradina,cu umbrelute,pentru ca doamnele sa se poata relaxa la aer.Apropo , eu eram numarul patru.
Pe la 8 seara am auzit in difuzor:
-Toti sclavii sa se prezinte in living!
Ne-am bulucit pe scara si in living ne-am aliniat frumos toti ,in fata a patru doamne printre care si doamna Ana care statea in fotoliu,doar in chiloti si cu un pahar in mana,radea impreuna cu celelalte.Era si fosta mea stapana,doamna Roxana,o blonda frumoasa si inalta ,tunsa scurt cu aerul ei de aristocrata.Mi-a aruncat doar o privire scurta si si-a continuat discutia cu doamna care statea langa ea pe canapea, o bruneta tatoasa si plinuta.Aveam sa aflu ca o chema Diana.A patra stapana era tot o bruneta le vreo treizeci si cinci de ani ,slabuta dar cu niste sani superbi,medii ca marime dar extraordinar de frumos conturati. Ea era Laura.
Doamna Roxana l-a indicat pe nr 5.
-Tu, stii sa dai limbi in pizda?
-Da doamna .
-Treci aici in genunchi!
Nr.5 a ingenunchiat in fata ei si si-a afundat capul intre pucioarele ...



    Login