Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSclav si prieten
Autor : YAMASHA - 2014-01-11
Citita de 26883 ori - Nota 8.20 (143 voturi)
O serara linistita undeva pe un site de socializare. O ea . O discutie privind dominarea ..facesitting..feet si multe altele care habar nu aveam ca avea sa faca parte din seara mea linistita.
O cunosteam de ceva timp ..discutasem mult pe aceasta tema chiar jucand anumite jocuri in care eu eram sclavul ei supus si desi stia ca ador limbajul vulgar nu la folosit niciodata..cu toate acestea am decis sa ne intalnim ceea ce sa si intimplat urmind o seara in oras dicuti fierbinti ca in cele din urma sa ajungem la mine acasa .
- O cafea ...bei ceva cu ce te servesc ?
- O cafea cred ca ar merge si pentru mine si pentru tine !
Urmeaza apoi din nou o discutie legat de ceea ce ne pasiona desi stiam prea putine despre ea ..femeia de 40 de ani plinutza dar cu forme frumos conturate.
Intrebind unde este baia o vad cum se ridica lasindu-ma parca sai admir formele voluptoase ...picioarele superbe. Zambeste observind ca nu-mi dezlipesc ochi de pe trupul ei.
- Asi putea sa te palmuiesc ca ma privesti fara sa-ti cer asta..dar stai linistit este timp si vei avea o surpriza cind ma intorc...
Inteleg ca jocul incepuse si vocea un pic impunatoare rece imi confirma asta..Se reintoarce dupa 5 minute si stind in picioare o aud..
- Ma aburesti de o luna ca-ti place dominarea ..picioarele femeilor etc nu ?
- Da! de ce nu ?
Moment in care palma ei imi sfasie obrazul...
- Din acest moment te adresezi doar cu Stapana acum treci in genunchi..si infigindusi mana in parul meu ma tranteste efectiv jos...
- Parca zice-ai ca-ti place sa saruti picoarele femeilor ?
- Da Stapana..insa...
- Taci ! si infigindu-si degetele intre buzele mele incepe o miscare de dute vino degetele ei intrind si iesind pe rind dintre buzele mele..
- Surpriza este ca sint foarte vulgara si imi place asta si intorcindu-se imi permite sa-i admir trupul ..soldurile carnoase...
- Iti place ce vezi ?
- Da Stapana !
- Normal ca trebuie sa-ti placa..acum treci si ocupate de bucile mele... arata putin respect..
Ma apropi sarutind fesele carnoase lasindu-mi limba sa se joace cu pielea moale .
- Ahh de cind asteptam sa te prind javra..si desfacindu-si fesele imi porunceste..
- Linge-ma lasa bucile si aplecindu-se nu se opreste pina cind limba mea nu poposeste intre fesele ei adinc..incep sa-mi misc limba facind mici cerculete apoi o las sa se piarda cat mai adinc..
Superb sclav ..ahhh continua da-mi limbi in cur ..nu meriti altceva decat sa-mi lingi curu ca un sclav.
Vorbele ei ma uimeau , vulgaritatea , duritatea si atitudinea ei ...chiar erau o surpriza pentru mine si ...si totusi stateam in genunchi in fata acestei femei superbe supus cu limba intre fesele ei vulgaritatea fiind parca la ea acasa...
- Mmm cat imi plac javrele ca tine care nu comenteaza ..continua sclav si infigindu-si din nou mana in parul meu incepe sa-si miste trupul astfel incat fesele ei se frecau energic de fata si buzele mele..
- Iti place sclav ?
- Da Stapana !!!
- Vreau sa fumez ..o priveam neintelegind de unde schimbarea asta brusca...
- Imbracate si coboara afara sa-mi cumperi tigari..ce mai astepti!!
Desi eram surprins de schimbarea comportamentului ei ..imi placea si nu imi venea sa parasesc acele fese superbe..parfumul acelei femei mature ...Cobor dupa cum imi spuse si revin cu tigarile dupa circa 15 minute..Asezindu-ma in genunchi isi savureaza cafeaua ramasa .
- Nu fuma-ti Stapana ?
- Eu nu binenteles ...si zimbind isi duce din nou ceasca de cafea la gura..
-Pai si de ce le-am cumparat Stapana ?
-De ce ? Pentru ea ...sin in acel moment din baie iese o alta femeie tot la 40 de ani..ulterior aveam sa aflu ca este o veche prietena de joaca a ei si pe care o sunase intre timp fara sa stiu...Ma uitam spre ea si o aud razind..
- El este sclavul nostru sa inteleg ?
- Hai ca e dragutz si da limbi bine crede-ma ...in acest timp fara sa observ imi pune catusele imobilizindu-ma..Amalia caci asa o chema pe prietena Stapanei se apropie si aplecinduse spre mine imi spune...
- Dar cine a spus ca vreau limbi ? Eu vreau sa ma fut cu limba ta de sclav ..ai vreo problema ?
- Nu Stapana! Si asezindu-si pizda pe buzele mele Amalia incepe un dute vino energic acompaniat de un ras puternic..linge-ma sclav linge-mi pizda si spune-mi ca-ti place sa te fut in gura..Nu apuc sa spun nimic si asta pentru ca mainile Stapanei ma tineau captiv intre picioarele Amaliei in timp ce tocurile ei imi striveau mainile pe podea.Orgasmul a venit acompaniat de gemetele Amaliei.
-Linge-ma sclav..nu te opri si infigindu-se in limba mea esenta ei se prelinge pe buzele mele pe limba. In tot acest timp Stapana avea grija ca limba mea sa ajunga acolo unde trebuie.
- Inghiti si ai speli bine pasarica ..asa ..bravo . Cu limba am grija sa nu pierd un strop din ceea ce-mi oferea Amalia.Retragindu-se Amalia se aseza pe fotoliu in timp ce Stapana se ridica si se indreapta spre baie.
- Urmeaza-ma..si mergi in genunchi..
O urmez intocmai pina cind usa de la baie se inchise in urma mea ..Stapina ma privea oarecum plina de satisfactie de faptul ca nu-i isesisem din cuvint..Isi apropie pizda de fata mea dar avind grija sa nu o ating. Isi strecura un deget in interior apoi il lasa sa se strecoare intre buzele mele ....
- Suge sclav...iti place gustul ?
- Da stapana..si intradevar gustule ei de femei era placut..si se vedea clar .. o femeie matura bine ingrijita...



    Login