Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sclav pentru prima oara
Autor : rkt870101 - 2010-02-26
Citita de 13128 ori - Nota 7.13 (23 voturi)
Era pentru prima oara cand o femeie ma lua si ma folosea drept sclavul ei. Vorbisem initial ca poate sa imi faca orice, mai putin ceva ce eu consider neigienic, scato sau uro, asa ca ma puteam astepta la orice.
De cum am vazut-o am cazut la picioarele ei si am inceput sa ii sarut fiecare deget in parte. Nu stiam jocul, dar banuiam ca asta ar trebui sa fac. Eram complet gol caci asta imi ceruse inante sa mearga sa se pregateasca. Avea un bici scurt si teapam cu care m-a pleznit odata peste spate. Mi-a poruncit sa ma ridic punantu-mi biciul sub barbie si impingand in sus pe cand o faceam.
„Nu faci decat ce iti spun eu! Ai inteles?”
„Am inteles stapana mea.”
„Treci la perete!”
M-am conformat supus si m-am lipit de perete. Mi-a luat pula in mana si mi-a strans-o vilent. Se intarise peste masura si statea teapana si ridicate. Ma facuse sa zvacnesc de placere cand a strans-o in mana si a rasucito.
„Nu vreau sa iti placa, vreau sa te doara!”
A incaput sa mi-o plezneasca inspre jos pentru ca durerea sa fie mai mare. Din cand in cand mai avea grija ca nici coaiele mele sa nu scape. A inceput apoi sa o biciuiasca cu lovituri fara constanta ca sa nu stiu la ce sa ma astept. Anticipam fiecare lovitura ca pe o noua experienta. Niciodata nu stiam daca v-a lovi mai incet sau mai puternic.
„Intoarcete si inconvoaiete! Cuprinde peretele larg cu mainile!”
Bineinteles ca nu m-am impotrivit. Intelesesem ca cea mai mica impotrivire ar fi suparat-o pe stapana mea, iar eu nu vroiam si nici nu-mi doream asta.
O auzeam facand ceva in spate. Faptul ca nu stiam ce va urma ma facea sa simt cum zvacnesc tot. Din cate se parea se dezbraca. Am simtit-o cum vine aproape.
„Am sa te fut ca pe o curva ce esti!”
Avea acum o pula mare si groasa de cauciuc. Nu fusesem niciodata penetrat anal pentru ca sunt hetero, dar stapana mea putea sa imi faca orice. La inceput a durut teribil. A lubrifiat pula doar cat sa mi-o poata baga. Nu vroia sa alunece frumos, vroia sa ma doara. Isi atinsese scopul. Pe cand o baga si o scotea din mine simteam cum imi plezneste gaoaza. Incepusem sa gem, dar mi-a poruncit sa nu scot niciun sunet. Nu puteam sa nu gafai cand ma penetra asa ca s-a suparat si a inceput sa imi loveasca bucile cu biciul, apoi spatele, apoi sa ma zgarie cu unghiile.
Cand toata aceasta etapa a fost gata, am rasuflat usurat. Cred ca avrut sa ma rasplateasca putin pentru ca mi-a poruncit sa ma asez pe pat, apoi sa urcat pe mine si mi-a pus pizda pe fata, plimband-o peste tot, obligandu-ma sa i-o iau toata in gura. Asta imi placea la nebunie asa ca am satisfacut-o fara sa comentez
„Acum va urma ceva ce nu vei uita nicicand.”
Si a ciocanit odata intr-o noptiera de lemn. Un alt barbat a intrat atunci pe usa, mascat.
„Ii vei suge pula, isi va da drumu pe fata ta, si vei inghiti tot”
Era speriat si nu stiam ce sa fac. Nu imi placeau deloc barbatii. Intr-un final m-am lasat folosit in voie. Barbatul a venit si mi-a pus pula pe fata. I-am luat-o in gura si am inceput sa il felez. Intai capul, apoi adanc, miscandu-mi capul ritmic. Nu imi placea deloc ceea ce faceam, dar febra momentul care ma cuprinsese ma facea sa continuu. Ma gandeam deja la ce va urma. Barbatul si-a retras-o din gura mea. Probabil era aproape de orgasm. A inceput sa o masturbeze iar stapana mea mi-a cuprins capul si imi zinea fata spre pula si gura deschisa. Sperma a inceput sa sara pe fata mea, nimerind in gura din cand in cand. Era o senzatie ciudata, dar eram recunoscator ca fac asta. Ma simteam folosit in retributie pentru toate...



    Login