Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Sclav la 3 vanzatoare
Autor : Adorpizda - 2020-05-29
Citita de 10290 ori - Nota 5.71 (31 voturi)

Gina isi dadu drumul a doua oara intr-un sfert de ora. Ma lasa sa-i curat pizda cu limba, pe la spate, apoi isi trase chilotii pe ea, se aseza pe un scaun si-si aprinse o tigara privind la colegele ei.
- E randul meu sa dau muie, zise Vica, o tipa roscata, solida, la vreo 45-50 de ani. Avea peste 1,80 m si vreo 90 de kg ! In blugi mulati si cizme negre arata ca o adevarata stapana.
Se apropie de mine, ma apuca cu mana dreapta de par si tragandu-mi fata in dreptul prohabului blugilor ei, incepu sa-si frece bazinul de fata mea.
- Urla hormonii in mine sclavule ! Vreau sa te fut in gura, sa-mi lingi pizda si s-o sugi pana imi slobozesc toata seva in gura ta ! Vreau sa-mi mirosi curul si sa-mi dai limbi in cur, sa-mi sugi ciorapii si sa ma pis pe tine !
Imi trase capul dintre picioarele ei, obligandu-ma s-o privesc in ochi din pozitia in genunchi :
- Deschide gura larg, asa !
Ma scuipa direct in gura.
- Inghite-mi flegma sclavule ! Asa ! Vad ca-ti place totul !
Gina si Carla radeau si ne priveau excitate. Vica ma trase de par dupa ea si se aseza pe un scaun :
- Acum descalta-ma ! Scoate-mi cizmele una cate una muistule !
Stand in genunchi ii apuc piciorul drept cu ambele maini si ii deschei fermoarul cizmei. Cizmele negre, din piele, pana la jumatatea gambelor, acopera niste picioare puternice de femeie solida, foarte bine facuta. Ii scot cizma cu grija si o asez cuminte langa scaunul ei. Procedez intocmai si cu piciorul stang. Vica poarta sosete albe peste ciorapii negri de matase, care se vad pe sub blugi.
- Miroase-mi sosetele, porunci ea !
Imi aplec fata si-i miros sosetele. Simt mirosul de transpiratie feminina impregnat in sosetele ei albe, flausate, tocite pe talpa si usor murdare. Inspir cu nesat mirosul sosetelor ei, lasandu-ma patruns adanc de el. E excitant si fascinant totodata.
- Iti place cum imi put sosetele, intreba Viva razand batjocoritor ?
- Da doamna, spun eu fara sa ridic nasul de sub talpile ei.
- Acum suge-mi sosetele una cate una, tuna Vica, in timp ce-si baga laba piciorului drept, in gura mea !
Cred ca poarta 44 la picior. Laba piciorului ei erste foarte mare si foarte lata. Oicat de mult ma straduiesc, nu reusesc sa-i cuprind in gura decat un sfert din ea. Vica forteaza cat mai mult si-si indeasa piciorul in gura mea, aproape sufocandu-ma. Sug frenetic soseta ei dreapta. Simt gustul amarui care ma excita si mai tare. Vica ma penetreaza in gura cu laba piciorului ei si-si freaca talpa de buzele mele. Simt cum buzele mi se largesc, limba mi-e plina de scame, iar gura amara. Vica rade zeflemitor in vreme ce ma fute in gura cu piciorul ei drept.
- Suge bine sclavule, vreau sa-mi speli sosetele cu gura ta de muist ! Rade in hohote.
- Suficient ! Acum suge-mi si soseta stanga.
Ma conformez si fac cunostinta cu cealalta soseta a noii mele stapane. Acelasi gust amarui de soseta transpirata imi invadeaza papilele gustative. Vica ma fute in gura si cu piciorul stang, obligandu-ma sa-i sug soseta, in vreme ce ma priveste drept in ochi si ma domina total. Simt cum gura mi s-a largit de la picioarele ei, dar nu-mi pasa. Sunt fericit si excitat. Vica scuipa pe soseta ei stanga si ma obliga sa-i ling scuipatul de pe ea. Apoi le scoate pe amandoua si mi le indeasa in gura :
- Ce fata de sugator de sosete nespalate ai !
Rad toate trei si-mi fac semne obscene. Vica imi scoate sosetele din gura si-mi intinde talpa piciorului ei stang s-o sarut. Imi lipesc buzele de talpa ciorapilor ei fini de matase neagra si procedez intocmai. Isi aprinde o tigara in vreme ce eu ii ling talpile ciorapilor. De data asta gustul e acrisor-amarui.
- Linge si suge-mi ciorapii sclav muist, rade Vica fumand tacticos din tigara. N-am avut niciodata un sclav mai muist ca tine !
- Nici studentul ala de la ASE n-a fost asa sclav ca asta, Vica, zise Carla !
- Care student tu, intreba Vica ?
- Ala fata care ti-a baut pisatul anul trecu. Ai uitat ? completa Gina.
- Da aveti dreptate pizdelor, zise Vica ! Dar stati ca n-ati vazut totul ! Am de gand sa-l umplu de multa muie pe sclavul asta !
Se ridica in picioare si-mi facu semn sa-i deschei fermoarul blugilor. Apoi sa-i scot blugii, ciorapii si chilotii. Ramase in pizda goala. O pizda imensa, aproape complet rasa, doar cu cateva smocuri de par pubian roscat de jur imprejur.
- Am niste mancarimi in pizda, sclavule, si-n gaura curului, ca daca nu ma lingi cum vreau si nu ma faci sa-mi dau drumul pe fata si-n gura ta, o sa te sechestrez si o sa te fut in gura pana iti cade limba din gura !
Ma prinse cu ambele maini de par si ma trase cu fata intre coapsele ei puternice si impunatoare. Incepu sa-si frece pizda de gura mea, frenetic, in sus, in jos, lateral, concentric, miscandu-si totodata bazinul. Fata si gura imi sunt pline de secretiile ei vaginale. M-am excitat teribil. Vica simte din plin :
- Ia-mi lindicul in gura si suge-l sclavule ! aproape ca urla Vica.
Prind intr...



    Login