Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Saga: Facultatea de Teatru - Part I - Admiterea
Autor : Valentie - 2017-10-16
Citita de 11111 ori - Nota 6.30 (57 voturi)
București, locul meu preferat, orașul tuturor posibilităților.Aici mi-am petrecut frumoasa perioadă numită studenția.
A venit toamna.Glumesc, este încă vară, mă rog, este cald de mori.Whatever,nu asta te interesează.Tu vrei sa știi prin ce am trecut eu în acea perioadă. Desigur poate vei putea să vezi prin fața ochilor ce s-a-ntâmplat și poate-ți va plăcea, sau poate nu.
Fii atent !
Mă cheama Valentin si sunt actor. E greu. Dar memoriile mele din studenție trebuiesc împărtășite mai ales că totul a început în perioada admiterii,mai exact în perioada susținerii atelierelor de lucru. Cred că era al doilea atelier.Nu mai știu ce se făcea acolo,mă rog,nu asta te interesează. Pe tine te interesează că eu am intrat in vorbă cu o fată. Da, atelierele erau susținute pe grupe de câte douăzeci de candidați,băieți si fete. Adica nu-ți inchipuii că am cunoscut-o în subsol încercând să găsesc un loc bun pentru a mă masturba. Deși tot ce este posibil. Dar ma rog, tu vrei să știi că pe fata asta o chema Ana. Și mai vrei să știi că era bună. Așa de bună. Pe scurt, era micuță și slabuță. Dar avea un fund. Bă băiatule ! D-ăla perfect. Nici prea mare, nici mic. Perfect bombat. Mama mea, am erecție când scriu. În fine, trecând peste asta, imaginează-ți, te rog, cum din fundul ăla perfect bombat ieșeau două picioare osoase,cu multe dungi si linii. Bă, perfect conturate. Craci d-ăia de-ți vine să-i lingi iar în timpul acela să nu-ți pese că te comporți ca un cimpanzeu pe legale după o noapte afumată în El Comandante. Deja bălesc. Parcă era desenată.
Nu prea-ți place ? Stai sa vezi partea de sus.Cum am spus, era slabuță, dar avea niște sâni rotunzi și obraznici, perfect proporționali pentru corpul ei. Ah! Dumnezeule! De față nu mai spun nimic. Primul meu gând când i-am văzut buzele a fost: ,,Mamă ce bine i-ar sta c-o pulă-n gura, cu pula mea acolo. Să-i simt buzele netezindu-mi ciupearca,și părul gâdilandu-mi buricul”.
Doamne si ce păr lung, negru și drept avea.Îi scotea ochii în evidență,ochioasa dracu,că tare frumoasă era.
Știu că nu prea are cum să-i scoata părul în evidență ochii, dar este textul meu și-l scriu așa cum vreau eu.
Bine, bine, știu că poate sunt enervant, așa că de acum o să-ncep să-ți prezint ce s-a-ntamplat.
Cine nu e gata, îl iau cu lopata !
Nu te aștepta să mai știu despre ce rahat vorbeam cu ea atunci,doar imaginează-ți că era unul înteresant din moment ce dădea semne vizibile că ma place. Eu nu-mi mai încăpeam în chiloți, ești nebun. Mă rog, toata discuția a durat în sala de clasă de la actorie, adică o sală d-aia mare, fără bănci, neagră și care respiră greu.
În ziua aia doar am vorbit rahaturi pe care ea le considera mișto. În următoarea zi aflasem că se vor ține două ateliere și că vor fi pauze de vreo trei ore între ele. Imaginează-ți că era un mediu cu multă lume, dar care surprinzător și foarte dubios de posibil să-mi fi folosit magia de autor și să fac să dispara toate personajele din acel plan, s-a transformat într-o pauză în sala de clasă fix, bă da’ fix numai cu noi doi. Mișto magie, ah ?
Ce crezi c-am vorbit ? Oricum n-ai de unde să știi, și sincer nici eu nu mai știu ce am vorbit. Bine, doar partea interesantă. Fii atent că o sa fie și dialog, ești nebun.
Gata, de aici începe. M-am întins pe jos cu fața în sus lângă ea. Noi tot vorbeam. Ce mișto se vedeau de jos cracii ăia cu dungile de pizdă perfectă în colanții negrii. Ce mișto mă privea de sus cu fața aia de actriță porno minoră pe care o vedeam mai greu din cauza sâniilor care parcă ieșeau din tricoul negru larg precum ies mascații din dubă la o intervenție.
Admirând-o de jos i-am obsevat teneșii albi perfect curați că erau legați în fundă. I-am spus:
-Aoleu,ai funda nu știi cum sa-i porți.
-Cum adica ? Cum se poartă ?
-Fii atentă, dă picioru-ncoa.
Mi-a pus piciorul drept pe piept și am inceput să-i fac șireturile. Imediat l-a luat, și l-a pus pe stângul mai tare chicotând:
-Ha..!.Ești la picioarele mele..!
-O da !
Terminasem să-i fac șireturile dar nu-și luase piciorul de pe mine. Mă privea zâmbind și mă apăsa pe piept din ce în ce mai tare, treptat. După ce ajunsese să apese cu toată greutatea de câteva ori, s-a urcat cu picioarele pe mine. S-a uitat în jos la mine zâmbind:
-Îți place ?
-Da.
-Da ?
-Ești ușoară.
Începuse să se plimbe ușor pe pieptul meu.Era chiar ușoară. M-a excitat atât de tare treaba asta. S-a întors cu fața la mine, o vedeam din față cum stă pe pieptul meu, îi vedeam picioarele perfect conturate în colanți și mai sus am văzut-o ce frumos zâmbea:
-Îmi place să te calc în picioare, aș sta pe tine toata ziua.
-Ar fi mai plăcut daca ai fii desculță.
S-a descălțat. Avea niște picioare simetrice. Călcâiele erau rotunde si frumos conturate față de restul piciorului. Avea degetele mici dar simetrice, iar pedichiura era impecabilă. Avea unghii violet deschis lungi și pătrate, bine nu exagerat de lungi, erau doar puțin ieșite în afară dar foarte ingrijite. O forma impecabilă.
O vedeam cum stă în picioare lângă capul meu, mai exact îi vedeam pizda prin colanți. Mi-a pus piciorul pe gât. Apoi pe față. Mă mângâia cu talpa pe obraz.
-Îți place ?
-Da.
-Îmi pupi tălpile ?
Am inceput să-i pup tălpile, ficare deget, fiecare centimetru din talpă. După ceva timp s-a dus și și-a adus un sacun ca să stea jos, dar nu înainte să se mai urce cu picioare goale pe pieptul meu de câteva ori. Eu stăteam în genunchi în fața ei și îi țineam piciorul în mână lundu-i degetele în gură. Imaginează-ți că noi, în timpul ăla continuam să vorbim ce dracului vorbeam. Dacă ai rezistat să citești pâna aici,felicitări.
Am tras-o lânga mine și am luat-o de mână. Mă jucam cu palma ei. O priveam vrăjit. Ne-am apropiat corpurile. Penisul meu si vaginul ei s-au atins prin haine. M-am apropiat și am început să ne sărutam și sa ne frecăm. Din ce în ce mai pasional. I-am pus mâna pe fundul ăla perfect bombat și l-am strans tare. M-a încălecat în timp ce mă săruta. Între timp, cu mânuțele ei mici m-a deschis la pantaloni și mi-a scos penisul erect afară. S-a ridicat în picioare, s-a urcat cu picioarele pe burta mea. Cu un picior stătea pe burtă cu celalat îmi freca penisul și mi-l lua între degete.
Dup...



    Login