Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Poruncile sclavului 3
Autor : bucanita - 2018-09-11
Citita de 5556 ori - Nota 5.41 (27 voturi)
Una dintre cele mai umilitoare actiuni ale unui sclav este feminizarea. Pe langa umilire acest lucru are calitatea de a inlaturalatura dominant barbateasca sau ce a mai ramas din ea.
Feminizarea consta in acceptarea sclavului de a imbratisa latura feminina. Ca si imbracaminte acesta v-a purta tot ce este sexy din garderoba unei femei: ciorapi, colanti, rochita, fustita, chilotei, cateodata sutien si de ce nu pantofi cu toc si chiar peruca.
In cee ace priveste epilarea, stapana ii poate cere sclavului sa fie lipsit de pilozitati partial sau total, in functie de viata sociala a acestuia si de ce nu si de gradul de umilinta la care vrea sa ajunga.
Sentimentul barbatului feminizat nu poate fi descries in cuvinte. Trecerea este brusca. Umilintele sunt de nedescris. Epilat complet, purtand ciorapi cu banda si rochita scurta care abia iti acopera bucile, cu atat mai mult ca esti in castitate, sexul tau licut ascunzandu-se usor sub rochita, iti prezinta sentimental ca esti o fetita virgina, inocenta care urmeaza sa fie aruncata in bratele unui barbat pentru a se infrupta din ea. Bineinteles ca atitudinea stapanei iti amplifica sentimental tau ca esti feminine, ca asa trebuie sa fi o fetita, aceasta mangaindu-se usor pe fund, pe pulpe, evitand atingerea sexului tau, incurajandu-te ca esti o bunaciune, ca ai un fund sexy si stimuland zona anala cu degetul sau cu vreo jucarie.
Dealtfel dupa acest episode, in majoritatea sedintelor sclavl numai asa se va prezenta in fata stapanei, ca o domnisoara curata si sexi.

Am avut o experienta destul de ciudata cu una dintre stapane. La vreo doua saptamani dup ace m-a feminizat, a dorit ca acest lucru sa se intample si in public.
Astfel, fiind iarna, imbracat in colanti grosi cu banda, o rochita scurta neagra, fara bikini, bineinteles cu centura de castitate inchisa si un mic dop anal de metal introdus in pasarica a trebuit sa-mi urmez stapana afara in public. Peste tot ce v-am relatat cu cee ram imbracat aveam un pardesiu lung ce imi trecea de genunchisi un fular la gat, iar in picioare o pereche de cisme barbatesti care avea un toc gros si inalt de vreo 4 cm. Intre pardesiu si partea superioara a cismelor ramanea un spatiu cam de un lat de palma unde se puteau vedea colantii. Nu cred ca iti putea da seama datorita acestui spatiu, mai ales fiind in trecere, problema era cand paseam pentru ca paltonul se deschidea si se putea observa bulanul.
Nu pot s ava spun ce trairi am avut, ce rusine, dar totodata excitatia o luase razda. Mi se parea ca toata lumea stie, ca toti vazusera ce purtam eu pe sub palton. Am fost astfel imbracat impreuna cu stapana de doua ori in acea zi, o data in jurul pranzului, cand era lumina, iar aglomeratia din oras era infernala si a doua oara aproape de miezul noptii, intr-un parc fiind, stapana m-a pus sa defilez pe o alee de vreo 50 de metri fara palton pe mine. Parcurgerea acelei alei mi s-a parut cel mai lung drum din viata mea. La inceputul aleii, dandu-I paltonul stapanei, am ramas decat in tinuta feminine pe care o aveam pe mine. Stapana nemultumita putin de aspectul meu a avut grija sa-mi ridice rochita dezgolindu-mi fundul si lasand sa se intrezareasca si sexul incatusat care din cauza frigului si a rusinii devenise inexistent.
Si uite asa in aceasta postura a trebuit sa parcurg acea alee, pasind alaturi de stapana mea, care parca intentionat mergea cu pasi mici si cat se poate de incet. Eram rosu ca racul, mi-era rusine cum nu mai traisem niciodata. Nici frigul parca nu il mai simteam de la atata adrenalina. Paseam incet, miscand usor cusca de castitate. Datorita tocurilor cismelor fundul meu era ridicat si bombat. Jucaria ce-mi penetrase anusul ma deranja, se misca in interiorul meu la fiecare miscare a picioarelor. Pentru a nu se mai misca atat de rau incercam sa-mi bombez fundul cat se poate de mult.
Probabil ca daca ne-ar fi vazut cineva atunci de la spate ar fi jurat ca suntem doua femei, una imbracata iar cealalta dezbracata. Jocul s-a incheiat la capatul aleii, dup ace m-am imbracat cu paltonul mergand impreuna spre casa.

In functie de gradul de umilinta la care doreste stapana sa ajunga cu sclavul ei, aceasta poate atinge apogeul feminizarii, ajungand la pizdificarea sclavului. Acest lucru se intampla cand sclavului nu ii mai este permis sa-si eliberaze sexul din centura de castitate, dar este obligat sa intretina relatii sexuale cu barbate, atat oral cat si anal. De ce am numit-o pizdificare, pentru ca aflandu-te in castitate, orgasmul sclavului este rezultatul penetrarii anale, acesta terminand in interiorul custii de castitate.

Umilinta de a fi fetita unui barbat i-a venit si stapanei mele in cap, insa eu am refuzat categoric. I-am spus ca sunt de acord cu umilintele care I le indeplinesc ei insa asta este prea mult pentru mine. Aceasta suparandu-se nu a mai vrut sa-mi descuie centura de castitate pentru a “termina” si eu. Mi-a spus ca nu mai am dreptul la aceasta recompense. Timp de trei zile am ramas permanent incatusat. Bilele devenisera mari tari si grena. Ma dureau de innebuneam.
A treia zi i-am spus ca fac ce vrea ea numai sa ma lasa sa ejaculez. Ref...



    Login