Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Poruncile Sclavului 2
Autor : bucanita - 2018-08-30
Citita de 9917 ori - Nota 6.90 (21 voturi)
Botezul sclavului

Tot la prima intalnire, dupa ce sclavul a fost pus in castitate, acesta cedandu-i stapanei intregul control al sexualitatii sale, urmeaza asa zisul botez al umilintei, dupa acest moment stapana oferindu-i statutul de sclav personal al sau.
In cadrul acestui test , stapana isi pune sclavul sa ii indeplinesca doua dintre cele mai umilitoare porunci pentru orice barbat, acestea avand menirea de a inlatura orice urma din caracterul dominant masculin si acceptarea caracterului supus, umilitor, chiar degradant.
Imaginati-va imaginea umilitoare a unui barbat dezbracat complet, avand sexul incatusat, mic atarnand intre picioare si stand in genunchi in fata unei femei. Din aceasta pozitie, de obicei, stapana adreseaza intrebari:
-Vrei sa fi sclavul meu?
-Da, stapana
-Esti sigur? Sti ca vei face tot ce iti cer!
-Da stapana
-Tu pentru mine nu vei mai fi barbat, vei fi tarfa si toaleta mea
-Da stapana.
-Repeta dupa mine, Vreau sa fiu tarfa ta.
-Vreau sa fiu tarfa ta
-Bine atunci asa v-a fi, stai capra.
Imediat dupa aceea, stapana isi penetreza sclavul cu o jucarie anala, de obicei un dop anal. Fie stand in picioare , fie asezata pe spatele sclavului, aceasta dupa ce lubrifiaza bine jucaria incepe sa unga usor si zona anala. Bineinteles jucandu-se cu fundul sclavului si razand umilitor, degradarea verbala continua:
-Ia uita-te ce pizda are sclavul aici
Sau
-Ai o pizda ce trebuie fututa
Etc
Sentimentul pe care il traieste sclavul in acele momente nu poate fi descris. Castitatea impreuna cu penetrarea il face sa se simta femeie, umilintele il fac sa accepte ca este o curva.
Desi la inceput penetrarea este dureroasa, ulterior aceasta trece si creaza o stare de excitare amestecata cu umilinta. Mai mult faptul ca simti ceva strain in tine, dilatarea ce ti-o provoaca, te face sa-ti accepti rolul feminin.
De obicei acea jucarie ramane in fundul sclavului si dupa terminarea intalnirii cu stapana, ba chiar aceasta isi incurajaza sclavul sa o poarte tot timpul, pentru a-l face sa se obisnuiasca cu senzatia de a fi penetrat.
-Sclavule, acum ca esti fetita mea, mai avem ceva de facut.
-Da stapana
-Ce?
-Vreau sa fiu …. Toaleta dumneavoastra

Fie cu ajutorul unei palnii fie direct, stapana lipindu-si sexul de gura sclavului larg deschisa, il obliga sa inghita toata urina ce poate sa i-o dea.
Pozitiile sunt multiple, fie sclavul stand in genunchi si stapana dandu-i capul pe spate ii incaleca fata pozitionandu-se pe gura lui, fie sclavul stand pe spate cu/fara palnie stapana se lasa pe vine deasupra fetei lui, etc.
In ceea ce ma priveste, eu am confectionat o palnie mai speciala in sensul ca am taiat o sticla de plastic longitudinal. Acesta arata ca un jgheab si este introdusa intre picioarele stapanei care sta in picioare. Sclavul inghenuncheaza in fata stapanei si prinde in gura capatul sticlei. Este o pozitie foarte comoda pentru stapana sansele fiind mici sa se ude, si o pozitie umilitoare pentru sclav.
Umilirea si excitarea ating ...



    Login