Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Poruncile Sclavului 1
Autor : bucanita - 2018-08-27
Citita de 7198 ori - Nota 6.91 (23 voturi)
Buna tuturor, in povestirile ce vor urma, voi incerca sa va expun cateva din umilintele traite ca sclav.
Da, imi place sa fiu sclav pentru stapane, insa datorita dorintelor acestora in timp, a trebuit sa accept sa devin bi.
Povestioarele nu vor fi lungi, insa voi incerca sa expun pe cat pot, intensitatea umilintei si atmosfera unde s-au intamplat.

Castitatea

Inca din prima zi cand te intalnesti cu stapana, majoritatea dintre acestea doresc ca sclavul ce-l vor avea pentru urmatoarea perioada de timp, sa fie legat cat mai mult de ea. Acestora le place ca sclavii sa depinda intr-o cat mai mare masura de ele.
Este binecunoscut, ca stapana se foloseste de excitarea sclavului, intr-o mare masura, pentru ca acesta sa indeplineasca fara a se impotrivi, poruncile ei, care de cele mai multe ori, aceste porunci, nu numai ca sunt fff perverse, dar cateodata unele persoane le considera iesite din comun.
Asa cum spuneam, inca de la inceput stapana ii monteaza, sau il obliga sa-si monteze, o centura de castitate. Bineinteles cheia de la incuietoarea centurii va ramane la stapana.
Acest dispozitiv face ca sclavul sa nu poata avea erectie. Nu poate intretine relatii sexuale si se poate masturba. Astfel stapana isi pastreaza sclavul cat doreste in aceasta stare, excitatia acestuia crescanda, fiind folosita pentru a duce la indeplinire poruncile umilitoare.
Partea negativa a dispozitivului este aceea ca atunci cand sclavul se excita, intervine si durerea in scrot, datorita faptului ca penisul incearca sa intre in erectie si implicit dispozitivul deplasandu-se in fata va strangula outele. Astfel acestuia nu ii ramene altceva de facut decat sa fie cumintel si cateodata sa-si implore stapana sa il descuie.
Foarte umilitor este momentul in care stapana iti cere sa ii arati bijuteriile. Acest lucru se intampla in functie de locul unde ai interactionat prima data cu ea, fie in masina personala, fie la locuinta unuia dintre voi, sau daca e o stapana mai indrazneata si intalnirea ati avut-o la o cafenea, s-ar putea sa se intample in toaleta localului de acolo.
Oricum momentul in care ea se uita la bijuteriile incatusate este cumplit. Te simti orice, numai barbat nu. Iar dupa ce iti...



    Login