Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPeștele si curva
Autor : wannavoss - 2021-02-15
Citita de 13211 ori - Nota 8.48 (308 voturi)
Sunt ceea ce ar putea fi descris de societate ca un ceafa lata. Eram la carrefour si vad o angajata de vreo 25 de ani cu cur bun si tate misto. La fata arata ok. Ma duc la ea si o intreb cat castiga, 1500 de lei evident. Ii zic "nu vrei sa faci de 3 ori mai mult?". Ea zice ca da si ii dau numaru meu sa ne vedem a doua zi la o cafenea. O mangai pe buci inainte sa plec si zambeste putin.

Ajungem la cafenea, vorbim putin nimicuri si dupa ii zic direct ca vreau sa se prostitueze. Ea zice ca daca face de 3 ori salariu ei de carrefourarita e de acord. Ii zic sa mergem la mine sa o testez la futut.

Ajungem la mine si o iau direct de ceafa, o pun in genunchi si ii dau mielu la supt. Se descurca bine la supt curva. Lingea coaiele, lua toata pula in gura, dadea limbi in gaoz. Excitat incep un Face fuck si in 10 minute ii inund gura cu sloboz. Ma intreaba cu gura plina unde e baia si ii zic "curvo inghite slobozu". Se conformeaza.

Ii dau totusi niste apa de gura dupa ce inghite si o intreb daca ia anticonceptionale. Zice ca da. Ii zic ca e timpul sa o testez la futut in pizda.

Mergem in sufragerie si ii zic sa se dezbrace. Avea sani misto, mari, nelasati, buci misto la fel, bune, numai bune de palmuit. Vine peste mine si incepe sa se miste in pula in timp ce ii framantam tatele si bucile. Dadea la turație maxima nebuna, se vedea ca vrea jobu. Dupa 30 de minute de calareala imi dau drumu in pizda ei. O intreb daca a avut orgasm si zice ca a avut la care eu raspund "ma doare in pula, important e sa am eu" si ii trag o flegma. Nu comentează nimic, e ascultatoare si supusa ca o vitica.

Ii zic ca mai stam putin comandam ceva de mancare si dupa ii rup gaoaza. Imi zice ca nu face anal la care ii zic "fa cu mine faci ce vrea pula mea, ti-o bag in cur cand vreau eu". Din nou supusa, tace. Vine mancarea si cum termina de mancat o iau de cap, o pun in 4 labe si incep sa ii fut palme peste buci cu sete. Scancea de durere dar na. Iau o curea pe care i-o pun in jurul gat...



    Login