Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Petrecere de vara (varianta rectificata)
Autor : derailed - 2016-06-26
Citita de 9009 ori - Nota 2.64 (47 voturi)
Petrecerea era in toi.
Eram destul de ametita si dupa mai multe minute de dans lasciv cu un tip cel putin la fel de infierbantat ca mine - zic asta pentru ca nu pierdea nici o ocazie sa isi frece mataranga intarita de mine cand anumite miscari ma fortau mai aproape de el - ma gasii afara, singura pe o banca. Eram supraincinsa si simteam nevoia sa ma racoresc. Stateam in semintuneric si ma uitam, amuzandu-ma spre ringul de dans unde petrecaretii isi faceau de cap.
-Ce cald e!
Raluca se aseza pe banca din fata mea. O cunosteam de ceva timp si imi placea silueta ei cu forme pline care contrasta izbitor cu fiinta mea firava si delicata. Imi placea sa glumesc ca daca as fi barbat mi-ar place sa i-o trag de cateva ori Ralucai.
Neluandu-si privirea de la mine, isi strecura foarte firesc mana sub fusta. Isi apropie incet fata de a mea si zambind, imi sopti secretul ei:
- Ia uite ce uda sunt!
Si-mi arata degetele cu unghii acoperite de lac rosu care cu cateva clipe inainte diparusera in intunecimea coapselor ei. In lumina difuza se putea vedea stralucind secretia lichida care le acoperea. Apropiindu-si si indepartandu-si incet degetul mare de celelalte ii testa vascozitatea, in fata privirilor mele uluite. Mirosul ametitor de pizda imi navali in nari.
- Ce zici? Vrei sa gusti?
- Ce faci?! reusii sa ingaim.
Isi apropie mana de gura mea si isi strecura timid doua degete intre buzele mele, incercandu-ma. Le primii precauta la inceput ca imediat dupa sa i le inghit cu totul.
Intotdeauna m-am intrebat ce gust are o pizda excitata. Desigur ca ma gustasem de multe ori de pe buzele prietenului meu dupa o partida de oral, dar asta nu conta. Curiozitatea imi fu satisfacuta. Aveau un gust minunat si ciudat cum ar parea dar imi aminteau de pula prietenului meu.
- Stiam eu...isi confirma pentru sine Raluca banuiala avuta.
Degetele din gura mea prinsera curaj si incepura un joc "de-a v-ati ascunselea" cu limba mea. Si-mi placea la nebunie. Si le retrase repede si mana ii disparu iar sub fusta, zabovind acolo cateva clipe. Cand o scoase stralucea si mai mult ca prima data.
Isi apropie mult fata de a mea. Respiratia ei fierbinte mirosea ademenitor cu iz fin de alcool si tabac. Imi sopti poruncitor in ureche, gadilandu-mi pielea gatului.
- Deschide gura.
Ma supusei si ma mirai singura de ce am facut-o. Imediat mana ei trecu de bariera buzelor mele intredeschise. Patru degete imi invadara gura de data asta si luara contact cu limba mea. Gustul de pizda imi umplu acum gura si gandul ma excita teribil. Cu un "du-te vino" delicat, mana Ralucai ma penetra tot mai profund. Inca un drum sub fusta si gustul minunat fu reimprospatat. Si inca unul si inca unul. Ma hranea ca pe un copil cu rodul coapselor ei. Saliva mi se scurgea pe barbie si in jos, pe piept.
- In seara asta ai sa faci ce vreau eu.
Afirmatia ma lua prin surprindere dar fermitatea din tonul Ralucai parca imi taie orice alta optiune, privandu-ma in intregime de liberul arbitru. Ea poruncea si eu ma supuneam. Si asta ma sperie. Si excita. Teribil.
Incercai sa raspund dar avand gura ocupata nu reusii decat ceva neinteligibil.
- Sssst. Nu spune nimic.
Dadui din cap sa-i confirm acceptul meu. Atunci Raluca, parca revendicandu-si drepturile asupra mea, ma patrunse si mai adanc in gura. Gestul reflex ma facu sa tusesc si lacrimi mari imi aparura in ochi, dar reusii sa ma stapanesc. Decolteul imi stralucea acum de la saliva si rochita diafana de vara se lipea de sanii mei micuti, descoperindu-mi sfarcurile pietroase de excitare.
Lasandu-mi gura libera, noua mea amanta-stapana isi apropie buzele pline si rujate cu bun gust de fata mea si imi culese lacrimile mari siroinde. Ma saruta umed pe fiecare ochi, stricandu-mi machiajul si facandu-ma sa arat ca o tarfa ieftina prinsa de ploaie.
Imi tinu gura deschisa delicat dar ferm si se pozitiona deasupra. Deschise si ea gura si lasa un scuipat lung si ud sa imi cada pe limba. Il primii recunoscatoare si il inghitii tot. Imi placea la nebunie noua mea postura de supusa. Sarutul pe care il primii apoi drept recompensa imi intari parca alegerea facuta.
Limba tare a Ralucai imi intra si imi iesea dintre buze si eu o primeam hulpava incercand sa o cuprind toata, sa o sug, sa o inghit. Incepui sa gem de excitare. Se opri brusc si privirile mele pline de patima le intalnira pe ale ei.
- Esti scumpa, tu! Si acum ca m-ai starnit a mea esti toata noaptea, tarfulito.
Isi trase bluza in jos, dezvelindu-si sanii mai mult decat generosi care ii faceau pe ai mei sa arate ca de fetita si imi ingropa fata intre muntii aceia voluptosi. Incepui sa-i ling ca o nebuna si sa le sug sonor sfarcurile brun-rozii, inconjurate de rozete mari. Tinandu-ma prizoniera intre sanii imensi,imi dirija fata in sus ca sa o pot privi in ochi si ma scuipa. Direct pe fata. Si inca o data. Si inca o data. Curios lucru dar in loc sa ma enerveze, treaba asta ma excita si mai tare si incepui sa-mi plimb fata plina de scuipat peste pieptul ei, facandu-l sa straluceasca de umezeala. Machiajul meu era de acum un dezastru dar nici ca-mi pasa ca nu ma pot intoarce asa la petrecere sau ca ma poate vedea cineva. Simturile mele erau incantate de carnea Ralucai.
Vocea ei senzuala ma gadila din nou in urechi, soptindu-mi lucruri interzise.
- vreau sa-ti simt limba aia obraznica in mine. Stiu ca n-ai mai facut-o pana acum dar o sa-ti placa. Mai ales ca nici cu cinci minute in urma am avut doua pule in mine. Cred ca ai simtit gustul de sperma de pe degetele mele.
Eram prea excitata ca sa ma mai mire ceea ce auzeam din gura Ralucai. N-o credeam asa libertina. Oricum asta explica gustul de pula din gura mea.
- Ai sa ma speli toata si are sa-ti placa. Hai treci si mananca-ma. Bon appetite, tarfulito! chicoti si se ridica in picioare in fata mea, tragandu-ma cu blandete de par si fortandu-ma in genunghi. Simtii pamantul cald sub picioare si o palma de vant trecu peste mine, infiorandu-ma in racoarea noptii de vara.
Isi ridica incet fusta stramta pe picioare in sus pana deasupra soldurilor, scotand la iveala o pizda proaspat rasa, rosie, cu buzele umflate de excitare. Imi prinse fata in maini si ma dirija cu gura spre vulva descoperita. Nu opusei nici o rezistenta si nu schitai nici un gest de nesupunere.Inainte ca buzele mele sa ia contact cu buzele carnoase din fata mea, observai cum lichidele vaginale se scurgeau sclipind pe interiorul copaselor. Pizda din fata mea mustea de excitare si eu eram infricosata si incantata totodata de spectacolul oferit.
O sarutai cu teama si ma asteptai ca ceva nemaivazut sa se intample. Nimic supranatural nu se intampla doar ca Raluca, simtindu-mi retinerea, ma incuraja apropiindu-si si mai mult de pasarica de fata mea. O sarutai a doua oara, mai apasat si intalnii din nou gustul acela minunat. Asta imi dadu curaj si urmatoarele saruturi fura din ce in ce mai indraznete si mai adanci. Pana la urma limba mea despica crapatura magica si intra plina de cutezanta si curiozitate in umezeala vaginala. Sucurile dinauntru imi invadara gura si gustul de sperma amestecat cu gustul de femeie se facu din nou simtit, acum mult mai intens. Incepui sa inghit cu sete tot ce iesea din pizda Ralucai si in minte imi veneau cuvinte ca o litanie: "Dai limbi in pizda. Dai limbi in pizda. Dai limbi in pizda. Dai limbi in pizda." Litanie care imprima un anumit ritm excitatiei mele si nu dupa mult timp molfaielile si clipocelile mele disparura. Locul lor fu preluat de o miscare ritmica a capului care imi permitea sa intru cu limba in profunzimile Ralucai, care curand, incepu sa geama mai tare. Ii penetram pasarica cu limba la fel cum ar fi pentrat-o un penis. O futeam cu limba. Din ce in ce mai repede si din ce in ce mai adanc. Si mie imi placea la nebunie. Si pe ea o innebunea, gemetele ei incepand sa creasca in intensitate si frecventa.
- Doamne ce bine e! reusi sa ingaime printre oftaturi. Ma termini, tarfulito! si ma apuca strans de par incepand sa-si izbeasca pantecele de fata mea, in rimtul impus de mine.
Incurajata de efectul obtinut, ma inversunai si mai tare si imi implantai si mai adanc limba in pizda ei, scotand-o din minti. Orgasmul fu scurt dar violent. Valurile de contractii eliberara noi sucuri pentru gura mea nesatula. Cu capul prins in menghina de fier a coapselor ei, ma vazui nevoita sa inghit tot ce se revarsa spre mine. Si Doamne ce bun era! Deci asta e gustul de femeie! Speram sa nu se mai termine.
Dar intr-un final gemetele se potolira si stransoarea dintre picioarele puternice slabi. Raluca ma elibera putin de contactul cu pasarica ei ultrasensibila acum, care tremura la orice atingere. Privirile ni se intalnira si vazui placerea proaspat eliberata in ochii ei stralucitori. Era incredibil de frumoasa si stia asta. Ma privi cu ingaduinta amestecata cu mandrie. Era mandra, mandra de mine ca reusisem sa ii ofer o eliberare asa puternica. Acum eram intr-adevar sclava ei si ea avea putere absoluta asupra mea.
Isi trecu delicat degetele peste sex si apoi ma mangaie cu degetele pe limba mea obosita de efort. Gustul orgasmului Ralucai ma innebunise de tot si la randul meu speram la recompensa mult meritata. Excitatia imi atinsese cote de banuit. Dar eliberarea inca se lasa asteptata. Ceva ma oprea sa ma termin. Nu credeam ca e posibil sa fiu ata de excitata fara sa ajung la final.
- Ce buna esti! Ai talent, tarfulito! Vrei si tu sa termini acum, asa e? Hai ca meriti ca dupa aia mai ai treaba. Credeai ca ai terminat?
Nu puteam sa rationez in momentul ala si nu intelegeam ce vroia sa spuna. Nu stiam decat ca in curand am sa explodez.
Ma prinse brusc cu o mana de dupa cap si imi umplu iar gura cu vulva ei, pe care o stiam asa de bine acum. Cealalta mana imi forta funduletul in sus si cu indemanare imi trase rochita peste fese. Chiloteii imi fura feriti la o parte si mai multe degete imi intrara brusc in vaginul dornic de a fi umplut. Orgasmul fu instantaneu si gemetele aferente sunara infundat din gura mea plina. Nu dupa mult timp ma prabusii epuizata pe iarba, cu mana Ralucai inca adanc in mine. Zambeam fericita dar nici prin cap nu-mi trecea ca nu se terminase.
- A fost bine, tarfo?
Simtii cum mana din mine se retrage incet, ca apoi aceeasi mana ,plina de propriile mele lichide, sa mi se lipeasca de gura. Satisfacuta, o primii ascultatoare si in curand orgasmul binevenit, avut cu cateva momente mai inainte, imi acoperea toata fata.
Se apleca si ma saruta lacom pe gura, gustandu-ma.
- Intinde-te ca n-ai terminat de facut curat, zdreanta mica!
Ma supusei si ma gasii fara aparare si ascultatoare, cu rochita care acum imi statea lipita de corp si care nu mai reusea sa imi acopere pasarica, fiind ridicata peste abdomen; doar sanii micuti si obraznici mai erau acoperiti de materialul fin care nu lasa nimic prada imaginatiei. Fata si pieptul imi sclipea in luminile care razbeau pana la noi dinspre ringul de dans.
Raluca se pozitiona deasupra mea, in picioare. Din pozitia in care eram, membrele ei lungi si musculoase pareau si mai puternice, iar fofoloanca ei bine muncita parea imensa, iar sanii...sanii ii atarnau pur si simplu peste decolteul bluzei, acoperiti pe alocuri de cascada de par roscat care-i cadea in valuri peste umeri, cu unele bucle lipite de pielea fina si stralucitoare. Era ca o zeita din mitologia nordica. Si eu eram sclava ei. Gandul ma facu sa ma incalzesc din nou si focul de abia potolit din pantecul meu, se reaprinse.
Isi ridica incet fusta care-i coborase prea jos pe solduri, facand frumosii sani sa danseze la unison si isi dezveli in intregime pantecul si fesele pline si ferme. Zambi:
- Am zis ca am avut doua pule in mine in seara asta...Unde crezi ca a intrat a doua? Hai, ingroapa-ti fata aia mica de tarfa intre bucile astea barosane si treci la spalat. Vezi ca mai sunt si lichide straine pe acolo doar pentru tine, sa nu te sfiesti, intelesu-m-ai tarfulito?
Nu apucai sa raspund ca imediat gura imi lua contact cu rozeta ei roziu-cafenie. Mirosul intens si gustul usor amarui ma izbira puternic si adaugara la excitatia mea crescanda. Sfiala de la inceput disparuse cu desavarsire acum si limba mea se bucura facand cerculete pe anusul zeitei mele.
- Ce nebuna esti!
Vocea care rasuna in intuneric era de barbat si ma facu sa inghet. Incremenii cu fata ingropata intre bucile Ralucai, care nici nu tresari. Ridicandu-mi privirea, reusii sa-i intrezaresc fata noului venit, care statea cu 2 pahare de sampanie in fiecare mana deasupra noastra. Era Peter, seful meu si al Ralucai. El era manager general la firma la care lucram. Mda...asta da situatie penibila...nici nu m-a prins tragandu-mi-o cu vreun coleg. M-a prins... lingand-o in...



    Login