Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Petrecere de vara (partea a doua)
Autor : Rasputin_4 - 2016-06-27
Citita de 10422 ori - Nota 3.10 (79 voturi)
Gaura cafenie din fata mea isi marea si micsora diametrul, neincetand sa scoata la iveala samanta stocata special pentru mine. Curand gura mi se umplu si eu inghitii curajoasa sperma straina colectata din curul Ralucai. Eram ultima zdreanta si gandul ma excita puternic.
In tot acest timp, stapana continua cu oralul oferit sefului. "Slurp, slurp, slurp". Gura ei experta era neobosita si in curand gemetele de multumire ale lui Peter prevestira finalul care nu se lasa mult asteptat. De jos de unde eram puteam vedea cum miscarea Ralucai inceta brusc si puteam doar banui jeturile sanatoase de samanta pe care madularul acela viguros i le
arunca in gat. Dar nu fu asa. Dupa cateva momente Raluca se apleca spre mine si deschizandu-si gura senzuala lasa toata sperma sa cada spre gura mea. Eu deschisei larg si asteptam
nerabdatoare ofranda. Cativa stropi nimerira pe buzele mele si pe barbie, dar degetele indemanatice ale Ralucai rezolvara imediat problema si nici un strop nu se pierdu.
- Inghite tot tarfulito! Inghite tot.
Inghitii obedienta tot si ma cabrai de excitare. Eram folosita ca o carpa de cei doi si iubeam fiecare secunda. Miscarea mea nu-i scapa Ralucai care se intoarse si ma plesni nu foarte slab peste pasarica.
- Iar te-ai excitat, zreanta mica! Ce ma fac cu tine? De fapt cred ca stiu si o sa-ti placa si mai tare ca pana acum. Pana rezolv eu problema tu treci la curatenie ca am vazut ca te-ai descurcat minunat..
Se ridica de tot de pe mine si apucandu-ma de par ma forta in genunghi. Nu cu mult timp in urma ma aflasem in aceeasi pozitie, cu gura plina de pizda. Acum se pare ca schimbasem meniul pentru ca ma gasii fata in fata cu scula inca semeata a lui Peter. Vazuta de aproape parea monstruoasa chiar, groasa, cu vene puternice si cu un cap mare rosu si inca umed de la contactul cu gura Ralucai si de la sperma care scapase de buzele ei lacome. Mirosul puternic de pula imi atata focul din pantece si imi dusei automat o mana spre pasarica nerabdatoare.
- Sa vezi ce buna e tarfulita asta! sopti Raluca in urechea lui Peter si impingandu-ma de ceafa ma forta sa accept pula aia mare pana in gat, exact la fel cum facuse ea mai devreme. Ridicand ochii, printre lacrimile cauzate de falusul care imi intra prea adanc in gura, o vazui pe Raluca cum ii sopteste ceva de neinteles sefului ca apoi sa il sarute lung pe gura. Acesta zambi malitios si se inversuna si mai tare in gatul meu incat ma ineca. Ridicai mainile din reflex si impingand in soldurile lui incercai sa mai reduc din adancimea penetrarii.
- Lasa mainile jos, tarfa mica, altfel iti iei pedeapsa, ma corecta promt stapana. Nu te grabi ca revin imediat, mai zise ea si se departa de noi.
Eu fui nevoita sa imi continui treaba si chiar incepu sa imi placa ce faceam. Mai facusem sex oral si altor barbati dar acum era ceva special. Ma simteam fortata si folosita dar si dornica in acelasi timp. Mai ales ca Peter imi cuprinse cu mainile lui mari si paroase atat gatul cat si ceafa si ma futea in gura fara nici o retinere.
- Chiar ca esti buna, Gal! De cand te-am vazut in prima prima data mi-am zis ca trebuie neaparat sa-ti trag o muie si uite ca in seara asta s-a intamplat. Si pune mainile la spate ca te plesnesc, uite asa!
Si-mi trasni o palma de ma zdruncina, facandu-ma sa scap din gura monstruosul instrument. Jumatatea de fata ma ustura ca dracu dar ma conformai supusa, temandu-ma sa nu mai incasez una.
- Inca nu ai terminat, draguto! Fa-ti treaba cum trebuie si poate iti dau un 5% la salar, luna viitoare, ranji diabolic grasul din fata mea si apucandu-si penisul cu o mana incepu sa il plimbe pe fata mea, peste ochi, peste frunte amestecandu-mi si mai mult culorile deja imprastiate ale machiajului si incalcindu-mi si mai tare parul ud.
Auzii miscare si voci soptite in spatele meu, dar cata vreme eram prizoniera mainilor puternice ale lui Peter, nu ma puteam intoarce sa vad ce se intampla. Mi se paru ca aud la un moment dat aceeleasi "slurpuri" pe care le facuse Raluca cand supsese pula care se odihnea acum pe fruntea mea. Dupa cateva minute, timp in care pula care ma mangaiase pe fata ma pentetra iar fara mila in gat, o auzii pe Raluca asezandu-se pe banca langa mine. Isi aprinse tacticos o tigara si suflandu-mi fumul in fata imi zise, cu dragoste aproape:
- Pregateste-te iubita mea tarfulita sa iti primesti cadoul!
Simtii cum mai multe maini ma insfaca din spate si imi ridica funduletul in aer. Vrusei sa ma intorc sa vad cine ma trata ca pe un sac de cartofi dar pula din gat nu-mi dadu voie sa fac alte miscari decat cele de pana atunci. Chiloteii imi fura rupti si indepartati foarte rapid si eficient de catre mainile nevazute. Simtii apasare la intrarea in pasarica si imi dadui seama ca ce ma impungea asa de indraznet era capul unui penis. Realizarea ma excita asa de tare incat nerabdarea sa am pizda penetrata era de necontenit.
Dar penisul dintre coapsele mele intarzie sa intre. In schimb parea ca se joaca, adunandu-mi excitatia dintre buzele tremurande. Apoi urca incet pana in dreptul anusului si se propti cu capul la intrarea de acolo, sovaind.
Doamne, are de gand sa mi-o traga in fund! Si-a umezit pula ca sa imi intre mai usor in cur. Gandul ma sperie si imi reamintii ca experien...



    Login