Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Pasii de urmat pentru a transforma un barbat in sclav
Autor : bucanita - 2017-11-06
Citita de 8722 ori - Nota 5.23 (26 voturi)
Ai vrea sa ai un sclav sexual numai pentru tine? Iti doresti sa iti indeplineasca orice fantezie fara a comenta? Doresti ca tu sa te simti rasfatata, alintata, satisfacuta la maxim?
Atunci urmeaza urmatorii pasi de transformare a barbatului pe care ti-l doresti, in sclav.

Pentru inceput trebuie sa-ti alegi partenerul in functie de preferintele tale, dar nu uita ca acesta trebuie sa fie foarte dezinhibat si deschis la minte. Este adevarat ca nu gasesti usor persoane care sa doreasca sa fie la picioarele tale si sa faca numai ce doresti tu, dar daca l-ai gasit inseamna ca esti norocoasa si profita de aceasta imprejurare.
Pentru a-l face sclavul tau personal, trebuie ca tu sa devi autoritara, in sensul ca tu ii comanzi iar el trebuie sa execute, fara a comenta, fara a riposta.
Pentru a ajunge la acest lucru, trebuie sa-ti supui sclavul, timp de 5 zile consecutive, la 5 teste care mai de care mai umilitoare pentru orice barbat. Aceste teste au rolul de a-i inlocui masculinitatea, cu umilinta si rusinea. Numai umilindu-l atat de tare incat sa-l faci sa-i fie rusine, il poti transforma in sclavul pe care ti-l doresti, si pe care si-l doreste orice femeie.
Intalneste-te cu el, si ai o discutie serioasa in ceea ce priveste relatia stapana sclav.
Intreaba-l autoritar, daca doreste sa-ti fie sclav. Daca raspunsul nu este promt afirmativ, sau il vezi ca ezita, il mai intrebi, pana cand raspunsul lui este un DA clar, spus din toata inima.
Dupa care ii spui ca timp de 5 zile consecutive va fi supus unor teste, pe care el trebuie sa le indeplineasca. In caz contrar, relatia dintre voi se incheie definitiv.

Ziua 1

In ziua in care v-ati intalnit, depinde foarte mult si de locul unde va aflati, va trebui sa va supuneti sclavul la 2 umilinte:
-prinderea sexului sclavului intr-un dispozitiv de castitate cu lacat, iar cheia va ramane la tine.
-folosirea gurii sclavului pe post de toaleta pentru sexul dumneavoastra.

Prinderea sexului in centura de castitate, te asigura pe tine ca nu v-a putea sa faca sex cu alta persoana sau ca nu poate sa se masturbeze. E foarte important sa ii mentineti excitatia la un nivel foarte mare. Purtarea dispozitivului nu este foarte comoda pentru sclav, acesta rugandu-va sau chiar implorandu-va sa-l eliberati. Eliberarea acestuia pentru scurt timp, va fi recompensa dumneavoastra pentru ca a indeplinit poruncile pe care i le-ati comandat.
Spre exemplu, in prima zi, dupa ce accepta sa-i urinati in gura si dupa ce inghite si va curata cu limba vaginul, abia atunci il puteti recompensa, daca doriti, eliberandu-l si lasandu-l sa ejaculeze.
Foarte important, cu sclavul nu faceti sex in cele 5 zile de teste, il veti obliga sa ejaculeze unde doriti dumneavoastra, sau pe o parte a corpului dumneavoastra dupa care il veti obliga sa curete tot cu limba.

Satisfacerea dumneavoastra prin sex oral de catre sclav si folosirea gurii pentru toaleta sexului dumneavoastra sunt obligatorii la fiecare intalnire.

Ziua 2

Umilinta acestei zile consta in lingerea si curatarea vaginului dumneavoastra dupa ce ati avut contact sexual cu un alt partener/iubit/sot/etc.
In cazul in care sclavul nu este de fata sau in apropierea dumneavoastra, dupa incheierea actului sexual cu un alt partener, este bine sa va imbracati rapid cu o pereche de bikini care sa nu permita scurgerea spermei din vagin.
Totodata trebuie sa faceti in asa fel incat sa va vedeti cu sclavul cat mai curand, pentru ca umilinta sa aiba efectul scontat.
La intalnirea cu sclavul, acesta v-a trebui sa va curete bine vulva de sperma cat si interiorul bichinilor pana cand totul v-a fi perfect curat.
Dupa care daca aveti chef, sclavul va v-a satisface oral si bineinteles il veti folosi ca toaleta.

Ziua 3

Rolul acestei umilinte este acela de a aduce atingere masculinitatii sclavului, de a-i reduce ambitia si mandria masculina si a-l face sa devina umil si docil dorintelor dumneavoastra.
Pentru asta, in aceasta zi, pe sub hainele sale, il veti obliga sa poarte haine de dama (bikini, dres sau colant si rochita sau fusta scurta). In momentul intalnirii cu el acesta va trebui sa ramana imbracat in femeie, caci nu-i asa, dumneavoastra sunteti stapana sexualitatii lui si nu el.
V-a indeplini aceleasi obligatii permanente de a va satisfice oral si veti urina in gura lui, insa in aceasta zi nu il veti mai elibera din centura de castitate, in...



    Login