Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Pasii de urmat pentru a transforma un barbat in sclav 2
Autor : bucanita - 2017-11-08
Citita de 7307 ori - Nota 4.96 (24 voturi)
In continuare depinde numai de tine, cum va decurge relatia cu noul tau sclav, in sensul ca, poti sa-l menti ca sclav masculin in centura de castitate, sau usor, usor, il poti feminiza.
Oricum, in ambele cazuri, va trebui sa-ti umilesti sclavul cat mai des cu putinta, folosindu-l pentru placerile tale. Umilintele vor trebui sa aduca in permanenta atingere masculinitatii, pentru ca in timp, acest comportament umil si docil fata de tine, sa se transforme intr-un mod de viata. Gura lui, o vei folosi pentru placerile tale sexuale si nu in ultimul rand, pentru a te curata si spala oricand este necesar si de a-l folosi ca toaleta (pissing). Fa-l sa inteleaga ca ceea ce-i oferi este o favoare, o rasplata pentru faptul ca este cuminte si docil.

In cazul in care doresti sa-l feminizezi, trebuie sa ai rabdare deoarece inlaturarea masculinitatii sale este foarte greu de realizat.
La inceput v-a trebui sa-l obisnuiesti sa poarte vestimentatie feminina. Il vei obliga, ca pe sub hainele sale sa poarte permanent dresuri si chiloti tanga, adaugand fusta sau rochita foarte scurta.
Urmatorul pas, trebuie sa-l faci sa renunte complet la pilozitati. In permanenta trebuie sa fie epilat complet, pentru ca nu-i asa, o doamna trebuie sa fie ingrijita.
In paralel cu schimbarea de imagine, trebuie sa actionezi si la psihicul lui. Ii vei vorbi in permanenta la feminin, ca unei prietene apropiate.
Nu il vei lasa sa aiba orgasm decat inchis in centura de castitate, avand ca rezultat stimularea anala. Ii vei repeta mereu, ca este frumoasa si ca si el are o pasarica, asa cum au toate femeile.
Ii vei impune sa poarte permanent inserata, o jucarie anala, pentru a se obisnui cu senzatia de a fi penetrat.
Induce-i imaginea ca va veti iubi ca doua femei lesbi, lucru care innebuneste orice barbat.
Dupa ce s-a obi...



    Login