Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatapantofii ei....
Autor : ioan81 - 2009-10-04
Citita de 9930 ori - Nota 8.70 (44 voturi)
Eram in timpul liceului, cu doua luni inaintea bacului. Intr-o zi am scapat mai repede de la scoala. Ajuns acasa, m-am intalnit cu o vecina de-a mea care venea si ea, dar de la facultate. Era mai mare decat mine cu 2 ani. Era o bruneta superba cu un corp de invidiat. Ii placea sa poarte mereu fustite scurte si incaltaminte cu toc cui. Eram mereu fascinat de picioarele ei perfecte. De fiecare data cand ma intalneam cu ea ma roseam tot si abia reuseam sa imi potolesc emotiile.
Era foarte vesela. Cand m-a vazut mi-a zambit si m-a intrebat cum mai stau cu invatatul. I-am spus ca nu prea bine ca era greu si eram molesit de caldura. M-a invitat la ea sa imi mai spuna din trucurile bacului. Am mers, ca si asa altceva nu aveam chef sa fac. Cand am ajuns la ea am constatat ca era singura acasa. Mai avea o sora care era de varsta mea si se afla si ea in prag de bac. Era inca la scoala. Am intrat in casa. Ea s-a descaltat de niste pantofi negri superbi cu toc cui. M-am plecat sa ma descalt si eu. Cu coada ochiului ma uitam la pantofii ei care ma fermecau. Nu am insistat cu privitul sa nu ma observe. Mi-am dat jos adidasi si am intrat, dupa ea, in camera.
Am inceput sa povestim despre ce mai facuse unul sau altul dintre prietenii nostrii. A adus niste prajiturele si suc. Apoi am inceput sa povestim de examen si cum trebuia sa-l abordez.
La un moment dat s-a ridicat si mi-a zis ca vrea sa faca un dush fiind ca se simtea foarte transpirata. Am vrut sa ma ridic sa plec dar ea m-a oprit spunandu-mi sa ma delectez cu vreo emisiune de la Tv fiind ca ea o sa termine repede dushul.
Dupa ce a intrat la dush ma rascolea o curiozitate – oare cum miroseau pantofii ei purtati astazi? Nu am stat prea mult pe ganduri ai m-a ridicat de pe canapeaua unde stateam si am mers in coridor, unde se aflau pantofii. Cand m-am apropiat de pantofi inima parca imi iesea din piept de emotie. Simteam o mare placere, emotie dar si frica sa nu fiu prins de vecina. Eram foarte excitat. M-am aplecat si am luat unul dintre ei in mana cu multa atentie. L-am privit de aproape si mi se parea superb. Era pentru prima data cand atingeam un pantof de dama cu toc cui. Se simtea un miros de transiratie intens dar era atat de placut incat eram hipnotizat.
Nu stiu cat timp trecuse dar deodata s-a deschis usa baii si a iesit vecina. Era infasurata intr-un prosop lung, alb care ii scotea in evidenta tenul creol superb. Nici nu am avut timp sa las jos pantoful din mana. S-a uitat la mine un pic mirata. M-a intrebat ce faceam acolo dar eu nu mai reuseam sa deschid gura de rusine.
Vazand asta repede a facut glume pe seama mea si pe faptul ca eram rosu ca racu la fata. Mi-a spus sa ii aduc pantofii in camera. Am luat si celalalt pantof si am intrat dupa ea in camera. S-a asezat pe canapea si m-a intrebat daca imi plac pantofii ei. Intre timp mi-am mai revenit in fire. I-am spus ca is superbi si ca imi plac foarte mult.
Razand ea mi-a spus sa ma intorc sa se poata imbraca. M-am intors cu spatele. Dupa cateva momente imi zice sa ma intorc. Cand ma uit la ea raman uimit – era imbracata cu o rochitza scurta, alba care ii punea in evidenta picioarele lungi si frumos bronzate. Se aseaza pe canapea si imi zice sa ma asez in geninchi in fata ei. Fara sa clipesc m-a asezat in genunchi. Razand ea si-a intins piciorul spre mine si m-a atins pe abdomen. Apoi si-a frecat talpa pantofului de pieptul meu lasand o urma cenusie de murdarie pe tricolul meu. Eram atat de excitat ca nu reuseam sa zic ceva. Ea ma privea zambind. Ii placea sa vada cum un baiat se afla la picioarele ei.
Apoi deodata si-a pus piciorul pe umarul meu. Am simtiti cum tocul pantofului a inceput sa intre in umar. Ma durea dar nu am zis nimic. Si-a ridicat si celalat picior si l-a dus in dreptul abdomenului si a inceput sa ma apese incet. La un moment dat a apasat mai tare parca dorind sa intre tot tocul in stomacul meu. O durere ciudata m-a paralizat. Cu celalat picior m-a impins pana m-am intins in fata canapelei. S-a ridicat si, in timp ce ma privea, s-a plimbat in jurul meu calcand cu grija pe langa mine. Fiecare pas al ei ma facea sa tresar de placere. Ii urmaream pantofii cu privirea si imi placea foarte mult.
La un moment dat a facut un pas peste mine. Piciorul drept l-a pus pe pieptul meu. Intai numai talpa pe care o misca si ma apasa tare. Apoi a inceput sa ma apese cu tocul pe piept şi abdomen. Cand ma apasa pe abdomen simte...



    Login