Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O zi la piscina
Autor : lcssafyr - 2013-10-25
Citita de 10930 ori - Nota 6.53 (38 voturi)
Era totul perfect,liceul se terminase luasem bacu nu mai aveam nicio problema eram cel mai fericit ,aveam vara in fata,iar cum sunt eu ,adica nu trece vara fara sa am macar o experienta in acest doemniu am asteptat mult timp ca soarta sa imi dea cel mai mic semn.S-a intamplat,intr-o seara de august.Eram pe chat si vorbeam diverse subiecte cu o fosta colega.Dupa multe discutii plictisitoare ea ma invita la ea acasa.Tipa foarte bogata avea casa cu ditai piscina.Mi-a spus ca s-ar putea sa mai vina si alte fete.
A doua zi ma fac prezent la casa ei.Fata cum este ea de treaba ma invita spre piscina,unde eu ma asej frumos pe un sezlong si imi dau tricou jos si ma descalt.
Observasem ca nu mai venise nimeni,era singura acasa.Imi aduce un pahar de suc si incepem sa mai vorbim.Era in costum de baie,si nu am putut sa nu ii observ picioarele si va jur ca picioare mai frumoase nu am vazut in viata mea.Dupa ce s-a intamplat tot ce urmeaza sa va spun am rugat-o sa ma lase sa ii fac o poza la picioare si acum vreau sa v-o arat si voua ca sa va faceti o idee. Poza: http://imageshack.us/photo/my-images/89/vq5t.jpg/. Bun,acum ca stiti cum aratau minunatele picioare hai sa continuam povestea.Ea imi vorbea,nu mai stiu ce imi explica,eram hipnotizat de picioarele ei.Asa ca incep sa ma stramb putin:
-Ce ai? ma intreaba ea
-Ce sa am?
-Pai de ce te strabmi?
-Aa pai am niste dureri de oase cateodata,as vrea sa ma intint putin.
Asa ca las sezlongu mai pe spate si ma intind.Apoi magie:
-Bine linisteste-te ,daca vrei sa fac ceva pentru tine sa imi spui.
Cuvintele acelea erau muzica pentru mine,castigasem deja runda ,intrase in jocul meu iar eu urmam sa fac urmatoarea mutare.
-Pai ar fi ceva dar esta cam ciudat?
-Chiar asa ,ce anume?
-E o chestie pe care mi-o facea fosta mea prietena cand aveam probleme deastea si imi trecea,spunea ca o stie de la bunica ei.
-Pe bune?I-a spune-mi.
-Pai eu ma intindeam pe jos iar ea se urca cu picioarele pe pieptul meu.
-Si vrei sa te calc in picioare,omule poti sa mori,esti nebun?
-Pai nu este asa mare scofala,si dupa ce imi facea asa nu ma mai durea nimic.
-Esti cam nebun dar ma rog hai sa o facem si pe asta,intinde-te pe jos.
Castigasem partida si acum urma premiul cel mare.M-am intins pe jos cu fata in sus iar ea a venit langa mine,mi-a pus un picior pe piept apoi celalt mi l-a pus pe burta.
-Nu te doare?
-Lasa toata greutatea,ca prietena mea era si mai inalta si mai grea ca tine,tu esti usoara.
-Bine dar daca mori nu iti platesc lumanariile.
S-a lasat cu toata greutatea pe pieptul meu si i-am spus eu sa faca pasi si chiar era amuzata de chestia asta.Nu mai conta nimic pentru mine,fata era frumoasa,buna rau si avea si niste picioare de zeita,Daca ma intrebai cum ma cheama,nu stiam sa iti raspund in acel moment.
Cand a vazut ca are situatia sub control fata a inceput sa sara cu picioarele pe mine de vreo 2 ori apoi a inceput sa rada,ceea ce am facut si eu.M-a calcat asa vreo 20 de minute pe care eu le vazusem ore.Apoi s-a dat jos dupa mine si mi-a spus:
-Te mai doare ceva?
-Acuma nu,multumesc esti o zeita.
Rase umpic apoi imi pune talpa pe fata si imi spune:
-Pupa!
Deja nu mai eram constient,de cine sunt ,cine este ea, ce se petrece ,daca traiesc ,daca am murit ,eram paralizat total si excitat la maxim.Acel picior de zeita era fix pe fata mea si trebuie sa il sarut.
Am inceput sa ii pup talpa ca nemancatu,in mod repetat.Apoi mi-o ia dupa fata si imi spune :
-Pupa-mi degetele.
Deja simteam ca mor,era asa de mare placerea din capul meu incat pentru cateva secudne cazusem in inconstienta.Dupa ce imi scutur putin capul incep sa ii sarut fiecare deget apoi sa il le ling si pe u...



    Login