Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO noapte lunga ( Partea I )
Autor : vera4333 - 2019-02-01
Citita de 14486 ori - Nota 8.43 (132 voturi)
Buna tuturor . Numele meu este Vera , am 43 , maritata . Sunt o femeie normala , ca orice alta , banala as putea spune , nu ies cu nimic in evidenta , am aproape 1,70 m , sunt putin plinuta , sanii medii , atuul meu fiind fundul de care pot spune ca sunt mandra . Sunt maritata de aproape 20 ani , am o casnicie ca oricare , pot spune ca sunt fercita si implinita cu sotul , insa serviciul lui este de asa natura , incat multe zile fiind plecat in alte orase . Eu lucrez mai mult de acasa , ocupandu-ma de produse online .
Din multa plictiseala si fiind de cele mai multe ori singura , pierdeam vremea pe net , pe facebook . Intamplarea s a petrecut acum 2 ani . Cu cateva luni inainte imi daduse o cerere un tanar , sau mai bine zis un pustan de 17 ani cerere pe facebook . Cum de obicei accept in mare parte cererile , de cele mai multe ori nevorbind niciodata cu acele persoane , i-am dat accept . Insa dupa o perioada a inceput sa imi dea des mesaje , am inceput sa vorbim chestii si subiecte banale . Am tinut legatura cred cateva luni , apoi subiectele de discutie au devenit , parca fara sa realizez nici eu , destinse , chiar facandu-mi placerea sa ne auzim . Am inceput sa ne vedem ocaziaonal si la web , ne sunam pe telefon . Intr un final sa imi spuna ca ma doreste , ca ii place de mine , cu aceea tenta de timiditate specififca unui adolescent . Am dat si eu frau liber discutiilor , m am dus purtata de val , am inceput sa ne trimitem poze si tot asa .
Intr-o dimineata , ma trezesc aprind telefonul si vad ca imi scrie el . Ma ruga sa ne vedem macar o data , imi spunea ca ii place enorm de mine , ca ma doreste , marturisea totul intr o maniera foarte deschisa . Instinctul imi spunea la fel , ca vreau si eu , imi placea tineretea si dorinta lui sincera , deci am zis ca ce o fi o fi , si de ce nu sa incerc ceva nou . Sexul cu sotul nu mai era ce a fost , ajunsesem de cele mai multe ori ca doi robotei . In fine , ii spun si eu intr un mesaj sec daca vrea vineri sa vina la mine . Nu dureaza cred nici un minut si imi da alt mesaj in care , fericit , imi confirma ca vineri deabia asteapta sa ne vedem .
Intre timp , mai vorbim pe facebook , era miercuri , ne spuneam ca o sa stam eventual sa bem ceva , ne uitam la vreun film .Cu pasi repezi ajunge si ziua de vineri . Stabilisem sa vina la mine seara la 8 , ii spusesem unde trebuie sa ajunga . De dimineata ma cuprinsese parca si pe mine emotiile , nu stiam cum avea sa fie sau ce o sa se intample . Era deja 7 jumate seara , ma pregateam frenetic , ma aranjasem putin cu ruj , fond de ten etc . Stateam in fata oglinzii , complet goala , cu pasarica proaspat rasa , gandindu-ma cum sa ma imbrac . Am mizat pe ceva lejer , dar in acelasi timp mai sexy . Am luat o pereche de chilotei tanga usor transparenti , un maieu alb destul de mulatfara sutien si o fusta scurta din blugi .
Se face 8 si un pic , si pustiul Marian ma suna si imi spune ca se afla in fata blocului . Ii spun la ce apartament sa urce si astept cu emotii . Bate la usa si usor , impunandu-mi sa imi dispara emotiile , ma duc si ii deschid .
-Hei buna! ii spun eu . Haide intra Mariane.
-Buna , imi spune si el , si usor timid vine spre mine si ne pupam pe obraji
Marian era si el un pustan ca oricare altii ,era dragut , slabut , avea parul putin mai lung , destul de inaltut cam la 1,80-1,83 . Era imbracat casual , de vara , cu niste pantaloni de trening scurti si un tricou alb.
-Haide in sufragerie , ii zic , pregatim o cafea ce zici ?
-Sigur , plus ca as fuma si o tigara , spune destins putin cu zambetul pe buze.
-Ai ghicit , zambindu-i si eu lui . Uite ia loc aici pe canapea , vin si eu imediat .
Pregatesc repede o cafea si merg spre sufragerie . Asez cafelele pe masa si ma asez si eu pe fotoliu . Dau drumul la televizor , ne aprindem o tigara si incepem usor sa ne dam drumul la vorba . Povestim despre orice , povestea el cum e la liceu , despre filme ,ii spuneam despre cum e viata in casatorie , cam orice . Terminam cafelele si fara sa ii spun nimic ma duc spre sertar si aduc o sticla de vin.
-Ce zici , vrei sa bem un pahar ? il intreb aratandu-i sticla de vin . E rosu dulce .
-Super , ador vinul . Mai ales rosu .
Zambim unul la celalalt si aduc paharele . Ne continuam povestile , intr o nota din ce in ce mai vesela , din cand in cand turnand alt pahar . Povestea despre relatiile care le a avut ,despre filme porno , cum fetele din ziua de azi sunt mai fitoase , punand din cand in cand accent si pe partea sexuala . Ajunsesem sa ne simtim atat de bine unul in compania celuilalt , destinsi si lejeri , ajutandu-ne din plin si alcoolul . Era ceasul trecut de 12 noaptea , nu imi venea sa cred ce repede a zburat timpul , noi fiind deja la a doua sticla de vin . Eu eram deja foarte ametita , la fel si el dupa cum observasem si discutiile mergeau din ce in ce mai mult spre teme sexuale .
La un moment dat , imi spune pe un ton rusinos , dar in acelasi timp cu o oarecare incredere in sine imi spune ca i ar placea enorm sa ma vada dezbracata in acest moment . Si mintea mea o luase razna , imaginandu-mi cum imi dezgolesc trupul in fata acestui tanar si cum ma doreste . Ii arunc o privire usor perversa si incet ma ridic din fotoliu . Alcoolul isi facea bine efectul , aruncandu-mi departe inhibitiile . Eram in picioare , in fata lui , el fiind asezat pe canapea si sorbindu-ma din priviri .
Imi ridic usor fustita in sus , las sa se vada chiloteii si apoi usor desfac nasturii si o dau jos . O las sa cada , ca si cum curge de pe mine si o dau cu picioarele deoparte . La fel de usor imi dau jos si maieul si ma duc spre el . Nici unul din noi nu am scos o vorba , imi placea sa ma vada goala , sa ii simt dorinta . Ii fac semn sa vina la mine . Eram acum doar in chiloti in fata lui .
-Superb , spuse cu o voce usoara . Sunteti o femeie absolut superba!
Incepem sa ne sarutam , eram amandoi in picioare , ne stransesem in brate . Mainile lui imi alunecau usor pe tot corpul , pe sani , ma strangea cu pofta de fund , ii placea la nebunie sa il simta tot . Ma aplec usor , ii pun mana pe pantaloni si ii simt penisul tare arzand de nerabdare . Ma pun in genunchi si ii dau jos pantalonii , il ating cu buzele pe chiloti . I se scula din ce in ce mai tare si zvacnea . I-o scot usor din chiloti , o ating incet cu mana , si incep sa o sug incet , umed . Ma joc cu limbuta pe capul pulii . Imi placea cum gemea , ma uitam in ochii lui , si cum statea aproape nemiscat de placere . I-o sug din ce in ce mai tare , inghitind-o toata cu saliva curgandu-mi usor pe tate . Alternam si cu miscari bruste , inghitind-o puetrnic si brusc , de multe ori gata gata sa ma inec . Imi placea , adoram senzatia , sa ma simt ca o curva ordinara , sa ii sug cu pofta pula si sa simt cum zvacneste si se zbate la mine la mine in gura . In acel moment vroiam sa fiu curva lui , sa fiu privita de acel pustan ca o tarfa disperata si tratata ca atare de acest tanar . Am continuat minute bune sa o sug , sa ma joc cu coaiele lui , sa i le iau usor si umed printre buze .
Ma ridic , beata cum eram , imi dau jos chilotii si ma aplec tinandu-ma cu mainile de canapea. Deabia eram in stare sa stau si nu imi venea sa cred cat am putut sa ma imbat . Nu regretam absolut nimic si tot ce voiam era sa profit de moment . Marian atunci vine in spatele si incepe sa ma maseze cu mainile de fundul meu , iar cu penisul se frece intre bucile mele . Eram uda toata si mi o simteam mai uda ca niciodata . Ii simteam pula cum se atinge de anusul meu , cum se joaca cu capul pe labiile si lindicul meu . Ii simteam dorinta si excitarea lui in tot corpul . Geam si miscam lasciv din fund
Incearca sa si-o fixeze apoi si ma patrunde usor . Ii simt cum intra in mine , cum aluneca in pasarica mea umeda capul apoi ma patrunde toata . Nu avea pic de finete si rabdare , era la inceputul experientei lui sexuale , a...



    Login