Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O grasuna tatoasa 5
Autor : piciormare - 2022-09-14
Citita de 4907 ori - Nota 5.67 (57 voturi)
A venit in bucatarie dupa cateva minute, cu foarfeca si un brat de sutiene.
- M-am hotarat! In cinstea ta voi purta, de acum inainte, doar sutiene decupate! Pune-te pe treaba! a zambit si a pus maldarul de sutiene pe un scaun si mi-a intins foarfeca.
- OK! Dar, ... ce dai? Si sper ca platesti dublu, ca orele de noapte...
- Ohoho! Si triplu! Ma gandeam sa-ti spun ca iti dau o pula, dar daca ai pretentii, fie, iti dau mai multe!
- Deci, ti-a placut faza asta uro? am intrebat, apucandu-ma de decupat.
- Ooo, daaa! Si vreau mai mult! Cu prima ocazie, vreau sa te pisi in mine! Sa stai cu pula in mine si sa simt jetul fierbinte de pisat cum ma umple... Mmm... deja ma excit iar!
- Aaa, pai, poate dimineata, adica... cand ne trezim, ca dimineata de obicei ma trezesc cu vezica plina si cu pula sculata, de trebuie sa ma asez pe wc sa nu stropesc prin baie.
- Ooo, perfect! dimineata, sau, cand te trezesti, sa nu te prind ca te pisi in wc, clar?
- Clar! O sa ma pis ... in chiuveta!
- Pentru gluma asta proasta ai merita sa iti dau cu ceva incap, a zis printre hohotele de ras care ii faceau tatele sa se legene si sfarcurile sa deseneze arabescuri prin aer.
Am decupat toate sutienele aduse, apoi am pus foarfeca pe masa, langa maldarul de petece si am intins mana spre sfarcul cel mai apropiat. S-a ferit.
- Stai ca trebuie sa vorbim ce facem mai departe. Deci, pana acum, eu ti-am indeplinit o fantezie perversa, acum e randul tau!
- Pai si eu ti-am indeplinit asta cu uro, nu?
- Aia era si fantezia ta, deci nu se pune! Acum am eu alta: vreau sa te fut!
- Cred, dar pula e la mine!
- Mai vedem noi! Zi, esti de acord?
- Pai...
- Hai ca ziceai ca ti-a placut cu canula si cu degetul, nu?
- Aaa, da... dar...
- Dupa aia, iti indeplinesc eu orice fantezie, jur! Stii cat de tare imi doresc sa fut un tip in cur ?
- Ei, da, dar, oare eu o sa mai pot sa ma bucur de fantezia pe care o sa mi-o indeplinesti tu? Ca, ma tem ca pula a cam obosit dupa atata munca si...
- Asta nu-i problema, nu stii bancul cu Enescu, Stanescu si Sorescu? Ma ocup eu si o sa ma futi pana faci basici pe pula! Zi-i, vrei?
- Ce banc cu... Enescu si cum ai zis?
- E nescu-lata, Sta nescu-lata, S-o rescu-lam! a zis repede. Hai, te rog, fii de acord! A zis pe un ton rugator si cu o umbra de tristete in ochi.
- Bine, vreau! am zis, desi imediat am regretat hotararea cu care am zis. Dar cu ce? sper ca nu ai vreun dildo monstruos...
- Te iubesc! Ti-am mai spus, dar trebuie sa-ti mai spun, perversule! a zis cu fata luminata de bucurie si excitare. Despre dimensiuni, nu-ti fa probleme, am o intreaga colectie de jucarii, te las sa il alegi tu!
- OK! Dar... Stai un pic sa discutam inainte. La tine cum a fost prima data? Nu te-a durut deloc? Te-a durut tare sau un pic? cum a fost?
- Aaa, pe mine m-a durut un pic, vorbesc cand m-am masturbat prima data cu dildo, cu tine a fost primul futai adevarat si nu m-a durut deloc. Dar, cu dildo, prima data, a durut. Dar nu-ti fa griji, a zis repede, atunci nu stiam mare lucru, de atunci am descoperit o gramada de chestii si m-am perfectionat. Garantez ca n-o sa te doara, jur! Daca te doare, renunt, ok?
- Am intrebat, ca am citit ca prima data e dureros, dar, daca zici tu...
- E dureros de fiecare data, daca nu stii ce trebuie facut. Curul nu-i pizda, sa fie deschis tot timpul! Rozeta se strange la loc si, daca nu stii cum sa procedezi , normal ca doare! Dar eu stiu! Si e o placere imensa, diferita de alt gen de placere. Eu am orgasm si anal, dar e diferit si parca mai intens ca unul normal.
- OK! Merg pe mana ta! Hai s-o facem! m-am hotarat. Dar vreau sa ma mai joc cu tatele tale, cu sfarcurile...
- O sa te poti juca cat vrei, si eu vreau sa mi le mangai si sa mi le ciupesti, cum numai tu stii, perversule!
- Pai, cum? Cand ma futi...
- Cand te fut, o sa stai pe spate, sa ma incolacesti cu picioarele, ca o femeie. daca eu sunt barbatul, tu trebuie sa fii femeia, nu?
- Bne... hai sa mai fumam o tigara si... sa vedem ce-o sa iasa.
- Fumeaza linistit, eu ma duc sa pregatesc terenul, a zis si a iesit.
Am aprins o tigara si, in timp ce fumam m-am gandit la ce urmeaza. Ma cam temem, dar aveam incredere in tatoasa asta nebuna, care ma atragea ca lumina tantarul. Mi-am schimbat pozitia pe scaun si mi-am mangaiat rozeta. Imi placea si am incercat sa imi bag un deget, dar n-a mers. Durea, probabil pentru ca nu aluneca deloc.
- Hai odata! am auzit-o pe Lili chemandu-ma. Adu-ti curul aici sa ti-l fut!
Nu stiu, ceva din vocea ei ma excita si parca promitea niste placeri viitoare pe care nu le putem nici banui. Am stins tigara si m-am dus in dormitor.
Pe pat era intins inca un cearsaf, peste primul, si pe el era u insirate o multime de dildouri, de diferite forme, culori si marimi, in ordine crescatoare. Langa ele era o pereche de chiloti dar diferiti. Aveau niste inele metalice, unul in afara si doua inauntru si nu intelegeam pentru ce.
Ea ma astepta langa pat, in picioare, doar in sutienul decupat, cu sfarcurile intarite si ochii arzand de excitare.
- Ei, ce zici? Eu as zice sa incepem cu asta! si a ridicat un dildo galben, lung de vreo 15-17 centimetri, destul de subtire, drept, fara striatii, doar cu un disc cat o ceasca de cafea la baza. Pentru tine, ma refer. Eu stiu ce vreau!
- Bine... cred ca da... am baiguit. Nu stiam ce sa spun si asteptam sa vad ce-o sa urmeze.
A luat un dildo, altul, si l-a fixat intr-unul din inelele din interior. Apoi, altul, mai lung, si l-a pus in celalalt inel. Apoi, dildoul care mi-l aratase, la prins in inelul din exterior. Acum, a luat un tub si si-a pus pe deget o portie generoasa de lubrifiant. Cu degetul a uns unul din dildourile din interiorul chilotului. S-a sters pe deget de lubrifiant trecandul printre buci si mi-am dat seama ca si-a uns rozeta. Deci pentru asta erau dildourile din interior: alea intrau in ea, iar cel din exterior, in mine. Aveam emotii, normal, dar eram si excitat. Pula mi se scula doar vazand chestiile astea. Ea stia ce are de facut. A desfacut curelele chilotilor, si si i-a pus intre picioare, potrivind varful fiecarui dildo la gaura corespunzatoare. A pus pama sub baza lor si, cu o miscare lenta dar sigura, care arata practica, le-a impins in ea, unul in pizda si unul in cur. a gemut si atunci am vazut ca tine ochii inchisi. Savura penetrarea. Cu degete tremurande de emotie, am ajutat-o sa incheie curelele si sa-si fixeze chilotul. Era ciudat dar foarte excitant, asa cu chilotii pe ea si cu dildoul in fata, ca o pula sculata care imi astepta curul.
- Gata, eu sunt pregatita. Acum trebuie sa te pregatesc pe tine. Culca-te pe spate si ridica picioarele.
Am executat. Stateam pe spate, cracanat, tinandu-mi genunchii cu mainile, ca o femeie asteptand sa primeasca pula. Exact ca ea, pe canapeaua din hol! Imaginea ei, cracanata pe canapea , m-a excitat si visam la ea. Scurt vis, caci, un fasait si ceva rece mi-a stropit rozeta. Apoi inca un puf, si inca unul.
- E spray anestezic , din ala de-l folosesc dentistii, a zis. Asa, chiar daca te-ar durea, n-o sa simti durerea. Simti tot, dar nu si durerea. Acum, pana isi face efectul, hai suge-mi pula, cum vrei sa ti-o sug eu tie.
M-am ridicat in fund pe marginea patului, in fata ei. la un centimetru de nasul meu era varful dildoului. Il priveam fascinat. Nu stiu de ce, dar ma hipnotiza. L-a prins de baza cu doua degete si l-a balansat in sus si-n jos.
- Hai, linge-l intai, apoi suge-l ! Linge-mi si suge-mi pula cum vrei sa ti-o ling si sa ti-o sug eu. Ahhhh !!!! Asssssaaaaa !!! a gemut cand am inceput.
Am tras o limba pe toata lungimea si apoi am inceput sa-i sug varful. Era ciudat. Si gustul, siliconul ala nu avea nici un gust, practic, doar mi se parea mie, si faptul ca sugeam! Asta era cel mai ciudat! Faptul ca sugeam! Vazusem in filme xxx cu gay sau cu bisexuali, barbati sugand pula, si chiar mi-a supt-o un tip, odata, la un chef, dar eu nu supsesem nici in joaca nimic care sa samene a pula. Si totusi, imi placea! Ea gemea, excitata, si dadea din cur incet inainte si inapoi.
- Ahhh! Asa, iubitule! Suge-mi pula, suge-o! Suge-o ca o femeie ... simte-te femeie ... esti femeia mea... aaahhhh!
Ma tinea de umeri si misca incet din solduri. Burta grasa, rotunda, dansa, cu buricul chiar in fata ochilor, cu miscari lente, lascive. Fara sa las „pula” din gura, am aruncat o privire in sus si i-am vazut tatele balansandu-se deasupra capului meu. Simteam ca inebunesc de excitare. Am prins-o de buci si am tras-o spre mine. M-am fortat si am impins pula aia artificiala pe gat in jos. Cum era destul de subtire, am inghitit-o fara prea mare efort si m-am trezit cu nasul infundat in burta ei pufoasa cu pielea fina.
- Aaaaaaaaaaahhhhhhhhh!!!!!!!! a gemut. Ai inghitit-o toata? Esti fantastic! Gata, treci pe spate! O sa te fut si va fi un futai cum n-ai visat vreodata!
Am executat ascultator si totusi nerabdator sa ma futa. Rozeta imi amortise, dar totusi simteam atingerea cearsafului . Mam lasat iar pe spate, cu picioarele ridicate si desfacute la maxim. Ea a pus lubrifiant pe doua degete, mi-a uns rozeta si apoi, cu palma plina de lubrifiant, a uns si dildoul pe toata lungimea.
- Trage-ti coaiele in sus, a zis. Vreau sa vad rozeta si sa vad cum intra pula in tine. Relaxeaza-te! relaxeaza-ti rozeta, n-o strange. Savureaza placerea!
Le-am tras si le tineam ridicate oferindu-i vederea rozetei fara obstacole. Am simtit varful pulii(asa o sa-i spun de acum) cum imi atinge rozeta, apoi, o apasare usoara, dar continua. Incet, am simtit cum rozeta mi se deschide si lasa sa intre in mine pula, mulandu-se pe ea. Pula aia intra in mine incet, lent, rascolindu-mi maruntaiele si trimitand socuri de placere in tot corpul si a durat mult de parca avea un metru pana cand am simtit...



    Login