Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O grasuna tatoasa 4
Autor : piciormare - 2022-09-13
Citita de 5017 ori - Nota 6.21 (52 voturi)
Restul zilei a decurs banal. Ma rog, aproape. cu exceptia faptului ca toata ziua am fost in pula goala, ca intr-o tabara de nudism. Chiar, nici nu stiam unde-mi sunt hainele, ca, de cand am intrat in casa aia, nu le mai vazusem. Nu era mare lucru, doar un sort si un tricou, dar fara ele, nici gand sa pot iesi din casa.
Am dormit si am lenevit amandoi, de parca ne recuperam fortele si strangeam energie pentru ce urma. De fapt, asta si faceam! Am vrut s-o mai ating, dar nu m-a lasat.
- La noapte! zicea. La noapte o sa ne atingem cat vrei si poate mai mult decat o sa vrei, dar pana diseara stam cuminti. Crede-ma ca si eu vreau tot cat tine, dar trebuie sa ne pastram pentru diseara. Va fi o noapte plina...
De cum s-a inserat, s-a schimbat. Parca era alta, mai vie, mai temperamentala. Asa cum fusese si cu o seara inainte.
- Gata, e seara, putem trece la treaba! Asta... doar daca vrei surpriza! a chicotit. Du-te la baie si fa iar clisma. Eu am fost mai devreme. Spala-te bine si, cand termini, ma chemi. O sa incepem in baie, vedem noi unde terminam ...
Am fugit la baie si mi-am facut cateva clisme, pana m-am curatat bine, m-am spalat la rozeta si am strigat-o. A venit imediat. Purta doar un sutien decupat si o pereche de bikini minusculi, trecuti printre labii. Era excitata, cu obrajii rosii si sfarcurile erecte.
- Gata? Esti curat bine?
- Da. Ce vrei sa facem?
- Intai, mai faci o clisma. Vreau sa te vad. Te cred, a zis repede, dar vreau sa te vad, ma excita. Sau, daca vrei, lasa-ma sa ti-o fac eu.
Am acceptat excitat si nerabdator sa vad ce urmeaza. Mi-a bagat canula in rozeta si a dat drumul la apa. se vede ca avea experienta. Marea si reducea presiunea, incat simteam ca si cum as fi futut in cur. Mai si misca canula, o scotea aproape complet si o baga pana la guler, ca senzatia de futut sa fie completa. S-a jucat asa, pana am simtit ca sunt plin, ca nu mai pot tine si strangeam rozeta pe canula. Abia am vut timp sa ma smulg din canula si sa ma asez pe wc si jetul de apa a inceput sa curga din mine. A curs mult, pentru ca eram plin. Stateam pe wc cu genunchii ridicati si picioarele desfacute si imi tineam coaiele cu mana ca sa poata vedea tot. Ea statea in genunchi, in fata mea, privind fascinata jetul de apa care iesea din mine . Gafaia deja de excitare. In cele din urma, a curs tot si am strans de cateva ori rozeta, sa storc ultimele picaturi.
- Gata! Acum mai stai asa, poti? Lasa-te mai pe spate, vreau sa am acces la rozeta.
Mi-am schimbat pozitia si acum stateam aproape culcat pe wc, cu picioarele in aer, desfacute. Ea, in genunchi, s-a lasat in patru labe si s-a apropiat.
- Acum o sa-ti fac ceva foarte pervers, pe gustul tau, perversule! a ras.
Si-a intins gatul si m-a pupat exact pe rozeta! Nu-mi venea sa cred. A inceput sa imi linga rozeta. Dupa cateva limbi, s-a oprit.
- Iti place? Sau sa ma opresc?
- Da... imi place... nu te opri...
- Nici nu vreau, dar am zis sa te intreb! a chicotit.
Si a continuat sa linga rozeta. Apoi, a pus un deget pe rozeta plina de saliva si, lent, l-a impins inauntru si a mutat limba pe coaie. Lingea coaiele si impingea incet degetul in rozeta. Senzatia era de nedescris. Pula era beton. Armat! Am incercat s-o apas in jos, sa i-o dau la supt dar n-a mers, era prea sculata. Ea radea si rasul ei ma excita si mai mult, de parca nu era destul limba pe coaie si degetul din rozeta. Simtem ca explodez, ca ma dor coaiele de excitare. Brusc, si-a inaltat capul, a prins pula cu o mana si a luat-o in gura si mi-a bagat degetul in cur pana la capat. Ejacularea a fost ca o explozie, ca eruptia unui vulcan. Sperma i-a umplut gura.
- Sa nu inghiti, am baiguit.
- Mmmmm , a fost raspunsul ei, inca sugandu-mi pula.
Dupa ce a stors tot si a supt pana la ultima picatura, a lasat pula din gura si m-a privit intrebator. Am tras-o de cap spre mine si am sarutat-o pe buzele care abia lasasera pula. I-am bagat limba in gura plina de sperma si asta a facut-o sa geama si sa miste degetul pe care nu mi-l scosese din cur. ne-am frecat limbile, impartind sperma mea amestecata cu saliva. Era o nebunie. Cred ca a avut orgasm in timp ce ne mozoleam cu sperma si rozeta mea ii strangea spasmodic degetul.
- Cum a fost, perversule? a intrebat dupa ce ne-am recapatat cat de cat suflul.
- Fabulos! am raspuns gafaind. Si, sa nu ma mai faci pe mine pervers, ca te fut!
- Oau! Asta da amenintare! a ras ea. Chiar asa, ce fantezie ai cu mine? Ce ai vrea sa-mi faci? Sau sa-ti fac?
- Nu stiu... nu m-am gandit...
- Dar asta ti-a placut? a zis si a miscat degetul. Nici nu simtisem ca inca e cu degetul in mine.
- Ah, daaaa! Esti o tatoasa si perversa, nu doar nimfomana. Stai, nu-l scoate, am zis repede simtind degetul ca se retrage.
- Iti place cu degetul in cur?
- Da! Nu ma asteptam, dar imi place mult de tot.
- Hmmm, atunci, mai tarziu, o sa trecem la nivelul urmator, a zambit misterios.
- Ce nivel?
- O sa vezi atunci. Ai avut vreodata fantezia asta, cu linsul si degetul in cur?
- Aaa, pai... da... Dar nu cu tine.
- Nu conteaza cu cine. Deci, ti-am indeplinit o fantezie, corect?
- Corect!
- Acum e randul meu sa-mi indeplinesc una. Hai, ridica-te si intinde-te pe jos.
- Aici? Nu mergem in dormitor?
- Nu... Ce am eu in gand nu putem face in dormitor.
- Si... cam ce...
- Vreu sa ma asez pe fata ta, sa ma lingi in pizda si in cur, si sa ma pis pe tine! Vrei? a intrebat parca temandu-se de un refuz.
- Vreau! am raspuns fara sa stau pe ganduri. Am de mult fantezia asta, sa se pise o femeie pe mine si eu sa ma pis pe ea.
- Perfect! a zambit usurata. deci, asta nu se pune, ca avem aceeasi fantezie. O sa ma gandesc la alta, dar mai tarziu, acum intinde-te!
M-am intins pe spate. O clipa raceala gresiei m-a infiorat, dar a trecut repede. Ea si-a pus picioarele in drept cu umerii mei. O priveam de jos si era o imagine foarte excitanta. Pizda, cu labiile carnoase si snurul bikinilor iesind dintre ele, burta rotunjita, de o parte si bucile mari, de cealalta, apoi, mai sus, tatele mari, sustinute de sutien, cu varfurile incununate de sfarcuri iesind prin taieturile cupelor, ofereau un peisaj mai excitant decat in cele mai nebunesti vise ale mele.
De jos, am vazut cum un deget agata snurul bikinilor si il trage dintre labii in lateral, lasand o clipa sa se vada trandafiriul sidefat al interiorului pizdei. Apoi, o pereche de maini trage in lateral bucile grase, despartindu-le si expunand vederii o rozeta care ma facea sa salivez de pofta. Acel cur imens(asa parea vazut de jos) a inceput sa coboare spre fata mea, pana a ajuns rozeta la un centimetru de nasul meu.
- Iti place ce vezi? am auzit-o.
Nu mi-a mai dat timp sa raspund. Rozeta a coborat mai mult si mi s-a asezat pe nas iar labiile mi-au acoperit gura.
- Acum linge! am auzit comanda, infundata. Linge doar. Iti dau eu ce sa lingi, tu doar linge.
Si am lins. Am scos o limba de caine setos si am varat-o intre labii. Ea a gemut si a incepust sa se legene inainte si inapoi, trecand in dreptul limbii, pe rand, cand pizda, cand rozeta. Era o nebunie! Nu vedeam nimic in afara de bucile ei mari, dar era atat de excitant... Mainile mi s-au ridicat in cautarea tatelor. Le-a prins din zbor si o mana mi-a asezat-o pe partea de...



    Login