Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatao femeie hotarata
Autor : nimiknow - 2012-05-24
Citita de 20270 ori - Nota 8.10 (49 voturi)
Eram la o discoteca de fite din centru, lume buna, veselie, dans. Eu eram la o masa cu niste prieteni, iar unul dintre ei venise cu verisoara lui. Era o tipa destul de banala, pe strada precis nu ar fi fost remarcata. Atuul ei era insa modul in care venise imbracata. Avea o fustita mini, neagra cu un croi clasic, si niste pantofi cu toc, da un toc care cred ca depasea 10 cm. Nu mai retin ce bluza avea pentru ca eu eram hipnotizat de picioarele ei. Erau minunate, si pantofii le faceau si mai apetisante. Purta o pereche de ciorapi lycra, si cum eu sunt mare amator de ciorapei de femei eram deja dupa cum am mai spus, hipnotizat.
Am devenit si mai atent in momentul in care, discutia fiind la subiectul aer conditionat, mai bine spus lipsa aerului conditionat din club, tipa a exclamat inocent:
-Da, deabea mai pot respira, am transpirat toata, si bine ca nu mi-am luat chiloteii pe mine ca imi este cam cald.
In acel moment ma gandeam ca tipa este can naiva, dar mai tarziu aveam sa aflu ca ea viza ceva anume.
La un moment dat toata lumea s-a ridicat si s-a dus sa danseze si am ramas numai noi doi la masa. Am povestit noi ce am povestit, tot felul de banalitati si la un moment dat ma intreaba:
-Auzi, tie nu iti este cam cald aici? hai sa iesim afara ca sa ne mai racorim putin.
Zis si facut, am urmat-o imediat, si iesind afara am ales un loc mai ferit, pe o latura a cladirii in care era discoteca, si unde in mod normal era spatiu de depozitare pentru ambalaje.
-E destul de bine aici, spuse ea, galagia si fumul din discoteca incepea sa ma deranjez.
-Da e ok, dar pe ce sa ne asezam? am intrebat eu, gandindu-ma ca in picioare nu vom sta mai mult si aveam si eu planurile mele.
-Uite acolo o lada de bere goala, adu-o aici si ne vom inghesui amandoi pe ea.
Zis si facut, am luat lada, am sters-o cum am putut mai bine si ne-am asezat amandoi pe ea.
-Stii ceva, mi-a spus ea, incercand sa isi gaseasca o pozitie mai comoda. Te deranjeaza daca imi scot putin pantofii, pentru ca deja sunt incaltata cu ei de 3 ore, si tocurile astea ma omoara?
-Nu, nu este nici o problema, i-am spus eu, te inteleg perfect, si crede-ma ca eu nu as rezista sa stau cocotat pe tocurile ale nici 5 minute.
Si-a scos pantofii, cu gesturi delicate, si a inceput sa isi maseze degetele de la picioare. Eu ma uitam, de fapt ma holbam la picioarele ei, la degetele de la picioare care se vedeau prin portiunea intarita a ciorapului si simteam ca particip la un moment foarte erotic. A observat privirea mea si m-a intrebat taraganand vorbele…
-Ei dar ce este? Nu ai mai vazut in viata ta noste picioare sau ti se pare ca ale mele sunt urate si de aceea te holbezi asa.
-AAA….de fapt nu este vorba de asta, am raspuns eu. Si facandu-mi curaj i-am spus. Stii mie imi plac foarte mult picioarele femeilor, talpile lor, degetelele, si pentru ciorapii de matase sunt sigur ca am un adevarat fetish.
-Da? Pai nu-mi spui nimic, nou, a raspun ea. Fostul meu prieten cred ca avea acelasi fetish dar nu a avut niciodata curajul sa mi-o spuna. Numai ca eu mi-am dat seama, pentru ca deseori veneam acasa de la servici, ma dezbracam, si mergeam sa fac un dus, si cand ma intorceam niciodata nu mai imi gaseam ciorapii la locul lor, sau ii gaseam umezi, si am o banuiala ca se excita asa de tare atingandu-i incat avea orgasm. Mai mult, imi curata el pantofii intotdeauna, mi lua din picioare la intrare si fugea cu ei la baie, vezi doamne ca sa ii stearga de praf, dar eu nu sunt proasta, si m-am prins ca se masturba cu ei, sau ceva de genul.
Auzind-o am prins curaj si i-am propus sa ii arat eu pe viu cam ce facea fostul ei prieten cu respectivele articole. Mi-a raspuns ca nu avem asa de mult timp, si nici locul nu e potrivit, dar, daca tot sunt acolo as putea sa ii fac putin masaj la picioare, pentru ca e mai placut sa te atinga cineva, sa te maseze decat sa o faci singur.
M-am ridicat de pe lada de bere, si am ingenunchiat in fata ei. Nu mai imi pasa de blugii mei, de praful de pe jos, eram excitat de faptul ca stau la picioarele ei, atat de aproape de obiectul adoratiei mele. I-am cuprins talpa stanga in mana si am inceput sa o masez gandindu-ma cum sa o fac sa se simta mai bine, cum sa fac sa prelungesc clipa mai mult. Simteam materialul fin al ciorapului, si ii admiram unghiile care erau vopsite intr-un rosu aprins. Dupa cca 30 de secunde m-a intrerupt din transa in care intrasem spunandu-mi:
-Stii, cand am plecat de acasa am facut dus, normal, numai ca ciorapii cei noi pe care ii pregatisem s-au rupt cand i-am tras pe mine, asa ca i-am luat pe acestia, pe care i-am purtat astazi la servici, si s-ar putea sa fi transpirat putin in ei. Nu as fi crezut ca o sa ajung in postura de a-mi face cineva masaj asa ca daca …si s-a oprit uitandu-se la mine cu o expresie amuzat intrebatoare
-Dar nu este nici o problema, am intrerupt-o eu. De fapt, ti-am spus ca am un fetish pentru picioarele femeilor, pentru ciorapii de dama, si de fapt chiar imi place daca….
-Ia sa vedem daca chiar iti place, m-a intrerupt ea cu o voce mult mai sigura pe ea decat pana atunci. M-am uitat surprins la ea, parca era o alta persoana, mult mai sigura pe ea si mult mai decisa sa continuam dupa regulile ei.
Si-a ridicat piciorul drept, care inca mai era incaltat cu pantof si l-a sprijinit de umarul meu.
-Continu cu masajul in talpa, mi-a spus, si hai sa vedem cat de bun de gura esti, a chicotit ea incantata de gluma pe care tocmai o facuse. Si-a proptit tocul de umarul meu si printr-o miscare scurta si-a scos piciorul din pantof. Si-a lipit talpa de obrazul meu o secunda, parca pentru a-mi da timp sa realizez ce are de gand sa faca, si apoi l-a mutat direct peste fata mea. Degetele ei de la picior imi acopereau nasul, si simteam prin materialul ciorapului un miros amestecat de piele, de la pantofii ei cei negri, si de transpiratie, dar nu era un miros neplacut. Era un miros propriu ei, un miros de femeie, de femeie care stie ca nu deodorantele si parfumurile scumpe pot excita un barbat.
-Ei ce spui? Chiar nu simti nici un miros? m-a intrebat ea, tinindu-si in continuare talpa lipita de fata mea si miscandu-si degetele de la picioare, de parca de data asta ar fi vrut sa imi faca ea mie un masaj.
-Parca simt ceva, am apucat eu sa spun, dar stai sa mai miros…ca nu sunt sigur.
-Da, da, pai tu crezi ca avem toata noaptea la dispozitie, ma apostrofat ea, daca vine cineva si ne vede? Eu ca eu, dar tu ai fi pus intr-o situatie cam neplacuta, asa ca daca cu mirositul nu esti sigur, ia sa vedem cum stai cu gustul.
Si si-a mutat piciorul de pe fata mea pe umar. Simtind dezamagirea subita care mi se citea pe fata mi-a spus:
-Stai, nu te agita, ca inca nu am terminat cu tine.
Si-a retras celalat picior din mainile mele, pentru ca eu inca ii mai masam talpa, si l-a apropiat de gura mea. S-a jucat putin cu degetul mare pe buzele mele, apoi si-a facut loc si mi l-a bagat in gura.
-Haide suge, incepe cu degetul mare si apoi pe rand ocupa-te si de celelalte, mi-a ordonat cu o voce dispretuitoare. Voi barbatii cand dati de o femeie numai asta aveti in cap, comanda “hai suge”. Ei bine acum s-au inversat rolurile, asa ca fa bine si suge cat mai bine. Si sa stii ca daca iese cineva si ne vede putin imi pasa. Am observat eu ca inauntru toti barbatii se uita dupa femeile care arata ca niste manechine. Ei bine asta e razbunarea mea, nu arat eu cine stie cat de bine, si in mod cert daca nu luai cateva pahare la bord in seara asta nu te gandeai sa te apuci sa imi masezi picioarele. Da vezi, n-oi fi eu prea frumoasa, dar am reusit sa fac un fraier ca tine sa imi suga degetele de la picioare si sa-mi linga talpile. Nu-i asa ca e foarte romantic? Si a inceput sa rada in hohote.
-Stii de ce rad? Intreaba ea printre hohote, povestea cu ciorapii rupti am inventat-o. De fapt pe astia ii port de 2 zile, si am fost sigur ca in seara asta voi gasi pe cineva pe care sa-l fac sa imi sarute si sa imi linga picioarele prin ciorapi. Puteam sa mi dau jos, dar cand mi-ai mai spus si ca esti mare fan ciorapi de dama, mi-am dat seama ca nu te pot lipsi de o asa “placere”, doar s-a adunat ceva “aroma” in materialul asta in atatea zile. Tipul de care m-am despartit ti-am spus ca probabil avea aceleasi placeri ca si tine, dar nu a avut curajul sa recunoasca. De aceea m-am si despartit de el. Exceptand masturbarile lui spontane si solitare mirosindu-mi pantofii sau ciorapii el vroia sex. Si ce intelegea prin sex? pentru el sex insemna dezbracare, apoi sa i-o sug si sa inghit, sau sa i-o sug si apoi sa si-o bage in mine si sa termine in 20 de secunde, lasandu-ma in aer. Nu baiete, de data, daca tot am dat de tine, si pari ca promiti, te voi invata manierele potrivite pentru o femeie. Adica ce poti face, se numeste preludiu, astfel incat o femeie sa se simta implinita, fara sa iti bagi pula in ea.
O ascultam, simteam ca pe undeva are dreptate, si ca noi barbatii nu stim decat sa ne bagam pula si sa ejaculam, si asta ne face fericiti. Realizam ca de la bun inceput a planuit totul, inclusiv invitatia de a iesi afara sa ne racorim, dar in acelasi timp simteam o placere imensa cu degetele ei de la picioare in gura mea. Le sugeam prin materialul ciorapului si ma gandeam ca as putea sa fac asta toata noaptea daca ea ar vrea asta, daca mi-ar cere asta. Realizam ca de fapt ea facea cu mine ceea ce nu putuse face cu alt barbat, I se acumulase probabil frustrari de la vechi refuzuri, si nu in ultima instanta isi oferea placeri de la mine fara sa tina cont de ce doresc eu. Simplu fapt ca mie chiar imi placea aceasta postura, in care eram pus, era o simpla coincidenta.
Intre timp ea isi tinea in continuare amandoua talpile pe fata mea, si periodic imi cerea sa ii sug ba un deget ba altul de la picior. Cred ca totul a durat aproximativ 10 minute, dar mie mi s-a parut ca a durat ani. Aveam o erectie de zile mari, pe care a observat-o dar a dat din umeri si mi-a spus
-Descurca-te cum stii, singur, asa cum am facut-o si eu de multe ori cu predecesori de ai tai, barbati porci care se gandeau numai la placerea lor.
In timp ce ii sarutam talpile mi-a spus:
-Ajunge cu sarutatul si cu suptul degetelor, ia mai incearca si altceva, cum ar fi linsul. La limbi in pizda toti spuneti ca sunteti meseriasi. Ia linge-mi tu putin talpile, ca sa inveti ca femeile au si altceva de lins in afara de pizda si sani.
Evident ca m-am executat imediat si am inceput sa ii ling talpile incepand de la calcai pana la degetele de la picioare. E ciudat dar in timp ce faceam asta ma gandeam cum isi ingrijesc femeile picioarele. Talpile sunt impecabile, ingrijite, fine, parca sunt pregatite anume pentru a fi sarutate iar noi, barbatii, ne gandim doar la, vorba ei, pizda si maxim, sani, in ordinea asta, sau la unii in ordine inversa.
Se pare ca tot linsul si suptul degetelor de la picioare, si de ce nu, ideea ca are si ea la picioare un barbat cu care face tot ce vrea au excitat-o mai mult decat ar fi vrut pentru ca in timp ce eu ma ocupam de picioare ea se masturba. Dar se masturba frenetic, direct prin ciorapei. Nu mai spunea nimic, doar isi freca pizda cu frenezie si isi indesa degetele in gura mea.
La un moment dat, brusc, a spus:
-Ia treci acum si la lins altceva, ca vreau sa termin, si de data asta nu am chef sa o fac singura, ci prin tine. M-a tras de par intre picioarele ei. Mi-am lipit gura imediat de pizda ei. De fapt de ciorapii prin care se masturbase pana acum si care deja erau umezi, si aveau un miros amestecat de sex, de pizda, si de pipi. Imi spusese doar ca ii purta de 2 zile fara chiloti. Ea era excitata, dar la fel eram si eu, nu ma mai interesa nimic, doar sa stau lipit cu gura de pizda ei si sa o ling. Mirosul, acel mixaj, departe de a fi neplacut, mi se parea ceva extraordinar. Era intim si in acelasi timp parca facea sa imi urle in creier o voce, un avertisment, care imi sugera in cel mai pur mod SEX, SEX, SEX…..Atunci mi-am dat seama ca oamenii, eu insumi, am subestimat rolul mirosului in contextul de a face dragoste, sau na, sa-i spunem mai cool, sex. Mirosul proaspat, cand tocmai ai iesit de sub dus e foarte bun, e dezirabil, dar nu se compara nici pe departe cu mirosul natural al partenerului, mirosul “wild” indiferent de unde provine.
Revenind la aventura mea, nu a trebuit sa o ling prea mult, pentru ca a avut ...



    Login