Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Nu ma pricep sa fiu tarfa!
Autor : pzaaaa - 2013-03-04
Citita de 13728 ori - Nota 6.40 (45 voturi)
Profesoara de engleza isi puse mainile in cap:
-Nu se poate! Iarasi am uitat cheia de la dulap acasa...
-Deci astazi nu rezolvam subiecte? am intrebat eu.
-Nu stiu, ma duc sa o iau. Nu se poate asa ceva.
Asa a inceput totul. Era o zi linistita de ianuarie. Temperatura urcase pana la 7-8 grade, am impresia, la pranz. Era 14:03 dupa ceasul digital de pe catedra din micul birou al profesoarei de engleza.
-As fi vrut sa-l deschid cu o ranga, spuse profa. Pana la urma trebuie sa merg acasa. Pune-te si rezolva niste exercitii din culegere. Vor mai veni doua fete, le zici sa ma astepte, ok?
-Bine, am raspuns eu repede, cu gandul ca putea sa imi dea drumul acasa.
Ma simteam captiv.
14:07, profesoara plecase. Stateam si priveam in gol, undeva mai departe de fereastra larga prin care soarele intra in forta, luminand toata incaperea. Lumina aceea imi displacea pentru ca am fotofobie, dar totodata ma incalzea, inserandu-ma treptat intr-o stare de plictiseala profunda care ma adormea.
Ajunsesem pe punctul de a inchide ochii cand, brusc, clanta scoase un sunet care ma puse imediat "in garda". Usa se deschise si o roscata facu un pas inauntru. Avea blugi roz si cizme negre, mici, cu tinte pe toc si pe partea din spate. In spatele ei mai era cineva, dar se ascundea.
Roscata incerca sa intrebe unde e profesoara, dar, dupa o ezitare destul de lunga, sfarsi prin a spune:
-Buna!
-Buna! am raspuns eu uitandu-ma chioras din cauza luminii puternice. Ati venit pentru pregatirea la olimpiada cu profa?
-Da.
-Pai stati aici ca a zis ca vine imediat. S-a dus pana acasa.
Roscovana intra cu pasi scurti in camera si din spatele ei patrunse o alta fata, bruneta, uracioasa, cu multe cosuri pe fata, dar cu niste ochi mari, negrii. Bineinteles atentia mi-a fost atrasa de picioarele ei. Purta o fusta scurta si doua perechi de ciorapi: una de ciorapi gri de nylon, lungi(poate erau colanti), si alta pereche de ciorapi, putin mai scurti, de bumbac, grosi, pana peste genunchi, negri. Avea niste cizmulite negre, simple, cu interiorul imblanit tras in exterior, probabil pentru ca era prea cald. Imediat ce mi-am dat seama ca vreau cel putin sa ajung sa pun mana pe picioarele ei pana la finalul orei, m-am ridicat de pe scaun si i-am oferit locul pentru ca erau doar doua scaune. Bruneta imi multumi si se aseza. Isi lasa pe jos geanta de umar, mare si grea, plina de carti, din cat am putut observa.
Eu m-am retras intr-un colt umbrit al camerei ca sa le pot observa pe amandoua mai bine, iar dupa un scurt moment de tacere in care ambele si-au mesterit telefoanele, a inceput o banala conversatie despre cine sunt eu, cine sunt ele, din ce clasa si asa mai departe.
Eram atat de fascinat de picioarele brunetei incat nu ma puteam in alta parte nici cand ma adresam celeilalte. Curiozitatea de a atinge/observa/mirosi/gusta era devastatoare.
14:22. Trecuse deja ceva vreme si nu avansasem cu nimic. Profesoara putea sa vina in orice secunda, iar eu inca nu stiam decat ca pe bruneta o cheama Madalina, iar pe roscata Iasmina. Se dovedeau a fi ambele niste eleve constincioase si cu o baza culturala buna. Eu, fiind mai mare decat ele, le-am povestit despre olimpiadele trecute la care participasem ca sa le castig increderea, dar conversatia nu mergea nicaieri.
Excitarea si spaima se jucau cu mine si cu creierul meu. Intorceam putin capul, apoi iarasi imi fixam privirea in jos, catre picioarele Madalinei. Era o fata grasuta, solida. Nu neaparat genul de fata careia sa ii stea bine in ciorapii aia si totusi nu mai vedeam altceva decat picioarele ei.
Cele doua incepura sa faca exercitii ca sa nu se plictiseasca. Dezbateau fiecare propozitie, asa ca mi-am incercat si eu norocul si m-am bagat intre ele sustinand diferite argumente. Gandindu-ma cum sa fac sa ma apropi mai mult de picioarele Madalinei, am luat pixul si am inceput sa explic exercitiile pe foaie.
14:34, scap pixul pe jos chiar fara sa vreau, pentru ca il pusesem gresit pe masa. Ma las in jos ghemuit si caut pixul cu privirea. Era exact langa piciorul sub piciorul drept (statea picior peste picior) al Madalinei. Fara nici o ezitare ii mut piciorul putin mai incolo cu mana, iau pixul si apoi imi las mana putin in jos mangaind pentru o fractiune de secunda piciorul Madalinei. Ea reactioneaza imediat, isi da piciorul deoparte si cu cel stang ma loveste in burta, dandu-se mai incolo cu tot cu scaun.
-Hei, cine ti-a spus ca poti sa pui mana pe mine cum ai chef?
Degeaba, era prea tarziu oricum de regrete, remuscari... imi iesise. Ciorapii ei negrii erau chiar foarte fini, probabil cumparati pe bani multi de prin ceva magazin de mall. Undeva mai jos, unde incepea cizma, avea cateva scame pe care bucuros le-as fi luat de acolo.
M-am uitat o clipa in ochii ei fardati. Era vizibil deranjata, ca si cand i se incalcase intimitatea. Totusi, cu un tupeu care nu ma reprezinta, am replicat:
-Sunt niste ciorapi foarte faini.
-Mersi, dar puteai sa imi faci complimentul asta si fara sa ii testezi personal.
-Hai lasa-l acum, parca a facut o crima! rase Iasmina. Cui nu ii fura ochii picioarele tale? Daca ii plac... ce are daca te-a atins? A fost si subtil baiatul.
M-am bucurat de sustinerea Iasminei. Nu credeam ca va spune asta. In urmatoarea clipa m-am ridicat, aruncand inca o privire tot spre picioarele Madalinei. Aceasta tuna de nervi:
-Stai deoparte!
Si am stat.
14:48, profesoara se intoarce in clasa respirand greu, probabil pentru ca se grabise. Deschise dulapul si ne dadu fiecaruia un test rapid, pentru ultimele 10 minute din ora. Eu am continuat sa privesc ciorapii aceia negrii pe care ii atinsese adineaori. Madalina ma repera, fiind oricum cu ochii in patru dupa acea faza, si imi adresa o privire amenintatoare. Iasmina zambea privind-o cat de nervoasa este. Profesoara observa schimbul de priviri si intreba despre ce este vorba, iar Iasmina raspunse repede (ca sa nu poata Madalina sa povesteasaca):
-El a spus o gluma inofensiva, iar Madalina s-a suparat!
-Pai si care a fost gluma? Ca as vrea s-o aud si eu, spuse profa.
Inima mea tresari pe moment, dar raspunsul Iasminei ma calma din nou.
-Nu conteaza.
15:00, ora trecu, urmara obisnuitele replici de final: "Sa inveti aia si aia pe maine!", "Tu, vezi de mai repeta chestia aia!", iar apoi fetele parasira clasa, Madalina fiind prima, foarte repezita. Iasmina ma saluta si pe mine si pe profesoara zambind. Eu nu ma grabeam. Mi-am pus tacticos castile apoi geaca, iar apoi i-am dat buna ziua profesoarei. Ies si ma indrept, multumit de-altfel, spre iesire. Ce noroc am putut avea astazi...
Dar povestea nu se termina aici! Pe balustrada de la scari ma astepta Iasmina. Se uita intr-un mod sfidator la mine.
-Chestia asta care s-a intamplat acum a fost ceva intamplator? intreba ea. Ai vrut sa-i pui mana pe picior sau a fost pur si simplu o greseala?
Putin surprins, dar deloc deranjat de intrebare, i-am raspuns:
-Da, am vrut sa-i pun mana pe picior. Si asta am facut. O sa auda toata scoala ca imi plac ciorapii ei? am intrebat intr-o nota de ironie.
Ea rase infundat si imi zambi provocator.
-Deci te excita picioarele ei?
-Da...
-Hmmmm.
-De ce esti asa de curioasa?
-Paaai am vrut sa stiiuuuu! se ratoi ea, apoi isi duse mana la barbie si privi in jos catre cizmele ei, fapt care ma indemna sa ma uit si eu acolo. Sincer sa fiu nu ma atrageau cu nimic, mie placandu-mi mai mult ciorapii, care nu erau vizibili la ea.
Am vrut sa plec, dar ea ma opri:
-Stai, am vrut sa te intreb ceva!
-Spune.
-De picioarele mele ce zici?
M-am uitat inca odata spre blugii roz si am facut o mutra indiferenta:
-Pai, sunt ok.
-Doar ok? Deci nu iti plac...
-Nu ma atrag neaparat, mie imi place altceva.
-Ce iti place? se repezi ea.
-Ciorapii ma atrag pe mine.
-Aaaaa! exclama ea. Deci asta era! De asta ti-a placut de Madalina! Ce-ai fi vrut sa faci cu piciorutele ei dragute, imbracate in ciorapi fini? intreba ea si apoi rase din plin. Ma gandesc ca multe.
-Conteaza?
-Da, de ce nu?
-Am crezut ca ai intrebat deja ce ai avut de intrebat.
-Nuu, n-am intrebat, se enerva ea. Spune ce-ai fi facut cu ciorapii daca, sa zicem, ar fi ajuns la tine!
-Sincer?
-Sincer!
-I-as fi sarutat si mirosit.
-Ooooo! exclama ea la fel de strident ca si prima data. Si zici ca nu te atrag picioarele mele?
-Nu prea...
-Dar nu esti curios sa vezi ce ascund in cizmulite?
Ideea in sine n-ar fi fost rea, dar vazand-o cum se uita am replicat:
-N-as vrea sa am o surpriza...
-Ce surpriza?
-Adica sa nu fie ceva care sa nu imi placa.
-Si daca e ceva ce iti place?
-Atunci ghinionul meu, am raspuns eu fara sa cred ce zic si dadui sa plec, dar ea ma trase de mana si ma forta sa raman:
-Haide, te rog, stiu ca vreeei!
Avea dreptate, intr-un fel vroiam. Si totusi nu stiam ce sa fac.
-Hai, vino la mine! Hai sa ne jucam putin si iti voi da sosetele mele sa te joci cu ele daca asta vrei. Nu vrei?
Am stat pe ganduri un moment, dar gandindu-ma ca acasa m-as plictisi si ca n-am de ce sa ratez sansa, am acceptat.
Iasmina se bucura sa auda da-ul meu, rostit cu jumatate de gura si cobori topaind scarile.
-Hai, sa ne grabim!
15:26. M-am uitat la telefonul meu in timp ce Iasmina descuia usa apartamentului. Tot drumul imi povestise ca Madalina e o proasta, nu intelege ce baietii saliveaza dupa ea si ca e o fricoasa, dar ca ea nu e ca Madalina. Nu, ea stie sa aprecieze un baiat care o place si ii plac baietii cu fetish-uri. Mi-a marturisit ca si ea are un fel de placere pentru un anumit lucru, dar desi am amenintat ca ma intorc acasa, n-a vrut sa mi-l spuna. Totusi, nu stiu cum, aveam senzatia ca nu e ceva sadic in orice caz. Imi inchipuiam ca efectiv vorbeste despre acelasi fetish ca al meu, dar din punctul de vedere al unei stapane, asa ca am ramas in continuare alaturi de ea.
Usa blindata se deschise cu o scartaitura teribila si ea intra inauntru. Eu am ezitat in prima faza, nestiind daca ea vrea sa intru sau nu, dar ea ma trase imediat si inchise usa. Avea un hol lung, pe laturile caruia erau usi spre diferite camere. In capatul holului era sufrageria, unde ea ma pofti sa raman.
-Stai aici, eu ma duc sa beau un pahar cu apa. Tu vrei apa?
-Nu.
-Mna bine, fa-te comod. O sa ne distram!
In mod normal ma asteptam sa imi spuna sa ma dezbrac si sa ma pun in genunchi, asa ca, vazand ca e mai bine decat credeam, m-am tolanit pe canapeaua ei si am asteptat.
Se auzi zgomotul unei sticle de apa desfacute, intr-adevar, apoi sunetul apei cum curge, iar apoi zgomotul produs de pahar in contact cu masa. Sunetul tocurilor pe gresie sugera ca Iasmina se apropie de mine, dar scartaitul unei usi de lemn intrerupse pasii. Usa se tranti la loc dupa un moment, iar apoi Iasmina aparu in pragul usii foarte vesela, cu mainile la spate.
Stiam ca ascunde ceva.
-Ce am eu aiciiii? Ia ghicesteeee!
-Aaaa... un bici? am intrebat eu zambind si parca incercand sa ma feresc.
-Nuuu, prostutule, nu un bici. Doamneee, esti sperios ca o fetita. Defapt asta si vei fi. Vei fi fetita mea, proasto!
Asta suna incredibil de ciudat si totusi nu de speriat. Iasmina isi lua mainile de la spate si imi arata o placa de par. Am inteles instantaneu ce vroia sa faca.
-Daaaa, dar credeam ca o sa...
-Aaa, ai dreptate, spuse Iasmina. Ce uituca sunt. Trebuia sa iti spun sa te descalti. Hai, du-te si descalta-te. O sa ma descalt si eu, ca sa iti arat ce premiu te asteapta.
M-am dus din nou in hol, mi-am desfacut sireturile, am pus adidasii mei langa usa si m-am intors in camera. Iasmina se descaltase intre timp de cizme si acum statea doar in sosete, niste sosete foarte dragute, gri deschis, cu varfuri si calcaie albe, care aratau foarte transpirate. Peisajul imi declansa excitarea putin, dar nu avui timp sa-l savurez sau sa-l analizez in detaliu pentru ca ea veni spre mine si ma intreba:
-Uita-te! Nu e asta ceea ce iti place?
-Ba da, este.
-Te excita?
-Da, ma exicta, am raspuns eu scrasnind din dinti putin.
-Vrei sa saruti si sa mirosi picioarele mele?
-Daaa! Cum sa nu vreau?
-Bine, asa deci! Ti s-a sculat? intreba ea cu o inocenta teribila.
-Aaa da, putin, am ras eu.
-Daaa, parca o si vad explodand in pantalonasii tai!
-Nici chiar asa, am ras eu din nou.
-Dar oricum, vrei sa le mirosi, sa le simti!
-Da, vreau.
-Ok, numai ca picioarele mele superbe nu sunt pe gratis! Va trebui sa dovedesti ca le meriti!
-Cum pot sa fac asta? am intrebat eu uitandu-ma in jos si gandindu-ma ca li se va usca transpiratia si se vor umple de scamele de pe covor pana cand imi va da voie sa le miros.
-Asculta-ma cu atentie! In primul rand nu vorbim de la acelasi nivel, asa ca pune-te in genunchi.
Am executat rapid comanda, excitandu-ma si mai tare. Acum vedeam in fata ochilor slitul de la blugii ei roz, dar ea ma lua de barbie si imi indrepta privirea spre fata ei.
-Sa sti ca nu vei fi sclav.
-Atunci de ce sunt in genunchi? am prins eu glas.
-Taci! Nu vorbi neintrebat sau nu vei mai primi niciodata ceea ce vrei! Nu vei mai avea sansa a doua oara sa pupi picioarele astea, intelegi? Acum faci tot ceea ce vreau eu! Am spus ca nu vei fi sclav... pentru ca vei fi sclava. Vei fi tarfa mea, ai inteles?
-Da, am inteles, am spus eu raspicat desi ma speriase.
-Ce sunt eu pentru tine?
-Stapana!
-Si tu ce esti pentru mine?
-Aaaa... sclava!
-Exact, dar merge si tarfa sau curva. Va trebui sa intri in rol. Sa fi o curva pisata fara viitor, cu pieptul plat, pe care n-o fute nimeni si care este recunoscatoare ca are o stapana care o lasa sa ii sarute picioarele uneori! Ai inteles?
-Da... am inteles.
-Acum, ridica-te!
M-am ridicat, ea ma ghida spre un taburete de langa canapea.
-Aseaza-te!
Si m-am asezat. Ea baga placa de par in priza din spatele meu si spuse:
-Ca sa fi tarfa mea trebuie sa arati ca o tarfa prima data! Nu te misca! O sa iti intind parul cu placa.
Un detaliu important, probabil pe ea o atrase de la inceput faptul ca aveam niste plete destul de mari. Eu nu am spus nimic, n-am scos nici cel mai mic sunet, in timp ce ea ma tragea de par cu acea placa. Nu era neaparat dureros, dar o facea probabil special ca sa fie incomod. Dupa cateva minute parul meu era cald, dar liniar, fara nici o curba. Ea imi aranja bretonul spre stanga mea si apoi imi dadu o oglinda sa vad cum arat.
-Ce spui, tarfo? Arati bine? Uite ce a facut stapana ta pentru tine!
-Da, arat foarte bine, am replicat eu nestiind neaparat ce sa spun.
-Asa, inca un mic detaliu!
Iasmina fug...



    Login