Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Nevasta sclava
Autor : Rasputin_4 - 2021-12-04
Citita de 8860 ori - Nota 6.65 (51 voturi)
"Gospodina acasa, doamna in societate, curva in pat."


-Iubituuuule!
-Sosesc!
Am iesit gol din baie, cu apa inca siroind pe mine si am vazut-o cum ma astepta.
Statea dreapta, cu buclele de foc revarsandu-i-se in cascade pe umeri, si ma privea obraznic, cu un deget intre buze si cu un pahar de whiskey in mana cealalta, leganandu-si in joaca soldurile in ritmul muzicii. Nu avea nici o inhibitie si stia ca imi place sa o vad dandu-si in petec. Si acum avea chef de joaca.
O admirai de la distanta.
-Tu bunaciune! Ti-era dor de mine?!
Si arata intr adevar numai buna pentru lucruri interzise.
Se pregatise cat fusesem la baie iar tabloul care mi se infatisa cand intrai in camera imi trimise impulsuri de excitatie in zona inghinala .
Sanii plini tinuti cu greu de neglijeul diafan isi defilau sfarcurile roz prin matasea transparenta si parca tipau sa fie abuzati. Chiloteii minusculi, negri, dantelati lasau sa se ghiceasca doua buze pline . Picioarele musculoase pareau si mai lungi cand se ridica pe varfuri.
Avea cateva kile in plus dar mie imi placea la nebunie carnea ei.
Ma oprii la cativa centimetri de ea si mana imi aluneca intre coapsele ei departate, facand o sa se cutremure de socul atingerii.
-Parca esti o amazoana! ii soptii sarutand-o umed pe gura.
Imi accepta limba si si mi-o prinse intre dinti, razand. Mana ei cu degete lungi si fine aluneca in jos pe abdomenul meu umed pana gasi ce cauta. Apucandu-mi membrul incepu sa il maseze ritmic.
-Si ce vrei sa-i faci amazoanei? chicoti vesela.
-Am eu cateva lucruri in cap, i-am raspuns, strangandu-i un san in palma pana la limita durerii, facand-o sa geama revoltata.
Drept raspuns isi apropie fata de pieptul meu ca o mata in calduri si cu limba incepu sa mi gadile un sfarc ud, muscandu-l in joaca.
-O chemi si pe nevasta ta? Hai te rooog, se smiorlai ea. Vreau sa vad cum ti o suge, imi sopti la ureche.
-De ce? Tu nu te pricepi? rasei eu si o fortai sa coboare in genunchi la picioarele mele.
-Nu, nu vreau! se stramba ea jucaus. N-am mai facut niciodata asta, juca ea teatru ferindu-si capul cand intr o parte cand in alta, alintandu-ma cu in treacat cu pletele bogate.
Reusii intr-un final sa ii potolesc zbuciumul prefacut, oprindu-ma cu capul madularului chiar pe buzele ei pline. Aplicai constant putina presiune si membrul, inca netrezit la viata, trecu incet de bariera buzelor si ea il accepta cu indignare inchipuita. Stiam ca ii place al dracu sa mi o suga, dovada fiind respiratia ei din ce in ce mai profunda care ma gadila pe pielea uda.
Ma inghiti de cateva ori, cu pofta intarindu-ma si apoi se ridica brusc si ma pupa drept pe gura, hlizindu-se.
-Uite ce gust bun are pula ta! isi strecura ea limba obraznica intre buzele mele.
-Sa vezi ce pedeapsa am sa ii dau fundului tau nevinovat pentru asta, rasei si intorcand-o cu spatele spre mine o plesnii zgomots peste fesele generoase. Ea se zbatu prefacandu-se ca vrea sa scape din stransoarea asupritorului.

-Draga sotie!!am strigat spre usa deschisa a dormitorului.Fa-te incoace!
Si nevasta mea, docila si umila ca o adevarata sclava reeducata doar pentru a aduce satisfactie, intra cu capul plecat si se opri la doi pasi de noi, asteptandu-si ordinele.
Inca purta uniforma de camerista sau mai bine zis parte din ea, dupa instructiunile Adei din seara precedenta. Uniforma, cumparata in gluma de niste prieteni dintr-un sexshop, reusea partial sa ii acopere soldurile fara sa ii ascunda pantecul ras.
In mod normal, in casa nu avea voie sa umble decat goala, dupa cum fusese reeducata. Dar asa echipata era si mai sexy, cu sanii
ei rotunzi plini de urme rosii de la abuzurile la care fusesera supusi ivindu-se dintre bretelele sortului.
Doua luni durase sa ii frang spiritul, doua luni de privatiuni si tehnici de tortura sexuala dintre cele mai rafinate aplicate cu dragoste pana cand mi se abandona total si neconditionat. Era a mea acum, iubita mea, sclava mea, jucaria mea. Pentru ea nu mai conta decat dimensiunea sexuala a existentei si nu mai putea trai fara placerile ascunse pe care statutul de sclava i le deschisese. Abandonul total si renuntarea la o vointa proprie adusera in schimb o stare de placere continua si orgasme epuizante de care devenise dependenta ca un junkie de doza zilnica.
Sa ma vada cu alta femeie i se parea ceva normal acum, pentru ea ,care cu ceva timp in urma intr-o criza de gelozie amenintase ca imi taie podoabele daca ma prinde in pat strain.

-Stapana-ta vrea sa te vada prestand asa ca treci la treaba!
Ea zambi abia perceptibil si raspunse soptit:
-Orice pentru stapanul meu.
-Da dar mai intai vreau raportul pentru aseara, tarfo, spuse Ada poruncitor. Ii placea sa si exercite puterea asupra celor slabi si gasea o placere perversa in a o umili pe nevasta mea.


In noaptea precedenta Anita fusese de servici in hol. Asta insemna ca era datoria ei sa primeasca musafirii, sa ii ajute sa se dezbrace si sa le ofere gura sau cur dupa cum le era voia.
Uneori, cand vroiam intr-adevar sa o pedepsesc, o puneam sa lucreze ca voluntar. De obicei erau cel putin doua fete care imparteau jobul de voluntar ca sa faca mai usor fata musafirilor. Pe ea o lasam singura pentru ca stiam ca poate. Pozitia presupunea sa astepte invitatii la intrare, in genunchi, cu bratele si picioarele imobilizate in curele. Costumul negru de latex, turnat pe marimea corpului, o acoperea in intregime si avea doar o gaura in dreptul gurii. Asa privata de celelalte simturi abuzul la care urma sa fie supusa era resimtit si mai intens. De gat ii atarna o placuta pe care cu litere de-o schioapa scria "MUIESTE-MA!". Si nu putini erau cei care profitau din plin de oferta. Iar ea rezista eroic, nevoita sa inghita tot ce musafirii bagau prin gaura magica a costumului.

Sexul vaginal ii era absolut interzis de altfel si imposibil, avand labiile prinse in inele pe toata lungimea lor, facand penetrarea imposibila. Din fundulet ii rasarea capatul buttplugului pe care scria "PUNE-MA LA LOC DUPA UZ". Buttplugul, de marime large, ii permitea sa stocheze samanta celor care alegeau sa se elibereze in funduletul ei si ea avea datoria sa pastreze "donatiile" pana dimineata. Dupa pantecul putin bombat se vedea ca destui alesesera si varianta asta.

- Cate pule ai supt azi noapte, tarfulito? o intreba Ada, mangaindu-i buzele rosii.
- 26 stapana. Era obligatia ei sa numere si sa memoreze de cate ori servea oral si de cate ori anal in fiecare seara cand era de servici in hol.
Ada, tronand de la inaltimea ei peste femeia supusa, se apleca si o linse usor peste buze mirosind-o in treacat.
- Da ce gust de pula ai! Esti cea mai mare muista pe care am intalnit o! si dupa ce isi umplu gura cu whiskey ,fortandu-i gura larg, i-l scuipa nevesti-mii direct pe gat. Cum ziceam, ii placea sa fie in control si sa umileasca.
- Si in cur cate pule ti ai luat?
- Am fost folosita anal de 39 de ori, stapana, raspunse ea dupa ce inghiti alcoolul care in stia ca in curand avea sa o ameteasca.
Ada fluiera admirativ.
- Cred ca stii sa o primesti in cur mai bine decat sa faci bot, ai? Sau perversii aia gasesc mai multa placere in a-ti umple curul cu sloboz decat gatul. Oricum, consider ca esti cea mai mare tarfa in existenta. Si mai esti si alcoolica in devenire, rase ea fortandu-i si restul paharului pe gat.
-Ajunge! Alcoolul scade randamentul, ii luai Adei paharul din mana.

Ca sclava activa, sotia mea avea piercinguri in sfarcuri si labii facute la ordinul meu. Inelele din sfarcuri erau prinse de un lantisor metalic, de care trasei usor in jos facand o sa ingenucheze.
Ea lua pozitie, obedienta, cu mainile la spate, ca atat de multe alte ori inainte asteptand sa fie folosita de stapani, fiind convinsa ca asta era datoria ei.
Ada imi apuca membrul si il ghida incet si sigur spre gura intredeschisa a sclavei. Memoria musculara era adanc imprimata in creierul reeducat al nevestimii si ea incepu fara preludiu un du-te vino ritmic incredibil, inghitindu-mi falusul in intregime ca si cum asta era cel mai usor lucru din lume. Noile cai neuro-musculare construite in lunile de antrenament se facura imediat simtite prin miscarile sigure si eficiente pe care le executa cu o usurinta uluitoare. Era desavarsita in suptul pulii.
Simteam cum penisul imi trecea de buzele catifelate in caldura gurii si apoi in stramtoarea gatului, unde zabovea putin ca apoi sa iasa din nou la lumina in aerul rece, neparasind contactul cu buzele experte. Apoi era iar inghitit si iar si iar, innebunidu ma.
-Mama mia! Ce muie face sclava asta!! se minuna roscata umezindu si un deget. Se uita fascinata cand la mine cand la femeia din genunchi care mi o sugea de parca viata ei depindea de asta. Adevarul era ca daca nu as fi rezistat prea mult asaltului gurii hulpave daca nu as fi avut antrenament. Pula mea era acum incordata si tare ca fierul.
-Iubitule vreaaaau si eu! M a excitat teribil sugatoarea asta de pule! se smiorlai geloasa Ada pe langa mine.
Abandonand subit gura lacoma a sclavei, o apucai brutal pe roscata de par, fortand-o sa se aplece. Dupa ce ii ferii chiloteii la o parte o penetrai dur din spate, incepand sa i-o trag fara mila. Tipa si se cabra ca o iapa in calduri. Imi dadui drumul in ea dar continuai sa imping pana cand pula, stinsa refuza sa mai intre inapoi. Ea tremura sfarsita in urma efortului, iar eu aveam gatul uscat.

Imi strecurai mana in crapatura mustind de umezeala dintre coapsele Adei, care gemu inca excitata. Imi retrasei degetele umede si i le oferii Anitei, care ascultatoare, departa buzele si le inghiti fara ezitare. Degetele mele explorara un timp interiorul cald si umed al gurii primitoare dupa care revenira in fierbinteala dintre picioarele Adei.
-That is hot as fuck! sasai ea excitata.
Imi fortai incet toate degetele in ea, facand o sa scanceasca lasciv. O patrunsei adanc de cateva ori apoi imi oferii mana cu degetele rasfirate gurii deschise dintre noi. Anita le supse pe rand, folosindu si limba si inghiti sucurile noastre amestecate.
-Ia si fa curat! ii pocuncii.
Si ea isi infundanda fata intre picioarele puternice ale roscatei.
-Saruta ma iubitule, reusi amazoana sa ingaime innebunita de gura care ii luase cu asalt pasarica si incepu sa ma sarute cu dragoste. Sarutarile ei avura darul sa ma trezeasca iar la viata si penisul meu dadea semne ca vrea sa continue joaca.
Ma strecurai in spatele Adei si imi strecurai madularul intre fesele pline iar gura harnica si experta a sclavei ma cuprinse imediat.
-Suge-o tarfo! Fa-i-o mare! o incuraja Ada impingand-o de cap spre pula mea. Suge-o bine!
Si ea ma sugea, intarindu-ma, uitandu-se cu ochii ei mari verzi in sus, spre noi, stapanii ei. Exista ca sa serveasca. Era deja ametita de alcoolul ingerat fortat. Se vedea asta in miscarile mai incete, voit controlate si in ochii care ii sclipeau sagalnic.
Odata erect, atacai de data asta curul mare al Adei spre incantarea ei manifestata prin tipete de placere carnala:
-Asaaa! Fu-te-mi curul ala mare!! Fu-te-ma bineee pana dimineata! Trage-mi-o cum i-au tras-o tarfei asteia baietii aseara!
-Baga-mi toata pula aia mare in fundulet!! Aaaau!! Ce bine eee! Cand era excitata bine ii placea sa vorbesca vulgar, pe masura lucrurilor interzise pe care era dispusa sa le faca.
In nebunia excitatiei, o trase pe Anita de lantul dintre sfarcuri si incepu sa o sarute patimas. Se pare ca ii placea si ei gustul de pula la fel de mult. In timpul asta eu continuam sa o fut cu miscari ample, intrand adanc in ea si curul ei alunecos imi strangea pula ca intr-o menghina, iar ele se sarutau de zor.
-Asa iubitule! Fute-ma in curul meu obraznic! Rupe-mi curul, iubitule! reusea ea sa ingaime cu limba nevesti-mii adanc in gura.
Imi infipsei mana in pletele ei si o fortai pe burta peste bratul unei canapele. Ea gemu lung si isi cabra in sus bucile si mai mult, lasandu-se trasa in pula cu o dedicatie de apreciat.
-Vino tarfo! intinse ea mana dupa sclava ramasa pe podea. Vino si ma saruta cu gura aia de muista care a supt 26 de pule aseara.
Si muista se conforma, apropiindu-se ametita si usoara, iar sedinta de sarutat reincepu.
Fiind al doilea numar pe dimineata aia stiam ca am sa rezist mai mult asa ca pompam fara mila in curul baban oferit cu atata nonsalanta . Era ca un exercitiu de forta la sala. Pompam , numarand repetarile iar apoi schimbam ritmul incepand un set nou. Eram ud de transpiratie, iar femeia roscata de sub mine stralucea si ea de la efort. In acelasi timp o chinuia pe nevasta-mea, lingand-o si muscand-o de sanii goi si intinzand lantul ii intindea sfarcurile la maxim facand-o sa geme de durere. Cu cat i-o trageam mai puternic pe la spate cu atat si ea isi chinuia victima mai tare.
Cand am simtit ca ma termin am chemat-o pe nevasta-mea la mine. Bucuroasa sa scape de tortura se aseza recunoscatoare in genunchi asteptand. Mi-am scos penisul din stramtoarea curului mare al Adei si am lasat-o pe sclava sa isi faca treaba. Imediat i-am simtit catifeaua gurii ei in jurul madularului si m-am terminat adanc in gatul ei.
-27 muisto. Asta a fost a 27 a pula supta de aseara pana acum. Nu e rau pentru o tarfa slabanoaga ca tine. Ia linge-ma putin in cur ca m-a rupt pula lui barbatu-tu dar parca tot mai am chef, sugera Ada, ridicandu-se si cuprinzandu-i fata intre bucile ei sanatoase.
Si sclava se suspuse fara proteste. Nu prea puteam vedea ce facea acolo dar am presupus ca ceea ce facea o facea excelent pentru ca roscata incepu sa geama de placere unuduindu-si soldurile si strangandu-si sanii puternic in palme.
-Asaaaa, linge-ma bine muisto! Stiu ca iti place si sa lingi nu doar sa sugi. Asa ca linge, tarfulito! Daca ma termin cu limba ta in funduletul meu te las sa mi mananci si pasarica!Aaaaaah ce limba tare ai! Fute-ma in cur cu limba aia, tarfo! Bag-o toata! Asaaaah!
-Va las sa va jucati in continuare fetelor. Ma duc sa fac din nou un dus ca m-ati muncit de dimineata, le-am anuntat eu pe cele doua femei.
-Sa fii cuminte,da?! o sarutai pe Ada pe gura in timp ce ea isi freca de zor poponetul de fata fetei ingenunchiate.
-Da iubitule! Doar nu vezi ce bine ne intelegem noi doua? gafai ea excitata, sporindu-si si mai mult miscarile bazinului.


In baie, sub apa fierbinte imi amintii cum seara trecuta, facandu mi rondul, surprinsesem o scena mai tare ca in filmele xx. Nevasta mea, in genunchi in mijlocul camerei era posedata cu sete de doi barbati, simultan. Gemea excitata la fiecare penetrare si zarindu ma in cadrul usii, privirea ei se agata de a mea, etaland parca si mai mult valurile de palacere care o chinuiau. Stiam ca nu putea fi penetrata vaginal , avand pasarica inchisa in inele si deci ambele pule care o munceau asa viguros ii intrasera in fundulet. Cu antebratele incatusate la mijlocul spatelui in curele, era ca o marioneta in bratele celor doi. Probabil ca pompau de ceva timp in curul ei pentru ca toti trei luceau de transpiratie. Conexiunea vizuala ne fu intrerupta insa cand bucile paroase ale unui al treilea se interpuse intre mine si ea. Barbatul intentiona sa ii puna la treaba si gura sau mai bine zis gatul si imediat gemetele ei de placere fura intrerupte si inlocuite cu slurpuri sacadate. Omul era dotat bine si ii dadea muie neveste mii fara nici o remuscare. Femeia din fata lui nu era decat un obiect cu care sa isi satisfaca poftele perverse. Isi postase o palma de taran pe capul ei si ii pompa gatul de zor. Nu parea multumit decat cand si-o vedea inghitita pana la radacina si o tinea asa secunde bune, facandu i plamanii sa lupte pentru aer.
Cand isi dadu drumul adanc in gatul ei, cu maraituri de urs, o tinu strans de cap si paru ca nu mai termina. Intr un final se retrase. Proaspat eliberata, nevesta mea inspira hulpav aer. Din coltul gurii i se scurgea un firicel de saliva, amestecata cu sperma foarte probabil. Ma vazu din nou printre pleoape pline de lacrimi.
-Bravo! ii soptii neauzit si un zambet ii inflori pe buze dar ragazul ii fu de scurta durata. Un alt barbat ii lua locul celui de mai inainte si acesta relua actul de degradare de dinainte, incepand sa o futa in gura in ritm sustinut.
Ma retrasei tiptil, lasand o pe nevasta mea, sodomizata si muita de trei deodata si imi continuai rondul. Stiam ca noaptea era inca alba si ea mai avea multe madulare de satisfacut pana dimineata. Nu mai era decat o tarfa, tarfa mea.

Gaseam uimitoare transformarea ei. La inceputul relatiei noastre nu parea sa guste sexul .De abia daca se sinchisea sa imi faca un oral doar dupa ce insistam eu mai mult si de obicei nu era receptiva la lucruri noi in pat. Dar treptat libidoul meu crescut si perversiunile cu care eram invatat au molipsit-o si incet incet a inceput si ea sa fie interesata de sex din ce in ce mai mult. Am inceput sa vorbim amandoi mai deschis despre subiect si i-am destainuit cate putin despre ceea ce imi face mie placere in dormitor, incurajand-o si pe ea sa imi spuina tainele ei. Doar ca ea nu avea prea multe fantezii dar am observat ca se excita maxim cand o luam mai tare si ma purtam mai dur cu ea. De atunci mi-a venit in minte ideea. Aveam sa imi transform nevasta intr-o sclava sexuala care sa mi se supuna in totalitate, indiferent de cat de nebunesti erau lucrurile pe care aveam sa o pun sa le faca.
Cate putin i-am strecurat in minte ideea ca mi-ar place sa o vad fututa de alt barbat si ca nu as fi gelos deloc, dimpotriva as fi mandru de ea. Initial nici nu a vrut sa auda, aducandu-mi o multitudine de argumente si considerand total nefiresc un asemenea comportament. Dar am insistat, cu rabdare si dedicatie si la momentul oportun am actionat.
Aveam in vizita la noi un bun prieten care venise pentru scurt timp in tara si pe care eu il invitasem sa stea la noi in casa pentru o saptamana. Era mai simplu si pentru el nemafiind nevoie sa se complice cu vreun hotel oarecare, iar eu ma bucuram sa putem sta relaxati la un pahar de vorba. De fapt abia asteptam sa imi pun in aplicare planul diabolic gandit dinainte. Era un moment crucial pe drumul transformarii nevesti-mii intr-o sclava supusa.
In prima seara am stat toti trei si am vorbit si am ras impreuna, simtindu-ne bine. Prietenul meu, fustangiu de prima clasa, ii mai arunca nevesti-mii cate un compliment subtil, facand-o sa roseasca dar gadilandu-i orgoliul de femeie maritata.
Seara in intimitatea dormitorului nostru am incercat sa o pregatesc pentru ce aveam de gand in urmatoarea seara.
-Ia zi scumpa, iti place de musafirul nostru? o intrebai eu, mangaind-o incet la pasarica, chiar peste chilotei.
-Da, imi place. E simpatic, recunoscu ea raspunzadu-mi atingerii si sarutandu-mi bratul.
-Stii ce gagicar a fost la viata lui? As putea zice chiar afemeiat. Ii place pizda mai ceva ca ursului mierea, exagerai eu, in timp ce o masam acum direct pe piele.
-Ah da? Nu pare mare futacios la prima vedere. Dar daca zici tu?! continua ea, sarutandu-ma mai puternic pe brat.
-Daca-ti spun! Aah si stiu ca o are mare, adaugai eu intrandu-i cu doua degete in caldura dintre labii.
-De unde stii tu ca o are mare, scanci ea excitata. V-ati tras-o impreuna? intreba vesela.
-E un fel de-a zice. Daca faptul ca i-am tras-o amandoi aceleasi femei in acelasi timp se cheama ca ne-am tras-o impreuna, atunci da. O patrunsei cu toate patru degetele excitand-o si mai tare.
-Golanule! ma certa ea in joaca. Stii ca devin geloasa cand aud din astea. Si cum ia-ti tras-o aleia? Era o curva? ma iscodi ea curioasa si infierbantata.
-Eram la un bairam, putin ametiti si s-a intamplat. Nu era...



    Login