Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Mirosul ei
Autor : Efectwow - 2017-06-27
Citita de 10765 ori - Nota 6.36 (53 voturi)
Dupa ce m-am căsătorit am trăit īntr-un mic apartament cu soția si cumnata ei . O blonda la 20 de ani cu parul lung breton drept , ochii căprui de căprioară , buze fine si subțiri un ten alb curat , sāni se putea abserva deseori ca sunt mici dar perfect rotunzi avea un metru 60 subțire cu picioarele ca 2 paranteze si un fund perfect proporționat rotund si ferm . De obicei se īmbracă decent , cu haine mai largute nu foarte scurte mereu la moda , usor fardata cu zāmbetul pe buze tot timpul , ce sa mai : un īngeraș de fata inocenta si calculata .
Ma excita tot timpul felul ei dea fi , nu baga de seama cand prin Bucătărie ma atingeam din greșeala de fundul ei . Deseori ma masturbam in baie mirosind hainele ei din coșul cu rufe .
Īntr-una din zile eu eram acasă soția in oraș iar ea se pregătea sa plece la facultate . Iasă din camera la un moment dat īmbrăcată office cu pantaloni de stofa negri usor mulați deasupra fundului si o cămașă alba īnchisă pana sus cu māneci scurte , imi venea sa o violez ! Eram in hol cu ea cand se apleacă ca o Căprița sa se īncalțe cu o pereche de cizmulițe cu toc gros , fiind in spatele ei nu puteam să-mi iau ochi de la funduletul ei , pantaloni se strāmtase pe fund di cauza poziției si puteam vedea perfect forma chiloteilor . Imi doream sa ma aplec sa o ling in funduleț , priveam cu nesaț la funduleț cand ma uit in oglinda di hol si o văd cum se uita la mine .
Rușinos imi scot telefonul si imi bag nasul in el . Ea se ridica si cu un zāmbet ma saluta . Īnchizānd usa dupa ea observ usa la camera ei deschisă si cāteva haine aruncate . Excitat intru in camera si iau pantaloni ei de pijama , incep sa ii miros sa mi frec de fata . Cu pula in māna mi-o frecăm de zor Adulmecānd mirosul ei . Imi vine ideea sa ii iau pe mine , eram excitat la culme iar pantaloni ei se mulau perfect pe mine , chiar un pic strāmți , dau sa ma duc la baie dar observ pe jos īntr-un colț chiloței eu , erau gri deschis , mătăsos de catifea , duc chiloței la nas si incep sa ii miros . Erau parfumați curați si totuși purtați cel puțin o noapte .
Mmmm mirosul lor ma excita , ma īntind in pat si imi pun chiloței deasupra ca si cum Mi-ar face in facesitting , imi frecăm pula in pantaloni ei si miroseam acei chiloței demențial , ii simțeam mirosul si gustul pasarici ei , mi i-am plimbat pe tot corpul cu o māna si cu cealaltă imi dădeam la laba de zor . Mirosul lor ma ducea intr-o alta lume , mai perversa ! Si in timp ce ii sugeam si ii lingeam o īntrezăresc in usa .
- ce faci mă?
- imi mirosi chiloți , ( spunea ea rāzānd ! )
-Oare ce-o sa spună soramea ?
Eram terifiat , nu știam ce sa zic !
Ma opresc imi bag pula in pantaloni moment in care bufnește in ras !
- imi lărgește pantaloni de pijama boule !
- scoate pula afara si continua , vreau sa te privesc cat esti de porc
- nu pot iminpare rău !
- nu ma interesează , acum esti la cheremul meu daca mu vrei sa afle soramea !
Dau sa ma ridic totuși , moment in care se apropie zāmbind si ma īmpinge cu un gest īnapoi pe pat .
Pune un picior īncălțată pe pat si imi spune :
- continua sa iti faci laba si să-mi lingi. Chiloței boule .
Cu o māna pe păsărica se uita in ochii mei
- hai ca ma exciți , acum esti sclavul meu !
Nu imi venea sa cred ca acel īngeraș de fata era așa vulgar .
- știu ca ma studiezi de mult labagiule si observ ca imi umbli la chiloți , de multe ori am scuipat pe ei si mi-am băgat in pizda excitanduma cand o sărutai pe soramea .
Se apropie de fata mea , ma săruta adancindusi limba in gura mea lăsānd in urma multă saliva .
Ma ia de cap si ma bagă īntre picioarele ei , mirosea a parfum .
- iti place prostule ? Sărutămi pantaloni ( hahahaha) esti un...



    Login