Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Miorita
Autor : Rasputin_4 - 2016-10-29
Citita de 16079 ori - Nota 6.56 (57 voturi)
Ilie pescui alene de la brau ultima foita de ziar si isi impleti cu degete sigure o tigara care aducea mai mult a cos de vapor. Se aseza turceste pe un tapsan si se felicita in gand pentru ideea de a-si fi pastrat pe el cojocul. Era unul din cojoacele alea mari si latoase, din lana de oaie, care il facea sa arate de la distanta ca o capita idioata. Dar lui nu-i pasa. Toamna batea la usa si pe inaltimile unde-si pastea el turmele, noaptea iti ingheta sangele in vine. Isi aprinse trabalia si curand rotocoale albe de fum incepura sa se ridice ca apoi sa se piarda in aerul inca rece. Pe fata ii miji un zambet de multumire si privi peste oile lui ca un suveran din trecutul indepartat care isi studia supusii.
Pacea ii fu intrerupta brusc de o voce cristalina si indrazneata de fata.
- Buna ziua! Matale esti cu oile astea?
Ciobanul duse mana streasina la ochi, incercand sa vada cine a avut indrazneala sa-l priveze de caldura soarelui de dimineata.
- Rogu-te, da-te mai incoace ca stai in lumina. Buna sa-ti fie inima,draguto!
Fata facu un pas in lateral si silueta ei subtire prinse contur. Ilie o masura pe indelete de jos pana sus. Era o fetiscana de vreo 16-17 ani, frumusica. Ochii ei verzi nu stateau locului o clipa si il studiau pe cioban cu un interes evident. Picioarele-i lungi se terminau la un capat intr-o pereche de tenisi munciti si la celalalt intr-o pereche de blugi taiati scurt. Binoclul urias care ii atarna la gat lasa sa se ghiceasca doi sani micuti, cu sfarcurile intarite de aerul de munte, ce incercau parca sa strapunga tricoasul alb prin in centura pantalonilor.
- Ale mele sunt oile. Da mata cine esti?
- Ma cheama Alina si stau in vale. Dar imi place sa vin aici sus. Pot vedea mai bine vulturii, explica ea si scutura binoclul de la gat sa se faca mai bine inteleasa. Snurul de care era atarnat ii trecu peste sfarcuri si le starni si mai tare.
Ciobanul trase adanc din tigare, mangaindu-si barba lunga si stufoasa si plescai din limba intr-un fel anume complicat.
- Vulturii zici, eh?! Lumea de pe aici imi zice Badea Ilie. Dar tu poti sa-mi spui si nene ca nu-i bai. Apoi zi-mi tu mie , mai nepoato, nu ti-e frica sa umbli asa de una singura pe coclaurile astea?
- De ce mi-ar fi?! Alina scutura nepasatoare din umeri. Dar matale nu ti-e urat sa stai asa de unul singur in creierul muntilor?
- Esti buna de gura...las ca vedem noi indata cat de buna, rase ciobanul. Apoi afla, fata mea, ca eu nu stau asa mult timp singur. Din cand in cand mai vine cate-o muiere din sat, din vale sa ii dau samanta de cioban.
Alina rosi putin dar nu-si muta privirea din ochii albastri, spalaciti ai omului din fata ei.
- Cum vine asta? intreba ea nevinovat.
- Nepoata draga, eu sunt vestit pe meleagurile astea pentru doua lucruri: ca fut nevestele altora si ca am pula mare.
Pe prima mi-e greu chiar acum sa ti-o dovedesc. Dar pe a doua...nici ca este lucru mai usor .
Zicand asta, Badea Ilie isi scoase barbatia afara, etaland-o ca pe o exponata de muzeu.
Alina incremeni. Doar ochii urmareau fascinati cum din claia de carlionti desi si negri rasarea penisul gros, noduros si plin de vene al ciobanului. Avu un moment de ezitare si voi sa se intoarca sa fuga. Dar aerul calm si firesc cu care ciobanul se dezgoli in fata ei o convinse sa mai ramana.
- Poti sa pui mana, ca nu-i veninoasa, o asigura Ilie razand.
Alina continua sa ramana nemiscata, cu ochii mari fixati pe sarpele din fata ei. I se putea citi pe fata lupta din capusorul ei acoperit de par lucios, castaniu. Era ca un animal incoltit care nu stia ce sa faca: sa incerce sa fuga sau sa stea sa lupte.
Intr-un tarziu curiozitatea invinse si ea opta pentru a doua optiune. Postura i se relaxa si se lasa incet in genunchi in fata lui Ilie.
Un miros puternic de transpiratie seculara si de organ nespalat ii invada narile, miros care o atragea si respingea totodata. Intinse o mana ingrijita si-l atinse cu doua degete fine, incercand parca sa vada daca nu misca.
Ilie ii zambea incurajator ceea ce o facu si pe ea sa zambeasca. Ii prinse barbatia in mana si incepu sa o mangaie, frecand-o in sus si jos, simtind cum se mareste si mai mult sub atingerea ei. Dupa un timp nu mai atarna inerta ci statea dreapta ca un catarg. Ii simtea pulsul in palma ei mica, continuand sa se minuneze de micul monstru din fata ei.
Ilie ii puse o mana mare si batatorita dupa gat, spunandu-i:
- Tre sa nmoi ciomagul altfel te nmoaie el pe tine. Asa le spun eu muierilor care vin la mine sa le dau samanta mea de cioban. Asta vra sa zica ori ma faci sa ma slobozesc, cu mana ori cu gura, ori bag mataranga in tine si te fut pana ti se-nmoaie picioarele.
- Dar sa stii ca eu pe tine nu te fut ca mi-e frica sa nu te rup. Esti inca necoapta si ciomagul meu nu stie de mila. Peste vreo doi ani sa vii din nou sa facem cunostinta mai bine.
- Dar sa ti-o sug ma lasi, nene Ilie? intreba Alina uimita si ea de propria indrazneala. Eu stiam ca o ai mare ca te-am vazut cu binoclul intr-o zi, cand urinai matale...si eram curioasa.
- Acuma, eu stiu ca nu dupa vulturi ai venit tu azi aici, nepoato. Eu am stiut de cand te-am vazut ca tu ai venit dupa pula. Sa stii ca te las s-o sugi cat poftesti ca tre sa-mi golesc si eu coaiele astea cumva. E pacat sa risipesti samanta. Eu laba nu-mi fac si muierile din sat vin cam rar in ultimul timp. Sa stii ca ai venit numa bine!
Zicand asta, Badea Ilie isi potrivi glandul intre buzele Alinei si impinse domol dar hotarat. Incet, incet penisul disparea intre buzele pline ale fetei, departandu-le din ce in ce mai mult ca il poata primi in umezeala si caldura de dincolo de ele. Mirosuri si gusturi noi, puternice asaltara simturile fetei. Capul mare, ca o ciuperca ii patrunse adanc in gura si-i ajunse curand in gat. Vru sa se retraga dar palma lata care ii apasa ceafa o tinu prizoniera. Se sprijini cu mainile pe genunchii ciobanului, incercand sa se elibereze dar fara succes. Lacrimi mari ii aparura in ochi si se sforta din rasputeri sa nu vomite.
Dupa un timp, care Alinei i se paru o vesnicie, Ilie o lasa sa scape din stransoare. Flegma si saliva ii tasnira afara din gura proaspat eliberata si i se prelinsera pe barbie si pe piept.
Trase adanc aer in piept si isi sterse lacrimile din ochi.
- O ai prea mare, nene Ilie si nu pot sa o inghit toata. Ia-ma incet ca sa nu vomit.
- Da nepoato, ai dreptate. Uitasem ca n-ai mai supt o pula ca asta pana acum si iti trebuie antrenament. Te las pe tine sa o sugi cum iti vine mai la indemana.
Alina nu mai astepta alte incurajari. Dadu la o parte colierul de flegma ce-i atarna de barbie si se apuca de treaba. Penisul era deja umed de saliva dar ea il mai linse o data, constiincioasa si apoi incepu sa-l suga. Se vedea ca ii facea o nespusa placere sa-si plimbe gura pe el. Incepu sa-l inghita din ce in ce mai mult si se forta singura sa-l bage cat mai adanc in gat.
Ciobanul se intinse pe spate si isi departa si mai tare picioarele, miscare care ii scoase la iveala testiculele mari si paroase. Alina nu rata ocazia si se apuca sa le linga entuziasmata, in timp ce cu o mana continua sa mangaie falusul care tocmai ii parasise gura. Se inversuna cu limba de jos in sus pe fiecare testicul in parte frecandu-si fata si fruntea de lungul penis de deasupra. Pe limba ii mai ajungea din cand in cand cate carliont negru si dur, pe care ea il inghitea bucuroasa. Mirosul puternic de mosc ii gadila narile si dupa ce termina de spalat ouale mari si pline de samanta, gura ei lacoma cuprinse din nou penisul viguros.
Ilie torcea ca un motan in calduri.
- Ai mestesug bun, nepoato! sopti el excitat la maxim.
Alina, incurajata de efectul produs, incepu un sa suga din ce in ce mai repede, incercand sa acopere cat mai multa lungime, simtind ca finalul e aproape.
Cu toate astea, valurile de sperma care ii umplura gatul si gura o luasera pe nepregatite. Reusi totusi sa reziste eroic si astepta cuminte ultimele contractii ale maretului falus, dupa care il scoase din gura, lasand un suvoi alb sa se scurga inapoi peste instrumentul de unde izbucnise.. Cea mai mare parte o inghitise dar nu reusise sa o inghita pe toata. Asa de multa fusese. Dupa un moment de respiro se apleca din nou si spala cu limba si cu buzele testiculele si penisul care incepuse deja sa se retraga inapoi in carapacea lui.
- Nene Ilie, mie mi-a placut la nebunie sa o iau sus dar eu te r...



    Login