Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMiorita (partea aIVa)
Autor : Rasputin_4 - 2017-06-15
Citita de 13016 ori - Nota 7.79 (92 voturi)
-continuare-

- Bravo nepoato! Halal prestatie. Si tu Maricico daca ti-ai dat drumul, acuma vreau si eu. Ia uda-ma tu oleaca, ca sa nu intru anevoie intre bucile tale, ca gurita nepoatei o fi obosit dupa atata treaba.
- Lasa-ma sa-mi revin nitel, bade Ilie, ca m-a dat gata fata asta. Si apoi am gri...
Cuvintele tarancii fura curmate de pula care ii intra adanc in gura.
- Taci si ia-o sus ca iti revii tu imediat. Suge-o bine sa vezi ce repede te aprinzi iar ca stiu cat de nebuna esti dupa pula, spuse ciobanul si prinzand-o de cap incepu sa ii dea hotarat muie.
Femeia il primi fara ezitare in gura ei si gemu de placere cand organul incepu sa o penetreze din ce in ce mai adanc, alunecandu-i in gat, facand-o sa uite cu totul de oboseala de mai inainte. Excitatia ii crestea vizibil cu fiecare miscare, fapt dovedit de gemetele chinuite care ii scapau din cand in cand.

Alina privea fascinata si isi strecura doua degete in blugii stramti, mangaindu-se ritmic. Ii placea mult sa vada de aproape cum alta femeie gusta din pula lui Ilie.
- Ce-i nepoato, credeai ca numa matale stii sa o iei in gat?! Are si Maricica mestesugul ei, mai ales ca a gustat multe pule la viata ei, spuse Ilie privind spre Alina, si retragandu-se din gura lacoma, incepu sa isi plimbe organul umflat peste fata si fruntea tarancii. Maricica ii primi mangaierile ca o pisica perversa si curand fata ei stralucea de la atingerea umeda.
- Buna pula ai, Bade Ilie, il lauda ea, inghitindu-l din nou flamanda.

- Ia gata cu suptul, ca amandoua sunteti iscusite vad cand vine vorba de luat muie. Acum i-a venit randul curului ala mare al tau, Maricico. Chiar imi era dor sa fut oleaca intre buci ca pe nepoata doar in gura o pot fute.

Ilie o ajuta de jos pe Maricica cu o mana si cu cealalta ii trase in jos fustele, dezgolind-o. Se dadu un pas inapoi, privind-o cu pofta, si dupa ce plescai din limba cum ii era obiceiul o plesni din nou peste sanii mari, ca mai inainte.
- Buna poama esti, lele!
Femeia gemu excitata si se lasa asezata cu pieptul peste masa, lasandu-si fundul generos la cheremul ciobanului,infiorandu-se de placerea ce urma sa vina.

- Vino nepoato! Ajuta-ma sa intru mai lesne in curul asta numai bun de pula!
Si nepoata, conformandu-se, se lasa ghidata de palma mare a ciobanului si se trezi din nou cu fata ingropata intre bucile albe ale Maricicai. Intelese repede ce trebuie sa faca. Dupa ce isi baga de cateva ori limba in gaura rozie care parea si mai larga acum, se strecura si mai jos si incepu sa linga cu miscari prelungi, incepand de sub smocul de par roscat, strecurandu-si limba intre buzele carnoase, continuand spre anusul deschis si terminand la capatul crapaturii dintre fesele pline.
Ilie o ajuta, scuipand de zor peste gaozul care ii astepta maciuca, umezindu-si calea. Cateodata, un scuipat rata intalnirea cu ochiul tarancii si ateriza pe fata Alinei sau chiar drept pe buzele ei, lucru care nu o deranja deloc. Dimpotriva, ii facea mare placere facand-o sa isi scalde fata intre bucile mari, umezindu-le si mai bine si facand-o sa scanceasca de excitatie.
-Ajunge ca nu mai am rabdare, o opri Ilie intr-un final.
Dupa ce ii mai baga pula in gat de cateva ori, o indemna sa scuipe pe ea, lubrifiind-o si o lasa sa-si aseze capusorul pe curul tarancii sa se odihneasca si sa poata privi de aproape ce urma sa fie.
Isi potrivi organul intre buzele care musteau de umezeala, dar nu intra acolo. Isi plimba doar de cateva ori capul pulii pe lungimea dintre buzele pizdei ude, adunand sucurile tarancii proptindu-l apoi la intrarea dintre bucile frumoase ale acesteia. Cand impinse, grijuliu dar hotarat, Maricica incepu sa geama puternic, innebunita de placere amestecata cu durere.
Alina privea fascinata cum pula ciobanului intra toata, pana la radacina in curul tarancii, care se cabra ca o iapa patrunsa de armasar.

Ilie zabovi un moment, cu mataranga infipta toata in fundul Maricicai, dandu-i timp sa se relaxeze. Se vedea ca mai facuse asta si stia cum sa futa in cur o femeie fara sa o rupa cu pula lui mare.
Dupa cateva secunde incepu sa se retraga, fara a iesi de tot, ca apoi sa intre din nou pana la capat. Dupa cateva curse lente de felul asta incepu sa mareasca ritmul facand-o pe Maricica sa tipe de placere din ce in ce mai tare si mai des.
Nepoatei nu-i venea a crede cum curul pe care isi odihnea fata putea sa inghita asa usor si complet maciuca enorma a ciobanului.Maricica tipa incontinuu acum, innebunita de placeri incredibile. Starnita de ce vedea, nepoata incerca sa atinga cu limba locul de intrare a penisului urias dar fu stanjenita de miscarile si mai repezi acum ale ciobanului.
Ilie ii facu insa pe plac si oprindu-se din ritm, isi scoase pula afara, facandu-i loc nepoatei. Alina isi lipi repede gurita de anusul dilatat si incepu sa il patrunda cat mai adanc cu limba, incercand sa pastreze ritmul impus mai inainte de cioban. Din cand in cand isi dezlipea buzele de gaozul roz si ii lua pula in gura lui Badea Ilie, recunoscatoare.

- Bun curul de muiere, mai ales dupa ce l-am largit cu maciuca mea, asa-i?!
Alina incuviinta cu gura plina, dand din cap, nefiind dispusa sa piarda nici un moment contactul cu carnea fierbinte.

Intr-un final Badea Ilie ii lua iar locul, incepand sa pompeze zdravan in curul Maricicai, facandu-i bucile sa tresare cu fiecare miscare.

Alina se strecura intre picioarele lor si apucandu-se de bucile tremuratoare ale tarancii le desparti si mai mult, inlesnind penetrarile frenetice ale lui Ilie. Isi apropie fata de vulva cu par roscat dar miscarile celor doi o stanjenira la inceput. Pana la urma reusi sa isi lipeasca gura de pizda larga si excitata de deasupra ei si limba ei isi croi drum in vaginul fierbinte si umed ca un vulcan gata sa erupa.

Prima ajunse la orgasm Maricica, care tipa de se auzi pana in vale in sat. Contractiile vaginale stransera iar limba Alinei, panicand-o pentru o clipa cu stransoarea lor.
Tipetele tarancii il innebunira pe Ilie care pompa acum ca un frenetic. Cand isi dadu drumul, intensitatea orgasmului il facu pe cioban sa stranga carnea femeii in palmele lui batatorite pana i se albira degetele .

Toate jeturile de sperma le scuipa adanc in curul pe care il futuse necontenit in ultimele 10 minute. Cand in cele din urma isi scoase pula afara, saraca arata ca vai de ea, rosie, muncita si cu urme de samanta pe alocuri. Dupa ce se retrase din Maricica, Ilie se dadu un pas inapoi si se posta cracanat, lasandu-si barbatia sa-i atarne lenes. Pe fata lui se putea citi satisfactia deplina ca dupa o treaba buna dusa la bun sfarsit fara multe piedici.

Maricica atarna inerta ca o papusa dezarticulata, cu sanii striviti de lemnul tare al mesei si cu picioarele despartite si usor indoite de la genunchi. Curul ei de taranca bine hranita avusese si el parte de zile mai bune. Bucile pastrau dovada contactului cu palmele ciobanului iar gaura din mijloc inca fremata de asaltul la care fusese supusa. Si firul de sperma care incepuse sa se scurga din ea, ajungand pana intre buzele pizdei, contribuia din plin la intregimea tabloului.

Noroc de Alina, care inca nu isi daduse drumul si era inca avida dupa carnea celor doi. Ea initie bucuroasa procesul de curatenie care ii facea atata placere. Incepu prin a cuprinde delicat cu buzele penisul aproape flasc al lui Badea Ilie, spalandu-l si dezmierdandu-l in acelasi timp. Dupa ce il supse un timp, facandu-l pe cioban sa tresara la atingerile mai puternice, il elibera din caldura gurii ei si il atinse incet cu un deget, verificandu-l parca.
Parasindu-l pe Ilie, isi indrepta atentia spre Maricica. Incepu prin a o linge lent dar profund in pizda, culegand cu limba slobozul care se scurgea din gaozul de deasupra. Dupa ce o curata bine, urca mai sus si incepu sa suga samanta ciobanului direct din curul tarancii. Se ajuta cu limba ca sa poate curata cat mai bine locul, mai ales ca acum putea sa intre adanc in intunecimea anusului deschis ca o floare. Spala apoi constiincios si bucile albe, pline de urme.

Se ridica in picioare, vizibil excitata si i se adresa ciobanului, privindu-l cu ochi scanteietori:
- Bade Ilie cred ca poti sa mi-o tragi si mie in fundulet daca ma patrunzi cu grija cum ai facut cu tanti Maricica. Eu cred ca sunt gata pentru asta, mai ales ca anul trecut m-am dezvirginat singura anal. Si imi place mult sa simt ceva tare si gros in fund.
- Hmmm, inca nu stiu ce sa zic. Lasa-ma sa ma gandesc nitel ca nu vreau sa te rup. Am avut mult de munca si cu curul Maricicai pana a putut sa imi primeasca ciomagul tot pana la radacina cum ai vazut azi. Dar s-ar putea sa ai dreptate. Curul nu-i ca pizda si se desface larg daca intri cu mestesug. S-ar putea sa iti rup rozeta prima data dar dupa ce te vindeci ai sa poti sa o iei si in cur la fel ca in gat.

Badea Ilie se apropie de Alina si fiindca tocmai se slobozise isi permise de asta data sa o atinga, fara sa se teama ca o ia la pula fara sa se poata abtine.
Isi strecura abil doua degete noduroase pe sub blugii mulati, si atingand-o direct pe pasarica, ii simti fierbinteala. Atingerea o facu pe fata sa geama si sa se agate de bratul vanjos al ciobanului.
- Bade Ilie, vreau!
Ilie zambi siret si patrunse mai mult in umezeala ei, facand-o sa se intinda ca un arc.
- Vrei matale dar inca nu m-am hotarat. Pana atunci alege tu: vrei sa te slobozesti singurica la fel ca si inainte, lingandu-ma pe mine in cur sau vrei sa o pun pe Maricica aici sa te linga si ea pe tine? Nu cred ca se supara. Asa-i lele?
- Daca matale nu vrei sa mi-o tragi si mie in fundulet cum i-ai tras-o lui tanti Maricica, atunci vreau sa ma linga si ea pe mine, sa vad cum e. Eu stiu sa iau muie dar de dat n-am facut-o pana acum.
-I-auzi Maricico! Te incumeti? Ca doar si tu ai muit-o pe nepoata pana in fundul gurii.

Taranca, inca afectata de orgasmul recent, raspunse cam lesinat:
- Lasa-ti-ma sa beau ceva ca mi s-a uscat gura si apoi puteti sa ma muiti amandoi daca vreti.
- Cred ca ti-o fi sete. Nu vrei sa-ti dau ceva bun de beut, care iti place tie? intreba Ilie misterios, uitandu-se la Alina care privea nedumerita, agatata inca de bratul lui.
- Hai vino Bade si goleste-te la mine in stomac ca mi-e sete tare.

- Vino nepoato, sa te mai invat ceva, zise ciobanul tragand-o pe Alina dupa el. Dand ocol mesei ajunse in fata tarancii care statea pe-o parte, cu fata pe tablia de lemn a mesei si zambea nerabdatoare.
- Ia aminte nepoato la ce va sa fie si daca vrei si tu sa gusti ai invoiala de la mine oricand.
Apoi isi introduse penisul flasc in gura femeii intinse, care il primi cu familiaritate. Dupa cateva secunde Alina observa cum gatul ei incepu aiba aceleasi miscari ca atunci cad cineva bea ceva dintr-o sticla. Dupa un moment de mirare, intelese. Badea Ilie urina in gura Maricicai si ea inghitea cu sete tot ce iesea din furtunul ciobanului. Ca sa-i confirme parca, Ilie isi scoase pula afara, iar Maricica deschizand gura larg primea lacoma jetul auriu. Astepta sa i se umple gura apoi inghitea tot ce adunase. Si iar deschidea gura ca sa ii fie umpluta. Numerosi stropi erau proiectati in toate partile si curand fata tarancii sclipea toata de umezeala.

Alina, curioasa si excitata la maxim, intinse mana si atinse jetul auriu, care se abatu de la traiectorie si o uda toata pe taranca. Aceasta din urma, in loc sa se supere parea incantata de dusul fierbinte. Parul rosu aprins ii era ud acum, sporindu-i frumusetea, iar sanii vo...



    Login