Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Miorita (partea a III a)
Autor : Rasputin_4 - 2017-01-27
Citita de 12928 ori - Nota 6.63 (90 voturi)
- continuare -

-Curul e cur, ori de barbat ori de muiere. Treci lele incoace sa te vada nepoata mai bine, zise Ilie si se intinse dupa taranaca, apucand-o de mana.

Maricica se lasa trasa de cioban mai aproape si chicoti vesela cand acesta o intoarse cu spatele si proptind-o in masa, ii ridica fustele peste soldurile generoase, scotandu-i la iveala fundul mare si alb. Nu purta chiloti si Ilie ii departa bucile pline care tremurara bucuroase ca fusesera scoase la aer. Ii tranti o palma zdravana peste ele, facand-o sa icneasca de placere si apoi le departa la maxim, descoperindu-i anusul roziu.

O scuipa zdravan pe el si apoi, luand-o de dupa cap pe Alina, o ghida cu gura spre locul respectiv.
- Ia vezi cum iti place!?
Fata se lasa condusa si sorbind zgomotos flegma oferita, accepta contactul cu pielea catifelata a gaozului din fata ei si nu dupa mult timp clipocelile de mai inainte incepura iar sa se faca auzite.

Ilie, curios si nerabdator ca un copil langa bradul de Craciun, privea cu nesat cum Alina se infrupta din curul plin al Maricicai, care nu dupa mult timp lasa la o parte orice retinere ar fi avut la inceput si incepu sa geama de placere si sa-si unduiasca soldurile, frecandu-si fundul de gura nepoatei. Mai mult chiar, intinzandu-si mainile in spate, ii prinse ceafa Alinei, fortand-o sa stea pe loc si incepu sa-si urce si sa-si coboare bazinul, fortand-o pe Alina sa-i accepte curul mare pe toata fata.

- Asa fatuca, linge-ma bine in cur ca sa ma futa mai usor maciuca lui Badea Ilie.

Fata era entuziasmata la culme de pielea mai fina si mai dulce a tarancii. Saruta, lingea si isi afunda fata intre bucile pline ca o nebuna. Ii placea sa inspire adanc parfumul de femeie dintre fesele catifelate, atunci cand Ilie o tinea prizoniera intre ele, aproape sufocand-o.

- Baga adanc limba , nu te sfii. Curul asta e invatat sa-mi primeasca ciomagul pana la radacina asa de primitor e.

Si intr-adevar cu cat limba Alinei insista mai mult asupra rozetei rozalii cu atat aceasta se relaxa si se deschidea mai tare. Fata era uimita si incantata de efectul obtinut, mai ales ca atunci cand lingea curul lui Ilie, al lui nu se desfacea asa ca o floare si nici nu mirosea la fel. Ba mai mult al lui avea si peri lungi si negri care o impiedicau la lins pe cand rozeta Maricicai era neteda si catifelata si statea deschisa, expunandu-se limbii ei fara nici o opreliste.

Taranca, infierbantata bine acum, isi descheiase iia oferindu-si sanii generosi. Ilie nu intarzie sa profite si imediat palma lui batatorita trecea peste ei, managaindu-i, bucurandu-se de carnea lor. Maricica avea tot ce ii placea unui barbat si stia asta, iar Ilie profita la maxim de darurile oferite. O strangea de sfarcuri si o palmuia cand pe un san cand pe altul, strangandu-i in palma pana la limita durerii adaugand si mai mult la excitatia tarancii.

Alina schimba tactica si incepu sa isi infinga limba cat mai adanc in gaura din fata ei. Intra hotarata si apoi, in loc sa iasa repede, zabovea acolo cu limba explorand profunzimile curului tarancii, care incepu sa respire din ce in ce mai zgomots, nelasand niciun centimetru neatins. Incepu apoi o cursa de "du-te vino", facandu-si limba par si repezindu-si-o din ce in ce mai repede in gaura deschisa, vroind parca sa iasa pe partea cealalta. Miscarile ei faceau sanii frumosi ai Maricicai sa se clatine amplu, bucurosi parca de libertatea de care aveau parte.

- Iti place tare mult, asa-i nepoato?! zise Ilie si o opri din molfait, tinand-o de par, ferm dar fara sa o raneasca. Fata incuviinta din cap si incerca sa isi apropie iar gura de gaura umeda a Maricicai.
` - Incet nesatulo! Ai sa ai cur destul in noaptea asta dar pana atunci ia gusta matale si din fofoloanca asta sanatoasa! si zicand asta Ilie o intoarse cu fata pe taranca excitata , si ii ridica din nou fusta peste pantecele rotofei de asta data.

Alina se trezi fata in fata cu o pizda paroasa si umflata, de femeie matura. A ei era parca de fetita in comparatie cu pizdoiul tarancii.
- Apoi Bade Ilie, asta e drac, nu fata, gafai Maricica infierbantata si isi strecura doua degete intre picioare. Cand le scoase din nou straluceau de umezeala.

Alina i le supse curioasa si plescai din limba. Aveau un gust sarat,usor acid dar care nu-i displacu pentru ca imediat se infipse cu gura in petecul de par roscat din fata ei, nemaifiind nevoie de incurajarea ciobanului. Buzele ei apucau, cuprindeau si sugeau explorand relieful nou al sexului de femeie. Nu dupa timp, limba ei gasi crapatura de unde izvora umezeala si se pierdu ca intr-un hau in vaginul mustind de sucuri. Incepu sa caute, entuziasmata de noua descoperire, croindu-si drum cu indrazneala int...



    Login