Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMiorita (partea a II a)
Autor : Rasputin_4 - 2016-11-03
Citita de 12468 ori - Nota 7.55 (49 voturi)
Alina se cam pricajise de cand statea in fiecare zi cu pula in gura. In afara de faptul ca pierduse cateva kilograme, pe fata in jurul guritei cu buze ca doua cirese pielea i se iritase si inrosise, cel mai probabil de la noptile in care dormea cu fata ingropata intre fesele lui Ilie.

Dar ei nici ca-i pasa. Nici nu-i venea sa creada ce noroc daduse peste ea si ca putea sa faca ce-i placea cel mai mult - sa suga pula si sa linga in cur - fara sa-i ceara nimeni socoteala. Era fericita si nu-si mai dorea nimic altceva.

Ilie era si el incantat de situatie. Chiar daca traia singur de atata timp iata ca providenta fusese generoasa cu el si ii daruise propria lui papusica ascultatoare pe care putea sa o futa in gura si in gat cat era ziua de lunga. Il uimea setea de pula a fetei, care daca ar fi putut nu si-ar fi scos ciomagul din gura nici ca sa manance si mare parte din dieta ei consta din seva supta din coaiele lui.

Incepuse si lui sa-i placa sa fie lins in cur si acum nu se mai gadila asa tare ca la inceput. Chiar il excita limba aia mica si obraznica ce incerca fara succes sa sparga bariera ochiului maro. O lasa acum fara nici o retinere pe Alina sa stea cat poftea cu mutrisoara ei intre bucile lui, nu cele mai curate. Ii placea cel mai mult ca il spala asa de bine cu gura, mai ales ca el nici nu era obisnuit sa se spele asa des.


Alina incet, incet deveni din ce in ce mai priceputa la ce facea, spre incantarea ciobanului. Acum nu se mai ineca deloc chiar daca Ilie o penetra foarte adanc in gat. Putea sa il primeasca tot fara mare efort si putea sa suga fara intrerupere cate o jumatate de ora. Cand slobozul tasnea din capul rosu in gurita ei, nu mai scapa nimic pe jos. Stia cum sa inghita tot fara sa faca mizerie. Devenise o experta si se perfectiona si mai mult in fiecare zi in arta oralului.

Totusi lui Ilie parca i se facuse dor de pizda si ii venea sa futa si altceva decat gatul primitor al Alinei. Dar stia ca nu putea sa intre in pizdulicea ei fara sa o raneasca. Ea era prea mica in solduri si el avea maciuca prea mare. De asta el nu prea o atingea la pizda, temandu-se ca nu o sa se poata abtine si o sa o ia la pula fara sa se mai gandeasca. Asa ca o lasa pe ea singura sa se slobozeasca cu degetele. O simtea cum se cabreaza ca o iapa mai ales cand il lingea in cur si i-l punea la dispozitie ori de cate ori vroia, drept rasplata ca il lasa sa isi verse coaiele in gatul ei.

Intr-una din zile soarta ii surase din nou lui Badea Ilie.
Alina venise de dimineata. Era mai imbracata ca de obicei ca afara se facuse si mai rece odata cu sosirea toamnei. Dar in coliba era cald si in soba lemnele trosneau arzand.
- Neata nene Ilie. E cam frig azi.
- Neata nepoato. Apoi da-te aproape de soba si treci la treaba sa vezi ce repede te incalzesti, zambi el siret.
- Stai numai sa ma incalzesc putin si sa dau jos bluza asta si imediat ti-o sug, nene Ilie, raspunse fata cu multumire in glas.

Dupa cateva minute sanii micuti cu sfarcurile impietrite de racoarea de afara incepura se legene lenes in timp ce gura Alinei aluneca expert pe penisul ciobanului. Il simtea cu creste in dimensiuni in gura ei.
Il supse asa minute bune pana il aduse la marimea si taria maxime, apoi schimba tactica si incepu sa ii permita falusului sa ii intre in gat, cate putin la inceput ca dupa cateva penetrari sa il inghita tot. Pula ii intra complet in gura si ii largea peretii gatului obisnuit de acum cu grosimea, permitandu-i sa inconjure cu buzele radacina de unde rasarea catargul. Nu se ineca nici o data si era mandra de prestatia ei. Daca se sforta putin putea si sa umezeasca cu limba ouale mari de dedesubt.

Asta era un fel de semnal pentru cioban care stia ce are de facut. Ii puse mainile Alinei pe cap sa i-l tina nemiscat si incepu sa-si miste soldurile inainte si inapoi cu un du-te vino studiat. O futea incet si sigur in gat, la fel cum facuse de atatea ori pana atunci. Curand din gura fetei se facura auzite sunete nu tocmai imbietoare, dar asta era un pret mic de platit pentru placerea oferita de gatul ei stramt si alunecos.
Clabucii de saliva care se adunau la baza penisului il lubrifiau facandu-l sa intre nestanjenit intre buzele departarte.

Dupa ceva vreme, timp in care sunetele scoase de gatul invadat asa de complet nu contenira nici o clipa, Badea Ilie elibera gura Alinei, care inspira usurata si excitata lasand saliva starnita de penetrarile ciobanului sa i se scurga in voie pe pieptul dezgolit. Respira repede si se uita cu ochii ei mari si obraznici in sus la el. Stia ce vroia Ilie de la ea si abia astepta sa ii faca pe plac mai ales ca si ei ii placea nespus de mult.
- Treci matale in pat, nepoato, ca azi vad ca ma slobozesc cam greu.
Fata se conforma ascultatoare si se intinse cu fata in sus pe pat, cu capul atarnand la margine. Isi oferea astfel gura rosie cu buze umede la discretia ciobanului. Acesta nu intarzie deloc si se pregati sa ia ce i se oferise.
- Nene Ilie dar ma lasi si pe mine sa fac ce-mi place dupa aia, da?! Te rog, te rog mult!
- Bine nepoato. Poti sa ma lingi in cur dar dupa ce ma slobozesc pe tatisoarele tale ca azi vreau sa-mi vad samanta.
- Cum vrei matale, Nene Ilie. Mie imi e cam foame dar daca matale vrei sa termini pe mine fa cum poftesti.

Ciobanul puse o mana cu degete groase in jurul gatului fetei si isi potrivi capul pulii intre buzele ei intredeschise. Putea simti respiratia ei fierbinte si umeda pe pielea sensibila. Cand intra o auzi cum geme de lacomie. De data asta o penetra inversunat si adanc de la inceput, pana in fundul gatului aflat la discretia lui. Putea simti sub degetul mare de pe gatul fetei cum ciomagul lui intra inainte si inapoi. Se uita in jos si vazu cum gatul Alinei su umfla si dezumfla dupa cum pula lui inainta sau se retragea si se intreba pentru un moment cum de putea ea respira cu gatul plin pana la refuz de pula. Dar uita repede de asta si incepu sa dea din solduri tot mai repede, imaginandu-si ca futea curul mare al Maricicai, una din muierile care veneau din cand in cand pe la el pe la stana.

Nu dura mult si simti cum pula se incorda si mai mult inainte de a scuipa afara slobozul din coaie. Si-o scoase din gura hulpava a nepoatei si, odihnindu-si coaiele mari si umflate pe fata ei, dadu drumul primelor jeturi pe pieptul si burta fetei de sub el. Inainte sa i se goleasca de tot coaiele, ii cauta iar gura umeda care se repezi flamanda sa-l inghita si sa-l primeasca in umezeala dinauntru.
- Buna treaba mai nepoato. Acum spal-o bine ca imediat iti dau si curul sa mi-l speli, asa cum iti place tie. M-am cacat aseara cam vartos si n-am avut hartie sa ma sterg ca lumea asa ca ai sa ai mai mult de treaba, dar stiu ca tare-ti mai place sa-mi lingi ochiul maro.

Fata mai supse de cateva ori din instrumentul care deja incepuse sa scada in dimensiuni, storcand cu mana si ultimele picaturi de sperma din coaiele secate. Isi scoase pula din gura plescaind ca o ventuza si spuse entuziasmata:
- Da nene Ilie. Lasa-ma pe mine ca te spal eu imediat, si ridicandu-se de pe pat trecu imediat la treaba.

Dupa ceva timp, in care nu se auzira decat clipocelile, gemetele si oftaturile celor doi, usa cabanei se deschise si lasa inauntru o femeie cu un cos acoperit cu un prosop in mana dreapta. Era o taranca frumoasa, la vreo 35-40 de ani, cu obrajii bucalati, rosii de la aerul rece de afara si probabil de la efortul pe care-l depusese sa urce pana la stana. O naframa albastra inflorata ii tinea laolata parul rosu ca focul. Ochii negri sclipitori erau mari de uimire, dar priveau curiosi la ceea ce i se arata in fata. Cojocelul scurt nu era incheiat in fata, lasand sa se intrezareasca de sub iia alba si subtire sanii plini care atarnau liberi si nestingheriti de vreun sutien. Costumatia ii era completata de o fusta taraneasca cu dungi si niste opincute din piele de vaca in picioarele micute.

- Ptiu, drace! Scena din fata ei o facu sa incremeneasca in pragul usii de abia deschise.
In mijlocul colibei Alina cu Badea Ilie se prestau la niste perversiuni greu de imaginat. Imaginea in sine parea un sacrilegiu si femeia se uita socata cum faptura delicata si firava a fetei era folosita atat de josnic de ciobanul barbos si nespalat.
Ilie statea cu picioarele departate si indoite, sprijinindu-se in coate pe masa. Isi tinea astfel bucile paroase cat mai departate, lasand sa se intrevada gaura maronie dintre ele. Pula ca un par i se balanganea intre picioare.

Fata, goala de la jumatate in sus, statea pe vine in spatele barbatului, si in timp ce fata ei care sclipea toata de ...



    Login