Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Mi-a futut nevasta - si pe mine(Fetish/Bisexual)
Autor : hcdahdgasf - 2024-04-26
Citita de 4817 ori - Nota 6.06 (54 voturi)

Ma numesc Alex si am 45 de ani. In aceasta povestire as vrea sa va vorbesc despre o intamplare care m-a facut sa inteleg ca defapt eu sunt bisexual. Sunt casatorit de 12 ani cu Claudia pe care o iubesc foarte mult. Pe plan profesional totul merge bine, fiecare lucrand la o multinationala de succes. Referitor la viata sexuala in schimb, lucrurile nu stau foarte bine. De cateva luni bune facem sex foarte rar si atunci cand facem am impresia ca ea nu e satisfacuta. Simt cumva ca ne-am plictisit unul de altul in pat.
Intamplarea mea incepe acum 2 luni, cand ea s-a intors dintr-un team-building cu firma. Cat timp ea a fost plecata am simtit un fel de racire in comportamentul ei, nu mai imi scria asa des si raspundea destul de greu la telefon. In momentul acela eu credeam doar ca e ocupata cu tot felul de activitati care se fac in mod normal in team-building. Mai tarziu mi-am dat seama ca nu a fost chiar asa...
Cand s-a intros, am mers sa o astept la autocar in parcarea firmei. Un lucru mi s-a parut dubios la sosire: un coleg de-al ei(evident, care nu ma cunostea) i-a spus la plecare ca o sa ii fie foarte dor de ea si de-abia asteapta sa o revada. Apoi Claudia s-a urcat in masina(putin stanjenita), am ajutat-o cu bagajele si am plecat spre casa. Pe drum am intrebt-o:
- Ce-a fost cu remarca colegului tau?
- Ce remarca? zise ea cu un ton inocent dar cu privirea care o trada
- Remarca colegului tau. De ce ti-a spus ca de-abia asteapta sa te revada?
- Aaa, nu te stresa, asa e el, e pshiolog si cu toata lumea vorbeste asa.
- Mie mi s-a parut ca doar cu tine a vorbit cand a zis asta, dar in fine, daca tu zici...
- Nuuu, omul e foarte "de gasca". Il cheama Anthony si a studiat pshihologia in Romania. E foarte inteligent tipul.
Deja aveam un sentiment ciudat, simteam ca ceva nu e in regula in comportamentul ei si in plus ma simteam inferior acelui tip. Anthony are undeva la 1.95, e bine facut, are corp de sportiv, evident ca face ceva sport si in plus mai e si mulatru.
- Sti, ma gadeam la relatia noastra, in special la partea sexuala, ma gandeam sa te intreb daca nu ar fi bine sa incercam sa ne fac o programare la cabinetul lui Anthony. Omul este foarte "open minded" si poate ar putea sa ne ajute relatia. Eu simt nevoia...
- Cu ce crezi ca ne-ar putea ajuta? Stiu si eu sa fac sex - zic eu.
Claudia incepe sa rada apoi se opreste brusc.
- Ce? De ce razi? - zic eu.
- Aaa, nimic, o sa afli mai tarziu.
In acel moment am decis sa nu raspund, am lasat-o pe ea sa ia o decizie(si intre timp ma gandeam la Anthony, intr-un fel simteam o anumita atractie fata de el - era ceva ce nu am mai simtit pana acum).
La o saptamana dupa venirea ei din team-building ajunge acasa si imi spune ca in urmatoarea seara vom merge la Anthony la cabinet.
Era vineri, ora 20. Claudia era imbracata intr-o rochie de seara iar eu aveam blugi si un tricou. Anthony ne intampina la usa imbracat cu niste pantaloni scurti de sport si o camasa deschisa. Il privesc putin si ma simt inferior. Muschii de pe brate i se vedeau in relief in combinatie cu venele proeminente. O priveam pe Claudia si observam cum incep sa ii sclipeasca ochii privindu-l. In momentul in care am trecut pragul mi-am pus in gand ca o sa ma las dus de val. Voi face orice imi sugereaza oricare din ei. Ma simteam prea dominat de fiecare ca sa mai pot lua vreo decizie, eram "all in".
Dupa ce am facut cunostiinta, ne-am asezat pe o canapea si am inceput sa vorbim.
- Bine ati venit la mine! Am inteles ca aveti nevoie de o terapie de cuplu.
- Da, exact, bine te-am gasit Anthony - zise Claudia.
- Ce probleme aveti?
- Avem probleme cu viata sexuala, pe scurt. Nu mai avem chef unul de altul.
- De cate ori faceti sex pe saptamana? - zise Anthony.
- Pe saptamana?! - zise Claudia razand - Cam o data pe luna si si atunci...
- Vai de mine, asta nu e bine, simt ca e o problema de incredere.
Eu nu ziceam nimic, cum va ziceam, stateam la mana lor.
- Da, cam asa, eu simt ca nu mai pot, eu as vrea in fiecare seara dar nu am cu cine - zise Claudia.
- Am inteles. Cred ca as avea o rezolvare, e o metoda, dar...e putin mai speciala
- Da, suntem dispusi la orice, nu-i asa iubire? - zise Claudia
- Da iubire, orice - zic eu
In acel moment Anthony se ridica in picioare si se apropie de noi. Prin pantaloni i se putea vedea forma penisului imens.
- Acum o sa imi dau pantalonii jos si o sa o rog pe nevasta ta sa mi-o suga, cand va considera ea ca e OK o sa o imparta si cu tine.
Eu ma uit spre Claudia uimit si spun:
- CREZI CA AJUTA CU CEVA LUCRUL ACESTA???
- TACI DIN GURA, DOAR TACI SI FA CE TI SE SPUNE!!! - spuse ea cu un aer de superioritate.
Claudia a inceput deja sa il pipaie prin pantaloni si incet i-a dat pantalonii jos. Un penis negru, imens a aparut in fata noastra. Ea a inceput sa il atinga si m-a prins de cap tragandu-ma mai aporoape. Eram destul de aproape cat sa ii simt mirosul si stiam ca in momentul acela nu mai puteam da inapoi. In cateva secunde gura Claudiei era plina cu penisul lui Anthony care o mangaia pe cap. Eu practic imi priveam nevasta cu i-o suge unui coleg psiholog. Dupa ce isi scoate penisul lui din gura, a venit la mine si m-a sarutat intens. Gura ei era condimentata cu lichidul preejaculator a lui Anthony care spre surprinderea mea m-a excitat enorm.
- Hai, e randul tau acum, nu mai sta pe ganduri! - imi spuse pe un ton imperativ Claudia.
M-am pozitionat in fata lui si Claudia in acel moment ma prinde de cap, imi spune sa deschid gura larg si ma impinge cu toata forta in penisul lui. Penisul lui musculos si plin de vene ma penetreaza adanc in gat. Simt cum gatul mi se dilata de la grosimea lui si gustul lui ma excita enorm. Practic ii sugeam pula lui Anthoy cu toata pofta. Claudia din cand in cand ii lua penisul in mana si ma lovea peste fata. Penisul lui era mai lung decat fata mea, incredibil. Eram curva lor. In timp ce ii sugeam pula, Claudia a inceput sa imi zica ca defapt nu e prima data cand ii vede pula lui Anthony. In team-building a gustat-o prima data. Eu parca ma excitam si mai tare.
Dupa cateva minute de supt, Claudia ma trage de cap si imi spune:
- Da-te la o parte, e randul meu acum!
Vreau sa va spun ca nu am vazut-o niciodata asa "uda" pe nevasta-mea. Era excitata enorm. Dupa ce ii mai suge pula putin i-a spus lui Anthony ca vrea sa o penetreze. Antony o dezbraca, ii da niste palme peste fund si incepe sa o penetreze cu toata for...



    Login