Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Meditatia
Autor : danutpitic - 2015-07-09
Citita de 11286 ori - Nota 7.09 (85 voturi)

Am 23 ani si am un fetis pentru dresurile de dama.Ma excita foarte foartte tare, de aceea cateodata mai port si eu cu toate ca sunt un baiat normal, nu sunt gay si nici trav....haideti sa va destainui intamplarea.
Eram in clasa a 12 a, bacul urma sa vina si ej nu stiam nimic la matematica deoareece la aceste ore faceam galagie mereu si nu eram ateent de aceea aveam numai note mici.Profa de mate era o femeie in jur la vreo 30 ani si era cea mai sexi prof din scoala luandu-ne privirile la toti baieti.Venea la scoala numai in fuste scurte , bluze decoltate si niste dresuri ft fine, provocandu-mi mereu erectie cand o vedeam.
Intr-o zi mia chemat parintii la scoala spunandu-le ca in ritmul asta eu nu o sa fac nimic la bac si ca am nevoie ft mare de o meditatie ea fiind dispusa sa ma mediteze daca eu si cu parinti mei suntem de acord.De gura parintilor am acceptat si ma duceam de 2 ori pe sapt cate 2 ore.
A venit si prima zi de meditatie fiind prjma zi care mi-a schimbat viata.
Am ajuns la Elena acasa (asa o chema pe profesoara), am subat la sonerie, mi-a deschis usa..era la fel de sexy si de provocator imbracata.M-a condus in living servindu-ma cu o cafea si mi-a zis sa bem cafea sa fumam si cate o tigare si dupa sa trecem la ceea ce trebuia, adica:meditatia.Cat timp am fumat tigarea a inceput cu o morala banala. ..de ce nu invat..sau..de ce nu sunt la ore...dar ea zicea ea auzea pentru ca eu eram fermecat de dresurile dupa ea.am terminat si tigarea si a mi-a zis pana duce ea cafelele la bucatarie sa scot caietul. ..dar cand a luat cestile o din greseala o ceasca a varsato pe blugii mei.Si-a cerut scuze imediat si sa dus sa i mi aduca o pereche de pantaloni de la sotul ei.
-Nu e nevoie doamna profesoara, stau asa ca nu e nicio
Ea:-CCum sa stai asa? Hai ia pantaloni astia pe tine si da blugi jos sa ii bag la spalat.
-OOk.UOk.Unde aveti baia?
-Peentru ce?
-Ca sa ma schimb
-Hai draga schimba-te aici ca nu esti singurul baiat care il vad in cjiloti
mi-am dat blugi uitand ca aveam pe deddedesubt dresuri.A ramas pur si simplu blocata cand ma vazut in dresuri si fara chiloti.Imediat am tras blugi inapoi pe mine si mam pus pe scaun foarte rosu la fata.A urmat un scurt dialog.
-Dar de ce porti dresuri? Esti travestit?
-Nu d-na profesoara sunt heterosexual 100% numai ca am un fetis pentru dresuri. Ma excita foarte tare...si cateodata imi place sa port
-Aha Ok. Dar prietena ta nu stie?
-Nu.Dumneavoastra sunteti singura care ma vazut si stie.
-Hai dati blugi jos
-Nu ca imi e rusine
-Nu are de ce.Uite si eu port dresuri acum.
-Da dar dumneavoastra sunteti femeie
-Si ce.hai dai jos acum
Miam dat blugii jos ramanand numai in dresuri.Am vrut ssa imi iau pantalonii sotului ei pe mine dar nu ma lasat.Mi-a zis sa stau asa...si a inceput sa ma mangaie pe picior prin dres provocandu-mi o erectie de nedescris.A vazut erectia si a inceput sa rada.
-Se vede ca iti place, ala mic mai are putin si rupe dresul.
Am inceput sa rad.Ma intins pe pat sa dezbracat si ea de fusta bluza si de sutien si a ramas numai in dresuri.Am dus fara sa vreau mana la pula si ma mangaiamMa intrebat:
-Iti place?
-Daaaaaaaaa
-Ce zici de un 69?
-Daaaaaa
Sa pus imediat cu pizda pe fata mea si am inceput sa o ling prin dres.Ea gemea si ma lingea...gemea si ma sugea prin dres....am simtit ceva de nedescris...Nu cred ca a durat 5 min si mi-am dat drumul in dresuri..ea curatandu-mi dresurile de sperma cu limba....



    Login