Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLove story
Autor : Crotch - 2021-11-29
Citita de 8316 ori - Nota 8.46 (192 voturi)
Povestea mea incepe cu multi ani in urma si relateaza intamplari adevarate, este adevarat cu mici modificari ce tin mai mult de partea estetica.
Numele si locurile unde s-au intamplat cele ce voi povesti le-am inlocuit cu unele imaginare, pentru a pastra anonimatul si intimitatea celor care s-ar putea regasi in aceasta relatare.
Tocmai ma angajasem la o firma micuta cu vreo 20 de angajati la care patroana era o doamna la vreo 40-45 de ani la acea vreme. Era genul de femeie de afaceri de la inceputul anilor 2000, care a prins ceva cheag in afaceri, independenta financiar, care dorea sa se bucure de toate avantajele pe care i le oferea viata ei buna de atunci. Am aflat curand de la noii mei colegi ca divortase recent si nu parea sa se grabeasca sa caute un nou partener de viata, cel putin asta se stia la birou.
Era o femeie inca frumoasa in ciuda varstei ei, foarte eleganta si destul de amabila cu noi, angajatii ei. La birou purta doar tinute office rafinate (genul bluze cambrate sub cate un taior si pantaloni slim deasupra gleznei, pantofi sau ghetute cu toc, insa nu foarte mare - ea fiind destul de inalta si fara tocuri), iar in urma ei lasa o urma de parfum scump si care te facea sa intorci capul involuntar dupa ea.
Dupa cateva saptamani bune de acomodare la noul loc de munca, am observat cu oarecare surprindere ca de cand m-am angajat nu am vazut-o niciodata purtand fusta.
Am inceput sa dau atentie acestui aspect si s-o urmaresc zilnic sa vad daca m-am inselat sau nu. Nu ma inselasem, chiar nu se afisa in fusta la birou.
Aici voi face o mica pauza in relatare si voi spune cateva cuvinte si despre mine pentru a lamuri un pic lucrurile.
Sunt un barbat inalt, bine facut si dotat pe masura, cel putin asa m-au lasat sa inteleg partenerele mele de pana acum. In cadrul relatiilor mele sexuale, am reusit intotdeauna sa imi satisfac partenerele aflandu-le dorintele sau fanteziile lor erotice. Trebuie sa recunosc ca astfel mi-a fost mai usor sa le ofer placere si sa le aduc la orgasm decat daca m-as fi chinuit mai mult in felul clasic (gen dai si lupta). Cand un partener sau o partenera se destainuie si iti face cunoscute dorintele sale cele mai ascunse, trebuie sa fi convins ca lupta este deja castigata. Nu trebuie decat sa te lasi dus de curent. Si asta am facut si eu cu ele, mai ales cu cele mai deschise catre nou sau neobisnuit. Pentru ca da, am si eu defectele mele desi pare greu de crezut. Imi plac femeile in general, fara a face prea multe nazuri cand vine vorba sa accept oferta tentanta a acestora. Totusi sunt mult mai receptiv atunci ispita vine din partea unei femei cu picioare lungi si ademenitoare printr-o pereche de ciorapi de dama translucizi sau opaci, stralucitori sau mati, colorati sau nude, dar bine intinsi pe pulpe si coapse, care urmaresc cu precizie micrometrica conturul fin al piciorului.
Acestea fiind spuse, acum poate va este usor sa intelegeti de ce am urmarit cu atata interes tinutele noii mele sefe.Speram si doream sa ii vad picioarele, mai mult decat mica portiune dintre pantofi sau ghetute si tivul pantalonilor. Si m-am convins ca n-o sa am ocazia asta prea curand. Trebuia sa ma multumesc cu mult mai putin din pacate. Apreciam oricum faptul ca totdeauna purta ciorapi pe sub pantaloni, chiar si in perioada torida din vara in care ne aflam. Era un atribut al feminitatii ei alaturi de parfumul suav de liliac, stiut fiind faptul ca doar o doamna poarta ciorapi tot timpul cand apare in societate, indiferent cat de incomod ar fi acest lucru pentru ea. Fiind vara si foarte cald, puteam observa ca purta ciorapi foarte subtiri de culoarea piciorului, dar care straluceau in razele soarelui si iti atrageau instinctiv privirea spre picioarele ei.
Am continuat jocul meu ascuns de o urmari zilnic, pana intr-o zi cand ma aflam in oficiu la o cafea cu o colega, un pic mai dezinvolta in comportament si vocabular. Dicutam cu ea despre diverse lucruri legate de job, cand intra in bucatarie sefa noastra. Ne adresaram saluturi si zambete colegiale, ea se serveste cu o cafea si dispare tot atat de rapid pe cat aparuse lasand in urma parfumul ei inconfundabil. Desi aparitia nu a durat decat un minut, poate doua, fiind prima oara pe ziua aceea cand o vedeam, privirea mi-a cazut instinctiv pe gleznele ei subtiri. Dupa ce a plecat, m-am trezit cu o intrebare naucitoare din partea colegei:
- Iti plac picioarele ei, asa-i? Ia zi-mi, cum ti se par?
Am ramas perplex. Am inteles rapid ca vazuse imediat unde mi-au cazut ochii cand sefa era intoarsa cu spatele la noi si isi turna cafeaua in ceasca. N-avea rost sa neg, era clar. Eram descoperit in fata unei femei. Deci am mers pe aceasta carare si am incercat sa salvez ce mai era de salvat:
- Da, nu pare sa aiba picioare urate. Par a fi lungi si drepte, bine proportionate. Totusi prin pantalonii pe care ii poarta, desi stransi pe picior, e cam greu sa ghicesti mai multe.
Iar aici a intervenit rautatatea tipic feminina:
- Poate poarta pantolni pentru ca are picioare prea subtiri. Nu te-ai gandit la asta?! Doua bete infipte in cur!
M-a lasat masca aprecierea ei. Acum am realizat si eu motivul pentru care nu aparea niciodata in fusta la birou: un posibil complex de inferioritate legat de picioare prea subtiri?!. Nu as fi ajuns la aceasta parere niciodata singur, fara "ajutorul" colegei mele "binevoitoare".
A trebuit sa ma impac cu aceasta idee si sa-mi vad de indatoririle mele in cadrul biroului, fiind convins ca nu ii voi vedea niciodata picioarele.
Dar intr-o buna zi, sefa ne anunta pe toti ca in week-endul care urma va pleca la o intalnire de afaceri la Sinaia, iar soferul nostru nu putea s-o insoteasca in acest voiaj, intrucat avea niste probleme familiale care trebuiau rezolvate neaparat in acel week-end (din cate mi-aduc aminte se auzise ca se muta in alta casa si in week-end angajase o firma sa-i care mobila). Revenind la ale noastre, sefa ne intreaba pe noi ceilalti, daca se ofera vreunul dintre noi sa o insoteasca in acea calatorie de afaceri. Fara sa imi explic cum nici chiar acum, ma trezesc ca ma ofer voluntar. Un week-end la munte fara nicio cheltuiala parea o oferta chiar tentanta. Cum alti doritori n-au mai fost, ffind vorba de un week-end intreg, n-a fost o problema sa ma accepte cu un zambet larg.
Zis si facut. Sambata dimineata m-am prezentat la adresa ei si am sunat la usa. Mi-a deschis imediat, probabil era deja gata de plecare. Trolerul era pregatit in hol si ea era imbracata in stilul ei office cunoscut, parfumata si machiata foarte bine studiat: buze conturate, rimel, o umbra de culoare pe pleoape si fond de ten pe obraz. Pentru prima oara, astfel machiata parea mult mai tanara decat in realitate. Probabil ca am ramas usor surprins privind-o, ea observand, m-a intrebat:
- S-a intamplat ceva? E ceva in neregula?
- Nu, am raspuns, dezlipindu-mi cu greu privirea din ochii ei. Doar ca aratati un pic diferit azi.
A ras cochet, dezvelind dintii ei sanatosi si stralucitori de albi:
- Ti se pare. Dar multumesc pentru compliment. Sper ca e un compliment, nu?
Am ras si eu, bucuros ca am iesit usor din incurcatura:
- Da, cu siguranta este un compliment. Si il meritati pe deplin.
Desi inca zambind, m-a privind insistent in ochi, incercand sa afle mai multe decat am lasat sa se inteleaga. Incepeam sa ma simt nesigur pe mine. Mi-era frica sa nu gresesc in vreun fel fata de ea si s-o faca sa se simta neplacut. Ar fi fost ultimul lucru as fi dorit sa se intample.
Coboram la masina, asez trolerul in portbagaj si ii deschid portiera din spate. Imi multumeste si se strecoara ca o felina agila pe bancheta. Inainte sa inchid portiera, am aruncat o privire spre picioare sa ma asigur ca sunt la locul lor pe podeaua masinii. Purta pantofi de lac negri cu toc cui si ciorapi fini negri. Pantalonul se ridicase usor si lasa sa se vada glezan subtire si pulpa pana la jumatate. Prin dresul negru pareau foarte fine, fragile, pareau ca se vor frange la o atingere mai tare. Am simtit o caldura puternica in mine si fata mi-a luat foc. Cand mi-am ridicat privirea, ea ma privea fix in ochi. Atunci cred ca a inteles ca ceva se petrece cu mine.
Am pornit la drum, eu la volan, ea pe bancheta din spate, discutand lejer despre diverse chestii legate de birou, colegi, planuri de business. Am incercat sa dau uitarii privirea ei de mai devreme. Discutam ca doi simpli colegi de serviciu aflati in delegatie. Ma simteam confortabil in preajma ei si parea ca si ea se simtea la fel cu mine. Astfel ca, la un moment dat, brusc, m-a intrebat:
- Te deranjeaza daca ma descalt un pic? Pantofii astia cu toc or fi ei frumosi, dar sunt tare incomozi, mai ales pentru o astfel de calatorie mai lunga cu masina.
Am incuviintat pe loc, bucuros sa-i fac pe plac. Ma simteam foarte bine, stiind ca ea se simte comod. S-a descaltat, si si-a ridicat picioarele pe bancheta, astfel incat i le puteam vedea in oglinda retrovizoare. Avea niste talpi fiinute, cu degete micute, si unghiute minuscule date cu oja rosie care contrasta izbitor cu materialul ranforsat negru al varfului ciorapului. In scurta vreme, parfumul ei suav floral s-a combinat cu mirosul de matase al dresului incins in pantofii de lac. Privindu-i picioarele la cateva secunde o data si datorita parfumului combinat din masina, am simtit o puternica erectie. La un moment dat, furisandu-mi privirea in oglinda, i-am intalnit ochii fixandu-ma tot prin oglinda. Practic, privirile ni s-au intalnit in oglinda. Mi-a zambit si a intors capul spre geamul lateral. Ma descoperise a doua oara.Fata imi ardea si urechile mi se inrosisera. Trebuia sa fac ceva pentru a ma linisti. Daca de privit in oglinda retrovizoare, ma puteam abtine, mirosul ma excita in continuu. Am deschis un pic geamul, iar aerul de afara m-a mai linistit pe moment.
Simtindu-se cumva vinovata, ea mi-a zis:
- Sper ca nu te deranjeaza mirosul asta de dres nou de matase. M-au cam incins pantofii. Sunt noi si ei si dresul e nou. Uf! Speram sa nu se simta asa tare acest miros. O sa ma incalt la loc imediat. Scuza-ma, te rog!
- Nici nu poate fi vorba! Nu va scuzati! Va rog sa va faceti comoda, aici nu se simte niciun miros neplacut, din contra parfumul dvs.este unul foarte incitant. Cat despre dres sau pantofi, nu se simte niciun miros de acest fel.
Conversatia a avut efectul scontat de ea: a zambit magulita, mi-a multumit din cap si a inceput sa-si mangaie picioarele, frecandu-si-le unul de celalat. Sunetul produs de frecarea dresului contribuia puternic la cocktailul afrodisiac care se simtea in masina, alaturi de mirosul de matase, de pantof nou si de imaginea ei din oglinda. Am simtit ca voi ejacula curand, daca nu gasesc rapid o scapare. Norocul meu a fost sa apara in drum o benzinarie unde am oprit din scurt, invocand motive de natura fiziologica. A zambit intelegator si a ramas in pozitia comoda de pe bancheta. M-a rugat sa ii iau o cafea si o apa minerala din benzinarie.
Am dat fuga la baia din benzinarie. Chilotii erau deja uzi bine de lichidul seminal. Cred ca daca nu ne opream atunci, as fi ejaculat in cateva minute. A fost nevoie doar de cateva atingeri usoare pe preputul ud ca sa ejaculez zdravan, avand imaginea, mirosul si sunetul ei adanc infipte in creier.
Eliberat pe moment, dar inca incins, am revenit la masina cu apa si cafeaua. Am gasit-o pe scaunul din fata zambitoare si radioasa. M-a intrebat simplu:
- Acum ti-e un pic mai bine sper, nu-i asa?
Ce puteam raspunde la aceasta intrebare? M-am facut ca nu aud si mi-am reluat locul la volan.
Am pornit la drum si am continuat discutiile pe teme de serviciu, amandoi bucurosi de compania in care ne aflam.
In scurt timp am ajuns si la vila pensiune unde rezervase un apartament pentru acel week-end. Avea o curte mica cu cativa brazi inalti printre care serpuia alea cu pietris pentru masina, iar vila era una cocheta cu doua etaje si mansarda, cu mai multe apartamente, pe fiecare etaj cate unul. Am coborat din masina si am descarcat bagajele noastre. Ea s-a interesat la receptie de cheie si a intocmit formalitatile de cazare, iar apoi am urcat la etaj in apartamentul rezervat noua.
Era un apartament cu doua camere. Se intra intr-un hol mic din care dadeai in stanga in baie si in dreapta in bucatarie, iar in spate erau usile celor doua camere. Am lasat trolerul ei in camera si am intrebat-o care este programul din acea seara.
- La 7 fix trebuie sa fim la restaurantul X. Ne vedem aici in hol la 7 fara un sfert.
La 7 fara un sfert i-am ciocanit usor la usa. Si atunci am avut o mare surpriza cand usa s-a deschis. A aparut superba in cadrul usii, imbracata intr-o rochie simpla neagra vaporoasa de voal, decoltata si in fata si la spate, fara maneci, usor mulata pe corp, oprindu-se un pic deasupra genunchilor. Desi nu purta sutien, sub rochie se ghiceau usor sanii fermi, nu mari, dar suficient de apetisanti si asa. La gat avea un colier din perle micute, din acelasi set cu cerceii cu perle minuscule. Parul era strans coc si prins cu cochet cu cateva agrafe cu perlute. Machiajul nu era mult diferit de cel de dimineata, poate un pic mai rafinat: doua nuante pe pleoape, un pic de rosu in obraj, o nuanta de ruj mai aprins. O posetuta minuscula pe care o tinea in mana intregea tinuta. Coboraand usor privirea am observat ca purta un dres alb straveziu foarte fin, poate pentru ai pune in evidenta pulpele fine, dar frumos conturate sau poate pentru a ascunde complexul ei de inferioritate, stiut fiind faptul ca albul face ca gambele sa para mai puternice, mao robuste. Aveai senzatia privindu-i picioarele ca sunt lucrate din marmura alba de cea mai buna calitate, lucioasa, fina si neteda la atingere. Pantofii erau cei negrii cu toc cui de dimineata. Parea mult mai inalta decat mine, desi nu era. Epata prin frumusete, feminitate, sexualitate, putere, tot ceea ce emana o femeie adevarata! I-as fi cazut la picioare in acele clipe si i-as fi cerut sa ma lase sa stau acolo pentru totdeauna.
A zambit usor provocator si a zis:
- Acum avem o intalnire de afaceri, dar dupa ne facem de cap. Promit!
Si a ras dand capul pe spate, amuzata probabil de stupefactia mea la vorbele ei.
Ametisem complet. Nu credeam ca mi se intampla in realitate toate astea, ca ea e acolo si arata si se comporta in felul ala atat de provoctor pentru mine. Era prea mult dintr-o data!
Am coborat la masina si s-a urcat in fata langa mine. Drumul a fost scurt, insa nu a ezitat la doua sau trei viraje sa isi lipeasca genunchii de mana mea aflata de pe schimbator. De fiecare data i-am simtit racoarea dresului ca pe o furnicatura pana in creier. Cu greu m-am abtinut sa nu ii cuprind cu mana genunchii.
Cina de afaceri a fost destul de plicitisitoare per ansamblu. Au participat doi reprezentanti comerciali ai unei firme din strainatate cu care firma noastra colabora si s-au discutat strict afaceri.
Am stat la o masa de 4 persoane, noi doi stand fata in fata si partenerii de-o parte si de alta.
Datorita pozitiei noastre, in timpul cinei am putut s-o studeza in liniste. Radia fericire si putere, senzualitate si siguranta de sine. Era imaginea perfecta a femeii puternice, de succes in afaceri si in viata personala. Am realizat ca o astfel de femeie mi-as dori-o partener de viata. A observat in cateva randuri ca o privesc insistent, dar a eschivat usor privirea, facandu-se ca nu intelege si discutand mai departe cu partenerii de afaceri.
As fi dorit s-o posed acolo pe masa, sau jos pe podea. Nu mai conta! O doream sa fie a mea! Numai a mea...
Parca ghicindu-mi gandurile, am simtit la un moment dat o usoara atingere intre picioare. In primul moment nu am realizat ce se intampla. M-am gandit la orice varianta posibila, dar numai la ceea ce se intampla cu adevarat nu. Fara niciun alt semn, continuand sa vorbeasca si sa rada ca si cum nimic nu s-ar intampla, isi descaltase un pantof si isi strecurase piciorusul pe sub masa in poala mea. Statea cuminte acolo, fara sa faca vreo alta miscare. Ca un iepuras alb micut si speriat. Lipit apasat insa de penisul meu. M-am uitat uluit catre ea. Nici nu se sinchisea de mine, continua conversatia cu ceilalti doi comeseni. Fara ca ea sa faca ceva, doar prin simpla prezenta a piciorului ei apasat pe penisul meu, am simtit cum acesta devine din ce in ce mai erect. Si pentru ca si ea a simtit in acelasi timp excitatia mea, pentru a ma chinui mai tare, a inceput sa isi plimbe piciorul in lungul penisului, masandu-i capul usor cu varful degetelor. Era clar ca daca nu actionam rapid si o lasam sa-si continue jocul ei nebunesc, rezultatul ar fi fost unul dezastruos pentru mine. Poate si datorita excitarii puternice pe care o simteam, apropierii din ce in ce mai tare a ejacularii sub mangaierea continua a piciorului ei, am scapat furculita din mana. A fost sansa mea sa ma aplec cu scuzele de rigoare sub masa si sa ii apuc piciorul fin cu o mana, si rapid, cat timp culegeam de pe jos furculita cu cealalta mana, sa-i sarut degetul mare al piciorului prin cusatura fina a dresului. Desi tocmai spunea ceva in acel moment, la atingera degetului de catre buzele mele, nu si-a putut stapani un usor geamat de placere. Si-a cerut scuze si a dat sa se inteleaga ca s-ar fi inecat cu mancare. I-am zambit victorios ca m-am razbunat astfel pentru chinul la care m-a supus pana atunci. Mi-a zambit si ea la fel, mai lipsea sa scoata limba la mine. Masa a continuat si in curand s-a terminat fara alte incidente "neplacute".
Ne-am despartit de cei parteneri si ne-am urcat in masina.
- Unde doresti sa mergem, zano? am intrebat-o zambindu-i sagalnic.
- Ha! Zana! Auzi la el tupeu dupa ce a facut ce a facut la masa. Sau mai bine zis, sub masa!, si a inceput sa rada. Sunt zana ta buna sau cea rea?Ce ti-ai dori sa-ti fiu?, si si-a apropiat fata de fata mea, privindu-ma fix in ochi.
- Doresc sa fi a mea, numai a mea! Acum si aici!
Am simtit ca nu mai rezist tentatiei si i-am prins capul in maini si am sarutat-o apasat, arzator pe gura. A gemut usor de placere, a intredeschis buzele si i-am simtit varful limbii intre buzele mele.
Am inceput sa ne sarutam cu disperare, cu pasiune. Limbile se impleteau una cu cealalta, dintii scrasneau lovindu-se intre ei, buzele se striveau pana la sange, gurile erau larg deschise sa cuprinda cat mai mult.
S-a desprins din stransoarea mea si mi-a zis cu pieptul tresarind la fiecare respiratie sacadata:
- Cuminte acum! Intai distractie, dupa care discutam si despre "afaceri"! Ne-am inteles sper, nu-i asa, mai cap tare? si mi-a strans usor prin pantaloni varful erect al penisului.
A ras amuzata de excitatia pe care mi-a provocat-o in continuu de la Bucuresti si pana acum. Dar si ei i-a placut tot acest joc, geamatul din restaurant a fost suficient de elocvent in acest sens.
Am hotarat sa mergem intr-un club din apropiere.
Fiind sambata seara, in club era aglomeratie mare, nu aveai prea mult loc la dispozitie. Cu greu am gasit doua locuri la o masa alaturi de alte perechi venite sa se distreze.
Am intrebat-o ce doreste sa comande si mi-a spus ca are chef sa se simta bine, iar o sticla de whisky ar fi binevenita dupa o zi atat de lunga si obositoare.
Mi-a facut smechereste cu ochiul si m-a intrebat:
- Sau copilul n-are voie alcool?
- Si cu masina ce facem?
- Luam un taxi sau mergem pe jos.
- Pe tocuri cui?
- Sau desculta, sau poate crezi m-am nascut in pantofi cu toc?
O doream tot mai tare. Era exact femeia pe care mi-o imaginasem de atatea ori din adolescenta si pana mai ieri.
Nu puteam sa cred ca e acolo cu mine, ca puteam s-o am atunci acolo.
Am comandat o sticla de whisky cu gheata, apa plata,doua cafele si un suc natural de portocale.
O priveam cum savura fiecare clipa, ii placea sa traiasca viata cu tot ceea ce ii oferea ea. Acum cu muzica tare, dans, alcool si poate un pic de sex mai incolo.
Si nu a zis nu! Am baut whisky din acelasi pahar. Gheata am impartit-o trimitand-o printr-un sarut din gura-n gura.Am dansat impreuna pereche sau in ring cu ceilalti, o simteam alt om.
Era alt om. Nu mai avea nimic din imaginea de sefa pe care si-o construise la Bucuresti.
Acum devenise partenera mea de viata. Se lipea de mine cand dansam, ma excita, ii facea placere asta, radea, se juca cu mine, ca mai apoi sa fuga si sa incerce sa se ascunda de mine dupa cei din ring. Cand o gaseam cu greu in aglomeratia de trupuri, o prindeam in brate strans la piept, ii striveam sanii si o sarutam nebuneste pe unde apucam: pe gat, pe ochi, pe gura, pe par. Mainile imi alunecau pe corpul ei, pe spatele gol, pe sani, pe coapse.Gemea usor, dansa lasciv, se zbatea si daca nu reusea sa scape din stransoare, ma musca usor de buze cu dintii ei mici, dar puternici. Am golit sticla de whisky pe nesimtite, intre un dans si o sarutare. Dansam lipiti unul de altul, ii simteam sanii tari pulsand odata cu respiratia accelerata, coapsele ei imi strangeau intre ele cate un picior, gurile ardeau tot ce sarutau. Femeia asta era tot ce imi doream sa mi se intample! Si ea se bucura ca un copil de tot ce era in jurul ei. In timp ce dansam lipiti intr-o sarutare continua, mangaindu-i formele apetisante peste rochia de voal, am simtit cum imi ia mana si o impinge usor in jos pana la tivul rochiei iar mai apoi in sus intre coapse pana la clinul dresului, A gemut usor cu buzele intredeschise pe buzele mele si atunci am simtit cu mana adanc infipta intre coapsele ei fierbinti, ca era era uda de placere. Prin chilotei si prin dres, in jos pe picioare. I-am soptit la ureche sa mergem la vila, iar ea, abandonandu-se total in bratele mele, si-a lasat capul usor pe umarul meu si m-a sarutat pe varful urechii:
- Da, vreau sa ma duci acasa! Sunt obosita! Te rooog!
Am ajutat-o sa-si stranga lucrurile si am iesit afara la aer curat. Racoarea diminetii a facut-o sa tremure puternic si sa se lipeasca de mine instinctiv. I-am pus sacoul meu peste umeri si am luat un taxi care astepta in zona.
In cele cateva minute cat a durat drumul, si-a lasat capul pe umarul meu si a mi-a soptit la ureche:
- Multumesc pentru aceasta zi minunata! M-a sarutat si am simtit cum adoarme....
Am ajuns la vila, am platit si am trezit-o usor. Parea un copil trezit dintr-un somn adanc, nu stia unde se afla si ce se intampla cu ea.
Am ajutat-o sa coboare din masina si impreuna, inlantuiti, am urcat in apartament. Efectul bauturii si al oboselii din ultimile 24 de ore incepeau sa-si faca efectul, mai ales asupra ei.
Am ajuns in camera ei si am asezat-o cu grija pe marginea patului. A inceput sa rada si a zis:
- M-am imbatat ca un porc! Sunt un porc!
Era adorabila in acele momente, intre somn, betie si excitatie....Am bufnit si eu in ras la vorbele ei! Am prins-o in brate si am sarutat-o pe gura:
- Porcusorul meu de guineea,o sa te ingras bine, iar la Craciun o sa ma indop cu tine si in tot anul care vine!
A zambit cu o usoara umbra de tristete in coltul ochilor ei migdalati:
- Nu astepta pana la Craciun! Indoapa-te acum cu mine, cat suntem aici impreuna! Nu se stie ce va fi maine...
Am ingenunchiat in fata ei, am cuprins-o cu bratele si am inceput sa-i desfac micul fermoar de la spate. Umerii rochiei au cazut usor langa ea, iar sanii ei au rasarit speriati la lumina. S-a lasat obosita pe spate in pat, cu mine intre picioarele ei larg desfacute. Rochia i se stansese toata in jurul taliei. Parea un colac negru de salvare strans in jurul unui trup sculptat din marmura alba: cap, gat, sani, fese si picioare.
Am privit-o o secunda cum statea asa, gata pentru a-mi primi dragostea.
Sanii, carora pana atunci doar le-am ghicit conturul ferm pe sub rochia mulata, acum ii vedeam in intreaga lor frumusete. Erau sani albi, tari la atingere, fierbinti si rotunzi ca doua piersici coapte in miez de vara, tocmai bune sa le musti cu pofta. Sfarcurile roz erau tari si obraznice, impingeau in sus, parca dorind sa atinga tavanul. Stand in genunchi intre picioarele ei desfacute, am simtit un parfum puternic de femeie excitata, plina de dorinte ascunse de multa vreme si gata sa mi se ofere total. Mi-am plimbat palmele mangaindu-i coapsele fierbinti in dresul alb si inca umed pana aproape de genunchi, am urcat incet pana in dreptul clinului sub materialul caruia se vedeau niste chilotei albi de dantela minusculi, cat sa acopere labiile. Orice atingere in acea zona atat de fierbinte si umeda o facea sa geama de placere. A inceput sa-mi stranga usor pieptul intre picioarele ei, iar degetele mainilor ei s-au inclestat cu forta in parul meu, apasandu-mi gura peste sexul fierbinte, mustind a dragoste. Am inceput sa o sarut nebuneste, impingandu-mi limba prin materialul fin al ciorapilor si chilotilor cat mai adanc intre labii. Desi ma strangea puternic intre picioare, sub lenjeria intima, sexul ei era larg deschis si foarte lubrefiat de sucurile atat de dulci si aromate care imi invadau gura. Totul parea un vis imposibil de intamplat in realitate: perechea acea de picioare superbe, puternice care ma tinea captiv intre ele, vulva larg deschisa din care se scurgea nectarul dragostei prin chilotel si ciorapi, mirosul de femeie excitata amestecat cu parfumul lenjeriei intime. Am inceput sa ma masturbez in acelasi ritm in care o penetram cu limba pe cat de mult imi permitea lenjeria ei intima. Ritmul gemetelor s-a accelerat treptat si au crescut in intensitate. Am realizat cat de mare este placerea pe care i-o provoc cu acest cunnilingus un pic mai neobisnuit.Am ridicat capul dintre picioarele ei si am intrebat-o daca i-ar place mai mult s-o sarut direct, nu prin dres si chilot.
- Nuuuu, nuuuu! Nu te opri! Nu te opri! Continua asa, te rogggg!
A fost suficient de clar pentru mine ca si ei ii facea o placere deosebita acest mod inedit de a o saruta astfel in zona ei intima.
Am dat usor la o parte chilotelul minuscul si mi-am strecurat usor un deget prin dres in pizda ei. Fiind atat de uda zona respectiva a clinului, atat de sucul ei cat si de saliva mea, nu a incomodat-o deloc acest lucru, in plus dresul era unul foarte fin si care se putea intinde usor in interiorul pizdei, fara a provoca dureri. Mi-am simtit degetul imediat cuprins ca intr-o menghina si umectat de pizda fierbinte. Am inceput sa o penetrez la inceput mai usor, apoi din ce in ce mai rapid si cat mai adanc, in tot acest timp limba mea jucandu-se cu clitorisul ei.
O auzeam cum geme de placere, era ceva animalic, cum nu mai auzisem pana atunci. Probabil si faptul ca nu mai avusese un partener de ceva vreme isi spunea cuvantul, poate si pentru ca eu ii ofeream ce altii nu i-au oferit inainte.
Am accelerat ritmul penetrarii cu degetul si cel al jocului limbii si usoarelor muscaturi ale lindicului, pana cand la un moment dat a scos un strigat usor, s-a oprit din miscarea circulara a soldurilor prin care imi ghida degetul si limba in interiorul ei, m-a strans puternic intre picioare, mi-a prins cu o mana mana care o penetra si mi-a fortat-o in interior si cu cealalalta mana mi-a infipt fata in nylonul dresului, lindicul ei umplandu-mi practic gura. In clipa urmatoare au urmat cateva convulsii puternice din tot corpul, iar stransoarea picioarelor a deveint una infernala. Credeam ca ma va sfarama bucati acolo, intre picioarele ei. Dar nu a durat mult si am simtit cum din pizda tasneste un jet puternic, foarte fierbinte, prin dres fix in gura mea. O parte s-a scurs in pat, o parte am fost nevoit s-o inghit, intrucat aveam fata strivita de vulva ei. Au urmat cateva s...



    Login