Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLapte de mamica (continuare)
Autor : Kittycat48 - 2017-12-29
Citita de 18134 ori - Nota 7.93 (73 voturi)
Pentru cei care ati citit prima parte scrisa de mine si v-a placut, am sa povestesc mai amanuntit cum am fost facuta posta chiar de sotul meu si colegii lui de birou.
Cum au sosit in casa noastra, eu i-am invitat in bucatarie si le-am servit o cafea. Sincera sa fiu in acel moment nu ma gandisem la intentiile si planul sotului meu dar in sinea mea de mamica pofticioasa speram la ceva actiune tocmai pentru ca cei 2 colegi ai sotului aratau foarte bine pentru cei 50 si ceva de ani ai lor.
Copiii erau la cresa si gradinita asa ca aveam ceva ore la dispozitie. M-au intrebat cum o mai duc, cum e cu sarcina si le-am zis ca din fericire am o sarcina usoara (insa doar eu stiam cata pula si supt de tate primeam zilnic ca sa-mi potolesc hormonii).
Nelu si Mihnea se tot uitau la sotul meu parca asteptand ceva, iar acesta era vizibil agitat. La un moment dat am scapat pe jos o lingurita iar cand m-am aplecat mi s-a ridicat rochita de casa insa simtindu-ma privita am stat asa putin cu bucile expuse tocmai pentru ca ma excita ideea ca sunt o femeie nebunatica si tanara cu 3 barbati in casa. Cand m-am intors lasciv inspre ei il vad pe Nelu cu ditamai erectia... Ii zambesc timid si imi umezesc putin buzele privindu-l in ochi. Deja si Mihnea s-a prins de gest. Atunci i-a facut un semn sotului meu iar acesta m-a chemat in camera alaturata.
Mi-a zis foarte incurcat "Scumpa mea....te rog sa-mi ierti indrazneala insa stiu cum de fiecare data cand facem sex imi spui ca ti-ai dori sa fii patrunsa peste tot si eu am deja o varsta si vreau sa-ti indeplinesc acest vis.... in curand vine aniversarea noastra iar eu am decis ca asta sa fie cadoul meu....un gangbang cu oameni care te asigur ca nu vor sufla o vorba mai departe si te vor satisface cum poftesti tu".
Eram socata, extaziata... dar si extrem de excitata. Initial am vrut sa ma opun de frica sa nu afle cineva dar apoi am realizat ca n-ar fi atat de prosti sa dea mai departe cu vorba riscand sa afle sotiile si copiii lor. Tot ce am putut zice a fost "te iubesc daddy....esti cel mai bun sot! Promit ca voi savura din plin si apoi ne vedem de viata noastra in continuare... o vom lua ca pe o escapada nebuna."
M-am dus in dormitor si m-am pregatit putin.... aveam cativa floci la pizda insa nu mai aveam timp de o epilare....eram atat de entuziasmata. M-am parfumat, m-am rujat cu rosu...mi-am desfacut parul lung si bogat si am imbracat un set sexy de lenjerie intima neagra din dantela cu portjartiere. Burtica mea iesea bine de tot in evidenta si sanii atarnau ca doi pepeni grei. M-am urcat pe tocuri de 10 cm si m-am uitat in oglinda....chiar si asa gravida aveam pielea frumoasa....cele 65 de kilograme ale mele devenisera 70 dar sunt destul de inalta asa ca am un fund mare si bombat si solduri late.
M-am admirat putin si ma excita deja si propria mea goliciune. Am pus niste muzica... mai exact am inceput cu Madonna - Justify my love si m-am dus in sufragerie unde ma asteptau barbatii
Cand am intrat au ramas masca desi sotul meu le spusese ca am aceeptat ideea gangbangului. I-am facut cu ochiul sotului meu si le-am spus "Domnilor... va poftesc in dormitor"
Primul care a sarit de pe scaun a fost Mihnea... m-a urmat rapid insa eu la un moment dat m-am oprit pe coridor si l-am lipit la perete impingandu-ma in el cu spatele astfel incat sa-mi simta fix fundul cu erectia. M-am oprit in fata unei oglinzi si ma unduiam pe muzica in fata lui in timp ce el ma saruta pe gat si imi masa deja sanii. Mi-a soptit usor "esti buna rau mamico... Am auzit si de placerea ta.... sper sa-mi dai si mie niste laptic din tatele astea frumoase". N-am raspuns nimic insa doar m-am intors spre el zambind si l-am sarutat lung si apasat. Simteam cum ma ud bine de tot la pizda...
Am luat-o spre dormitor iar Mihnea mi-a tras si o palma buna peste buci. Ah ce excitant! In dormitor m-am asezat direct in 4 labe cu fundul in sus si le-am cerut sa ma linga....
Mihnea a ingenunchiat si si-a bagat direct botul la savarina iar Nelu mi-a servit o pula numai buna de supt. Sotul meu se freca la pula si le dadea indicatii pana cand i-am spus "iubi... tu te rog sa ne filmezi cu telefonul... vreau amintirea asta".
Adoram sa cobor cu gura in jos si apoi iar in sus pe pula lui Nelu si sa o cuprind cu buzele si s-o plimbe pe toata limba mea... atat de senzual si cateodata totusi brutal cand o baga animalic toata in gura mea sa ma inece pana cand imi dadeau lacrimile de placere. Si totusi gemeam de placere... poate credeti ca sunt cam curva dar imi asum. Iubesc pula si asta sunt. Insa sunt si o mamica foarte devotata si iubitoare. La un moment dat Mihnea a obosit sa-mi molfaiasca pizda si clitul si a facut schimb cu Nelu insa nu inainte de a-l implora eu sa ma mai sarute o data pe gura sa-mi simt gustul dulce al pizdei. Nelu se apucase el acum de dat limbi iar uneori urca si la gaura curului si ma largea usor cu limba pregatindu-ma de anal. Doamne ce senzatii.... au Doamne !!!! Tremuram de placere deja si gemeam tot mai galagios. Atunci sotul meu care filma totul e spus "baga-i pula mai adanc in gura ca asa fac si eu cu ea cand devine zgomotoasa sa nu se auda la vecini".
Nelu le zice la un moment dat "bai ce pizda are o femeie gravida.... si ce nectar dulce.....". Au continuat asa pana cand n-am mai rezistat si le-am zis "futeti-ma va roooog.....vreau sa va simt pulele in mine". Imediat au trecut la actiune...amandoi erau destul de dotati si nu-mi venea sa cred ca 2 barbati asa maturi au atata virilitate ca si Adrian de altfel.i-am implorat sa incercam din prima penetrarea dubla asa ca Mihnea s-a intins pe pat....eu am intrat in pula lui si cand sa vina Nelu la curul meu....hoooopa burtica. N-aveam loc destul pentru ca eu sunt gravida deja in 7 luni. Atunci am incercat cumva sa ne dam pe mijlocul patului si barbatii s-au pozitionat astfel incat au reusit sa ma intoarca invers in reverse cow girl position. Eu m-am infipt cu curul in pula lui Mihnea culcat pe pat si stateam cu spatele la el iar Nelu mi-a patruns pizda din fata cu grija mare la burtica ca si asa copilul mai lovea uneori. Ah ce bine era!!!!! Nu-mi venea sa cred cum ma trageau in pula si Adrian filma cand mai de aproape penetrarea dubla cand mai de departe cum sareau tatele mele. Eu gemeam de placerea maxima si jur ca in momentul ala imi doream sa fie poligamia acceptata si sa ma marit cu toti sa ne futem mereu asa. Il tot mangaiam pe Nelu cu o mana iar in cealal...



    Login