Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

La cheremul lor
Autor : oral2014 - 2017-05-27
Citita de 6593 ori - Nota 7.12 (17 voturi)
Eram de cateva zile in serviciul Laurei, ii faceam piata , ii plimbam cainele , ii spalam masina iar seara cand se intorcea de la servici era pe post de „ clenning service „ mai pe romaneste ii lingeam picioarele ,o lingeam in pizda , in cur „o spalam „inainte dusul „de dupa munca.
Ploua de cateva ore, parca venea toamna nu vara; stergeam praful prin casa cind i-am auzit tocurile pe hol, ajunsese mai devreme acasa , ca de obicei. Se tranti pe canapeau din living si urla la mine :
Sclavule unde pula mea esti ? ...jegosule , treci imediat aici!
Am intrat in living . Cum ma vazu imi facu semn sa ma apropii : azi e o zi foarte importanta pentru mine asa ca mars in genunchi si linge-mi pizda. Imi facu semn sa ingenunghiez la picioarele ei nu inainte sa imi traga o palma peste fata asta ca raspuns la intarzierea mea....
Am ingenunchiat la picioarele ei; se ridica isi trase in sus fusta si imi facu semn sa ii dau jos chilotii.
Mai repede scarba , stii ca pizda mea nu tre sa astepte prea mult limba ta ...Imi mai trase o palma , simteam cum im arde intreaga fata.
S-a asezat pe canapea cu picioarele desfacute. Pizda ei era deja uda.Imi facu semn sa incep operatiunea de curatare...Am inceput sa ling constincios , limba mea facea salturi pe intreaga ei pizda, sarutam , lingeam fiecare labie in parte, alternand cu limbi scurte si precise pe lindicul ei ce dadea semne de trezire...La un momendat ma trase de par dintre picioarele ei : nici sa ma speli la pizda nu esti instare,si imi trase inca un set de palme , ma scuipa , facandu-mi semn sa o ling in cur.Rozeta ei maronie pulsa de dorinta .
Mi- am infipt limba adand intre bucile ei , lingeam intreaga zona dintre bucile ei ferme , sarutandu-i rozeta din cand in cand .Gustul curului ei ma inebunea .Ii penetran cu varful limbii cat puteam , incercand s-o multumesc si sa scap de inca un set de palme la sfarsit.In timp ce eram infipt adanc cu limba in curul ei , pe hol se auzeau zgomote semn ca cineva intrase in apartament.
Astepta pe cineva.
Buna fata , ce faci zise bruneta care ma privea de sus cum curatam rozeta Laurei, stapana mea. Am uitat sa va zic ca intrasem in serviciul ei acum cateva zile , cand am dat add unui grup de pe facebook , unde stapane cautau sclavi .Ce sclav ti-ai tras zise si cealalta , o blonda cam tupeista care se apleca si trase un scuipat direct pe limba mea... Ce fata de caine are , zise cealalta care incepu sa rada zgomotos. Dupa vreo 5 minute de dat limbi in curul stapanei imi facu semn sa scot fata dintre bucile ei...Celelalte doua ma studiau de sus pana jos, dupa care bruneta , e care o chema Georgiana zise : ia zi fata pot sa il imprumut si eu cateva minute pe sclavetele asta ca vin direct la sala si sunt cam murdara...Cum sa nu zise Laura care imi si facu semn sa trec cu botul la pizda brunetei....Am inceput sa ii ling pizda transpirata, avea un gust incepator , semn ca trasese intens la sala. Lindicul il avea mai mare decat al stapanei , asa ca am inceput sa il sug intens , alternand cu limbi scurte in pizda ei dulce amaruie; gemea semn ca gura mea facea treaba buna....Treci si linge-ma si in cur zdreanta !!... tipa Georgiana printre gemete . Mi-am infipt limba intre bucile ei , lingandu-i rozeta . Avea gaura mai larga decat a stapanei , clar practica sexul anal...Mi-am infipt limba in curul ei , penetrand- o cu varful limbii; gemea , gustul amar al curului ei ma facea sa ma simt implinit, bucuros ca mi se indeplinea o fantezie mai veche de a linge mai multe fete in acelasi timp...Acum e randul meu , zise blonda, de care uitasem , infipt fiind adanc intre bucile brunetei .
Dar ...



    Login