Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Jocuri deocheate
Autor : OneDreamer - 2022-12-06
Citita de 12071 ori - Nota 7.02 (168 voturi)
Urmează să povestesc una dintre cele mai neobișnuite întamplări pe care am trăit-o călătorind cu trenul. Tocmai terminasem facultatea și îmi doream foarte mult să explorez Europa, iar vacanța de vară părea ocazia ideală. Aveam ceva bani puși deoparte și, deși nu sunt australian sau englez ca să-mi permit să călătoresc un an doar din economii, măcar puteam să mă distrez la fel de bine pentru cel puțin o lună. Am decis să iau trenul, căci buzunarul meu simțea că ies mai bine așa per total, iar prima destinație nu putea fi alta decât la prietenii noștri unguri, Budapesta.

Ziua mult așteptată veni în sfârșit. M-am suit în tren plin de entuziasm și de un sentiment că aventura de-acum începe. Mi-am luat bilet la vagon de dormit cu trei paturi în compartiment. Mi-am zis: ” Cu cât mai puțină lume, cu atât mai bine. Dau un ban, dar stau liniștit”.

Îmi imaginam toate locurile și persoanele pe care le voi întâlni pe drum și încercam să-mi potolesc entuziasmul, mai ales că era pentru prima dată când călătoream singur în străinătate. Aveam un întreg compartiment la dispoziție și îmi spuneam că poate am noroc și nu se va urca nimeni până cel puțin la graniță. Speranța s-a spulberat repede când ușa compartimentului s-a deschis.

În lumina soarele care tocmai asfințea, a intrat o tipă, nu prea înaltă de statură. Razele cădeau direct pe fața ei, astfel că am reușit s-o studiez pentru câteva momente: avea părul șaten închis, lung și puțin ondulat, ochi rotunzi și căprui, nasul micuț și puțin turtit și buze pline, totuși naturale. Ansamblul trăsăturilor ei mi s-a părut destul de chic, iar atracția avea să crească atunci când ochii mi-au alunecat înspre corpul ei. Purta un tricou negru prin care puteai distinge extrem de bine forma sânilor, puțin țuguiați și potrivit de mari pentru statura ei, iar sfârcurile, ca niște avanposturi, străpungeau materialul, parcă voiau să iasă la suprafață. Pantalonii scurți și mulați veneau să-i completeze silueta care deja îmi activase simțurile.

În urma ei venea un tip cu vreun cap și ceva mai înalt decât ea, cu o constituție solidă și o figură cam ternă. Fața osoasă, părul negru, ochii căprui, fruntea mică și bărbia înaltă mi-au lăsat impresia unui bărbat pe care n-ai vrea să-l superi prea curând. Păreau un cuplu și curând bănuiala mea s-a adeverit. Am intrat în vorbă destul de repede, pentru că, cel puțin pe timp de noapte, e mai bine să îți cunoști colegii de compartiment dacă vrei să dormi liniștit.

La o primă impresie, părea un cuplu cât se poate de normal. Am discutat despre una alta, subiecte cât se poate de banale. La un moment dat, tipul mă întreabă:
- Vrei o bere? Și scoase din bagaj câteva sticle.
- Sigur, am răspuns. Am și eu ceva doze de Heineken, de care vreți?
- Eu prefer o doză de-a ta, răspunse tipa, uitându-se pe sub gene la mine și zâmbind ușor cu colțul gurii.
Am scos o doza din rucsacul meu, i-am întins-o cu un zâmbet oarecum nesigur, iar ea a luat-o continuând să mă privească cu aceeași expresie, fără a spune nimic.
Pe măsură ce sticlele se goleau, discuția se muta pe alte planuri, ceva mai intime și mai pline de tensiune. Trei beri și o sticlă de vin mai târziu, renunțaserăm la politețuri și dezbăteam care poziții sexuale aduc cea mai mare satisfacție.
- Pentru bărbați e așa simplu - toate, zise Iulia, căci așa o chema pe tipă. Nici nu vă trebuie mai mult de două minute să finalizați. Cel puțin în cazul unora, adăugă puțin zeflemitor.
- Poate că așa e, zic, dar cred ca cei mai mulți bărbați nu știu să se folosească de acele minute pe care le au la dispoziție.
- Și ce crezi că ar putea face?
- Oh, multe, răspund râzând. Mulți sunt egoiști în pat și scapă din vedere că sexul de calitate implică doi parteneri.
- De ce musai doar doi? intervine tipul, al cărui nume sincer nu-l mai țin minte.
- Păi nu e nevoie de doi pentru a te fute? întreb la rândul meu, puțin nedumirit de ce a vrut să spună.
- Nu neapărat, depinde de context, răspunse. Eu cred că toate pozițiile care aduc satisfacție tuturor pot fi considerate bune. Uneori plăcerea nu vine doar din atingeri.
- Hm, nu? Dar din ce altceva?
- Din altceva decât din atingeri.
- Păi din ce?
- Lasă-l că nu mai știe ce zice, cred c-a luat-o pe ulei de la atâta vin, spuse Iulia pe un ton cam aspru, oarecum în disonanță cu tonul discuției de până atunci.
Cu siguranță i-a aruncat o privire imediat după, pe care, stând în partea opusă lor, n-am reușit s-o prind. Cert e că tipul n-a mai adăugat nimic și, la foarte scurt timp după, am stins lumina ca să prindem câteva ore de somn.

Eu trăsesem ”lozul câștigător”, aveam patul de jos. Tipul îl luase pe cel de sus, iar Iulia pe cel de la mijloc.
- Noapte bună, le urez eu celor doi.
- Așa să fie, îmi răspunse Iulia.
Închid ochii, încerc să mă fac confortabil și aproape ațipisem când o aud pe Iulia că se dă jos din pat. Mă așteptam să deschidă ușa, dar deodată o aud aproape de mine, șoptindu-mi:
- Ai adormit?
- Mnu...
- Bine, nici nu vreau s-o faci încă.
Întinde ușor mâna pe sub plapumă, dibuiește pantalonii și își continuă drumul spre organul meu adormit.
- Ce faci?! o întreb în șoaptă și puțin panicat.
- Nimic din ce nu ți-ar plăcea.
- Nu e că nu mi-ar plăcea, dar..
- Crezi că n-am văzut cum te uitai la mine?
- Bine...dar ce naiba, prietenul tău e cu un pat mai sus.
- Nu-i duce grija, când adoarme nu-l mai trezești nici dacă vrei.
- Dar tot nu...
- Shhh! Vreau să mă fuți, ai înțeles?
Fără să mai aștepte un răspuns, îmi apucă glandul care în timpul scurtului dialog și prins în strânsoare de degetele Iuliei, apucă să se trezească de-a binelea. Înainte înapoi, mâna ei lucra precis, ritmic, ceea ce îmi provoca mai multă plăcere decât voiam să admit, deși încă stăteam încremenit și nu îndrăzneam să fac nicio mișcare. Mă uitam la ea și nu-mi venea să cred ce se întâmplă.
După ce simți că falusul mi se întărise bine de tot, Iulia își dădu jos tricoul, scoțând la iveală sânii care mi-au captivat imaginația o seară întreagă. Distingeam forma lor și mai ales a sfârcurilor lunguiețe și tari, profilându-se în lumina lunii. Cu o rapiditate de gazelă, trase plapuma și se cuibări sub ea, lângă mine. Mâna ei stângă continua să-mi maseze organul, în timp ce ea-mi șoptea pe un ton mai mult poruncitor decât suav:
- Alintă-i..
Tentația era prea mare și prea aproape, simțeam că nu mai am control nici asupra mea și nici asupra situației. M-am aruncat sălbatic în sânii ei, sărutându-i cu sete, alintându-i sfârcurile cu limba de jur împrejur, apoi am sărutat-o pe gât, iar cu mâna dreaptă am coborât în jos spre abdomen, apoi mai jos între coapse, i le-am desfăcut puțin ca să ajung într-un final la fructul deja ud. Nu purta chiloți, astfel că am început să-i masez ușor clitorisul, prima dată circular, apoi în sus și-n jos, pentru ca în final, după un joc atemporal, să plusez cu degetul mijlociu. Fata a scos un ”ohhh” prelung și și-a înfipt unghiile de la mâna dreaptă în spatele meu. Am scos și eu un alt fel de ”oh”, dar am continuat să mă joc așa, până când mi-a luat mâna de la clitoris, s-a pus peste mine și mi-a spus:
- Vreau să te simt în mine.
Am desfăcut ce trebuie și am început să mă joc din nou cu sânii ei, în timp ce ea îmi masa glandul și îl tachina, frecându-l de scoica ei umedă. Un val intens de căldură mi-a cuprins întreg corpul când în sfârșit mi-a introdus falusul adânc în ea. Am stat așa câteva clipe amândoi, împerecheați, respirând greu, după care a început să-și miște bazinul în sus și jos. Pesemne că o excita mult poziția, pentru că o făcea cu atâta pasiune, părea că plăcerea ei crește prin fiecare mișcare. Am dus mâna din nou la clitoris și am început să îl masez mai viguros de data asta, ceea ce a avut ca rezultat un ”o, da, o da” din partea ei.
Adrenalina combinată cu serotonina pompa prin venele mele, eu pompam în fata asta al cărei prieten dormea cu un pat mai sus, iar luna era martora noastră, a tututor. Ajunsesem la punctul în care amândoi gâfâiam, simțeam cum mișcările ei devin ...



    Login