Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIntelegerea - continuare 2
Autor : unefille - 2019-12-30
Citita de 5770 ori - Nota 8.05 (73 voturi)
Acum, implora-ma ca o ultima tarfulita sa iti fut gura! Implora-ma sa mi-o bag in gurita ta! Hai, umileste-te un pic, cerseste-ti bine meritata pula in gura". "Nu am auzit nimic, scumpa catelusa!" Si-a scos pula din pantaloni, si a inceput sa si-o frece. M-a amenintat ca daca isi va da drumul, avea sa plece si sa ma lase asa. Dar fara a avea voie sa ma autosatisfac. Am indreptat capul catre penisul lui. M-a tras de par inapoi. "Nu asa, catelusa! Vreau sa ma implori. Vreau sa meriti sa fii fututa in gura". "Va rog, domnule, dati-mi voie sa v-o sug!".

Nu a fost suficient pentru el. Din neant, o pereche de palme peste sani. "Vreau sa te aud ca ma implori sa iti dau muie, ca vrei sa fii fututa in gura ca o catea in calduri!" I-am spus cuvintele magice. I-am spus ca o tarfa ca mine trebuie sa aiba absolut toate gaurile pline. S-a ridicat in picioare, mi-a pus mainile la ceafa, mi-a scos sanii din rochie, si-a bagat pula in gura mea, si a inceput sa imi rupa gatul la viteza pe care o avea. Imi dadea cu coaiele peste barbie, in timp ce-mi futea gura cu bestialitate. Iar pasarica imi exploda sub placerea oferita de vibrator. Din gura mi se scurgeau balele. Vedeam in privirea lui ca ii place. "Bravo, catelusa! Asa te vreau." Si-a scos telefonul, si m-a pozat. Pentru colectia personala de cateluse, mi-a spus. Si-a dat drumul in gatul meu, pe buzele mele, pe sanii mei. M-a lasat din nou, neterminata..

"Vreau sa te plimb prin parc exact asa. Plina de sperma, cu rujul intins si cu tatele expuse. Mergi in fata mea, cu mainile la spate." Mergeam simtindu-ma umilita, cu lacrimi in ochi, excitata in acelasi timp. Ce m-a pus pe mine sa ma bag in acest joc? Dar nu voiam nici sa-l parasesc. Voiam sa imi cunosc limitele. Jucariile din corpul meu imi trimiteau mii si mii de senzatii in toate celulele si in intregul meu sistem nervos. El vedea si ii placea cum imi chinuie corpul cu dorinte.

La un moment dat, apare cineva pe aleea din fata noastra. Am dat sa ma ascund. El mi-a ordonat sa nu indraznesc. Sa merg in continuare. Omul s-a uitat mirat si stupefiat la ceea ce vedea in fata lui. Domnul meu a simtit nevoia ca trebuie sa ii ofere o explicatie strainului, dar doar pt a ma umili pe mine si mai tare. "Seara buna, domnule. Nu va faceti griji, ii place sa se plimbe ca o tarfulita. Nu ca nu ar fi!" Si a inceput sa se amuze pe seama mea. Sa ii prezinte acelui strain corpul meu. Sa ii arate ca am gaurile pline de jucarii. De parca eram un exponat in vitrina. Ca sunt o tarfa perversa careia ii face placere sa fie tratata ca atare. Si ca nu l-ar mira ca prin mintea mea murdara sa nu am sete de a fi fututa in gura de fata cu un strain. Am simtit ca mor in acea secunda.

"Hai catelusa, arata-i domnului ca nu ma insel. Arata-i domnului ce gurita infometata ai. Arata-i domnului ce cuminte si ascultatoare esti". Eram atat de umilita si de excitata in acele momente. Secretiile mele se intensificau. Domnul meu mi-a ordonat sa ma las pe vine in timp ce ma apasa pe umeri, cu genunchii indepartati, pozitia preferata a dansului. Am executat. Mi-a ridicat rochia in asa fel incat sa raman cu pasarica expusa si sa se vada cum lucea de la secretii.

Strainul, vazand docilitatea mea, s-a excitat la randul lui. Poate ca i se infaptuia vreo fantezie murdara.
Si-a dus mana in pantaloni si a inceput sa isi maseze pula erecta.

Domnul meu a inceput sa imi maseze buzele cu capul penisului, in timp ce imi dadea ordine cum si cat sa scot limba. M-a pus sa stau cu limba scoasa in timp ce isi freca scrotul de limba mea atarnata. Am vrut sa inchid ochii, sa uit de strain, dar m-a tras de par si m-a pus sa ma uit in ochii strainului in timp ce gura si limba mea il satisfaceau. Mi-a bagat-o in gura futandu-mi gatul, pana au inceput balele sa mi se scurga din gura pe sani.

Domnul meu imi futea gura cu furie. Stiu ca era excitat de privirile strainului care s-a terminat in fata mea. Strainul a intrebat daca imi poate imprumuta gura. M-am speriat in acele momente. Eram la placerea si la dispozitia preferintelor  domnului meu.

Dar spre surprinderea mea, i-a spus strainului ca asta nu se poate. Sunt doar a lui. Ii place doar sa ma expuna si sa fiu privita. Dar atat.

Strainul, fara sa se supere, a terminat inca o data, multumindu-i ca l-a lasat macar sa aiba placerea sa priveasca un asemenea spectacol. Si a plecat.

Intre timp, domnul meu a terminat pe fata mea.


"Este timpul sa ma ocup si de celelalte gauri ale tale." M-a asezat cu fundul in sus pe o banca si a inceput sa mi-l maseze scotand incet dildoul din el. Mi-a masat labiile, clitorisul, in timp ce cu telecomanda continua sa trimita impulsuri si senzatii irezistibile. Apoi incet, a inceput sa alunece in anusul meu cu penisul lui din nou erect. Ma futea incet. Stia cat si cum sa impinga, apoi miscarile au inceput sa se intensifice, iar sanii mei sa se miste dureros fata-spate.

Nu mai conta nimic pe lume in acel moment. Acea pula mult dorita de atata amar de vreme era in mine. Imi venea sa urlu de bucurie, de placere, de satisfactie ca domnul meu se afla in sfarsit in interiorul meu. Eram fututa de el si numai de el. Zilele si noptile nesfarsite de dorinta si pline de vise au luat sfarsit. Era real. Abia asteptam aceasta clipa. In timp ce imi futea anusul, mi-a eliberat pasarica uda fleasca de acel vibrator, lasand in schimb bilele inauntru. A iesit din fundulet, si a intrat in pasarica. Alte placeri imi erau satisfacute. Imi masa sanii, neeliberandu-i de durere. Ma futea cu o pofta nebuna. Eram fututa si dorita de parca eram unica femeie de pe fata pamantului.

A venit primul val de orgasm puternic. Corpul imi tremur...



    Login