Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIntelegerea - continuare 1
Autor : unefille - 2019-07-27
Citita de 7649 ori - Nota 8.25 (102 voturi)
Dimineata, apelul binecunoscut. Dar mult mai matinal ca de obicei. Era 5 dimineata. M-a trezit, cerandu-mi de asta data sa ies la alergat prin parc cu noua mea jucarioara daruita cu o seara in urma si cu funduletul plin. Mi-am tras pantalonasii de sport, mulati si scurti pe mine. Si o bluza la fel de scurta. Avea sa ma insoteasca la antrenament pentru a se asigura ca ma va priva de placerea finala a jucariilor ce zornaiau in mine. Ma astepta jos, in masina. Mi-a prins clipsurile de san, mi i-a mangaiat, mi-a strans sfarcurile, apoi a inceput sa mi-i sarute. Mi-l doream foarte mult. Voiam sa imi posede corpul atunci si acolo.
Brusc, s-a oprit. Cu un zambet strengar, a pornit masina. Pe drum, si-a relaxat mana in pantalonii mei. Ochii imi erau dati peste cap de miile placeri date de aceasta joaca.
Intr-un final, am ajuns in parcarea de langa parc. Am coborat cu greu din masina. El era sprinten si vioi. Se delecta cu puterea ce o avea asupra mea.
Am inceput sa alergam. Ma oprea cand vedea ca mi se apropie orgasmul. Se prefacea ca i s-au dezlegat sireturile la adidasi si ma saruta prin pantalonii umezi de sucurile mele. Imi masa clitorisul si labiile in treacat cand se ridica. Imi fixa pantalonasii in asa fel incat sa imi stea labiile in afara acestora pt a face frecarea de clitoris mai puternica. Apoi imi dadea o palma peste fund pentru a-mi relua alergatul cu creierii incisi. Dupa o ora de efort fizic, psihic, durere dar si excitatie, ma simteam precum o catea in calduri.
Imi spunea ca vrea sa ma tina asa pana la momentul potrivit, iar acel moment va fi vineri seara. Mi-a promis ca vineri seara voi vedea ca a meritat sa fiu o catelusa ascultatoare. Eram precum o carne pusa la macerat. Zi de zi. Excitata, uda, plina de dorinta.
M-a lasat in fata casei, m-a sarutat pe buze, mi-a mangaiat din nou sanii, si m-a trimis sa ma pregatesc de noua zi de serviciu, dar nu inainte de a face ritualul descris in povestea anterioara.

Era joi. Ii vedeam penisul in imaginatia mea oriunde mergeam. Imi doream sa fiu fututa de el, oricand, oriunde, la orice ora. Ma simteam ca o nimfomana frustrata si nefututa.
Intr-un final apoteotic, a venit si ziua de vineri. In imaginatia mea fluturau mii de scenarii. Visam cu ochii deschisi ca in sfarsit il voi avea in interiorul meu, ca imi va hrani corpul cu nesfarsite orgasme, ca imi va atinge trupul cu mainile lui si ca ii voi simti buzele dupa bunul meu plac, ca ii voi simti goliciunea trupului peste trupul meu. Nu am luat in calcul perversitatea lui si placerea lui de a ma domina precum o papusa.

In timpul zilei, a venit un curier la serviciu cu un pachet pentru mine. Am ramas surprinsa. Nu-mi comandasem nimic. Am vrut sa i-l inapoiez, crezand ca este o greseala. In acelasi timp, ma suna el. Imi spune ca este din partea lui si ca se asteapta ca in acea seara sa ma vada imbracata cu tot ceea ce este in cutie si sa nu uit sa adaug in interiorul meu cadoul facut cu o seara inainte. Nimic in plus. Nimic in minus. Si ar fi bine sa deschid cutia acasa. La ora 20.00 ma asteapta in apartamentul lui. Am inchis telefonul. Am luat cutia si mi-am vazut de indeplinirea sarcinilor de serviciu dar cu mintea invadata de o enorma curiozitate. Abia asteptam sa se faca ora de plecare acasa.

Ajunsa cu nerabdare in apartamentul meu, deschid cutia. In interiorul ei, am gasit o rochie neagra, din dantela, usor transparenta, pantofiori din lac, cu toc inalt, alti clestisori pentru sani, cu pene negre, un ruj rosu aprins, culoarea mea preferata, un nou dildo pentru fundulet, iar pe fundul cutiei o hartiuta in care imi preciza sa ma imbrac de aceasta data in intimitatea apartamentului meu, fara a ma vedea el prin fereastra. Zis si facut. Am tras draperiile. Mi-am scos toate jucariile din mine, mi-am facut baie, mi-am uns trupul cu ulei, mi-am probat rochia primita in dar. Se mula perfect pe trupul meu, stramta si lunga pana deasupra genunchilor. Iar prin modelul dantelei se vedea ca sunt goala doar daca analizai atent cu privirea punctele feminine. Mi-am pus si clestisorii. Penele acestora dadeau senzatia ca totusi nu am sanii goi. Mi-am pus pantofii in picioare, dildoul in fundulet, bilele in vagin, mi-am acoperit culoarea naturala a buzelor cu acel rosu perfect al rujului. Inima imi bubuia de excitatie, de dorinta, de placere, un amalgam de sentimente si de curiozitati.
Ajunsa in fata apartamentul lui, am sunat timid la usa. M-a intampinat cu un zambet larg, frumos ce imi transmitea o energie placuta. Ma dezbraca de orice indoiala, de orice frica sau de teama. Stiam ca sunt pe maini bune. Ma mangaia cu privirea lui din cap pana in picioare, m-a luat de mana si m-a invartit intr-o pirueta pentru a-si admira papusa vie. M-a invitat sa iau loc pe canapea. A disparut pentru cateva momente pentru a aduce o sticla de vin si pentru a da drumul la muzica.
S-a asezat langa mine. Am vrut sa il sarut, sa il iau in brate, sa sar pe el. S-a ferit. M-am simtit respinsa. M-a sarutat pe frunte ca pe un copil.
„Te vreau, habar nu ai cat de mult, dar nu este momentul. Mai am un cadou pentru tine. Vreau sa te vad tremurand toata, sa te vad in momentul de explozie totala de frustare, de dorinta si umila. Nu esti in momentul dorit de mine. Hai sa bem un pahar de vin, sa ne relaxam. Si te rog, indeparteaza genunchii, stii ca imi place sa te vad expusa. In seara asta vreau sa faci aici pe canapea ceea ce faci in fiecare dimineata si seara acasa. Mangaie-te. Masturbeaza-te. In timp ce bem. Dar nu ai voie sa termini.”
Am ramas perplexa. Nimic din ce imi imaginasem, nu se intampla. Ascultatoare, mi-am desfacut picioarele si am inceput sa imi mangai clitorisul, labiile. Mi-am varat un deget in interior, apoi al doilea. Aveau un efect innebunitor bilele vaginale puse sub presiunea masajului interior – exterior. El ma privea de pe un fotoliu, asezat in fata mea. Se uita la mine ca la un film in derulare pe viu. Scanceam de placere, respiram din ce in ce mai greu.
S-a ridicat in picioare, s-a aplecat la nivelul fetei mele si a inceput sa ma sarute pasional. Respiratiile noastre erau in acelasi ritm alert. Era foarte excitat. Se simtea si se vedea umflatura din pantaloni. Ma masturbam ca o descreierata. Nu-mi mai pasa de nimic. Voiam sa imi ofer acel nenorocit de orgasm. Mi-a pus mainile pe bratele sale. A inceput el sa imi maseze cu o mana pasarica umeda, umflata de dorinta, ce isi cersea placerea finala, orgasmul asteptat de atata timp, iar cu cealalta imi masa usor sanii durerosi. Stia sa imi ofere placere amestecata cu durere.
S-a oprit din acea dezmierdare a pisicutei mele, si-a dus mana in buzunarul pantalonilor si a scos o cutiuta mica. In ea, o alta jucarie. Eu il voiam pe el. Ardeam de dorinta sa il simt pe el in mine. Nu acele jucarii care ma adusesera la punctul de fierbere. Era un vibrator clitoridian cu telecomanda. Mi l-a pus cu blandete si rabdare. Depasita de toata acea joaca de senzatii, cu excitatia in gat, el mi-a pus paharul cu vin in mana, s-a asezat pe fotoliu si a inceput sa se joace cu telecomanda. Stia clar cand corpul meu era aproape de explozie. Atunci oprea jucaria. Stia sa ma fiarba. Stia sa se joace cu dorinta mea. Apasa pe nenorocita aia de telecomanda dupa pofta inimii lui. Trimitea impulsuri. Le oprea. Iar pornea. Iar oprea. Aveam ferfelite clitorisul. Nu stiu cat s-a jucat.
S-a apropiat de buzele mele, a inceput sa mi le maseze cu degetul, de parca dorea sa imi intinda rujul. Ghicind la ce ma gandesc, mi-a spus ca mai tarziu imi va ornamenta buzele in asa fel incat sa fie demne de invidia si gelozia curvelor. Apoi m-a luat de mana, m-a ridicat, si am inceput sa dansam pe o melodie. Imi misca trupul in asa fel incat sa intensifice p...



    Login