Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fetis pentru cumnatica mea
Autor : Efectwow - 2017-09-30
Citita de 14069 ori - Nota 4.93 (30 voturi)
Ea , intra in bucatarie ! Proaspăt ieșită de la dus .
Parul inca umed dat peste spate , blonda ochii căprui . Toată bucataria este invadata de mirosul gelului de dus , un miros dulce si fin , ceva de la nivea .
O privesc cum umbla prin toată bucătăria .
Mmmm este îmbrăcată cu o pereche de colanți negri si un tricou alb care nu reușește săi acopere fundul mic si bombat . Reușesc săi observ linea chiloteilor .... ma gândesc ca sunt cei roși cu danteluta crem , un fel de boxeri dar mai mici .
Umbla galant prin aceasta blestemata Bucătărie , încercând sa facă ceva de mâncare ! Mmmm vai , nu are șosete iar picioarele ei micuțe ma excita , are dejete mici si unghiile date cu oja alba !
Imi place săi privesc fundul in timp ce pășește , mișcarea feselor ma invita sa le mușc.
Are un 1,60 , Subțirica , buze subțiri si gurița mică . Are un zâmbet de îngeraș si dinti perfect simetrici . La 22 de ani a avut doar un prieten .
Sunt excitat si as vrea sa imi indes fara in fundul ei . Prin acei colanți , săi simt mirosul . Sa o mângâi pe fund , palma mea sa simtă forma perfecta a feselor , rotund , fin si tare .
O privesc doar cand nu ma vede . Parca nu bănuiești nimic deși , imi trage câte o privire cu zâmbet dându-mi de înțeles ca știe ce am in minte . Incep sa am erecție . As vrea sa o gust , săi ling degețelele de la picioare unu câte unu , sași bage tot piciorușul in gura mea . As vrea săi simt acei colanți pe fata mea in timp ce se mișcă , vreau sa o miros sa o gust sa o simt . Știu ca e curată acuma , de 5 minute a ieșit de la dus . Folosește un parfum dulce si vulgar . Sigur are păsărica epilata si roz iar gaura fundului micuța , e epilata peste tot , sigur !
Nu mai rezist lângă ea si ma duc in baie . Știu ce caut ! Incep sa cotrobăi prin coșul de rufe si găsea imediat o pereche chiloței împachetați frumos ( așa face de obicei ) sunt deasupra , semn ca acuma ia schimbat . Sunt boxeri de dantela , negri . Incep săi desfac si caut in zona care acoperă păsărica . Sunt curați ,adică nu au nici un lichid scurs , se mai întâmpla dar din fericire nu astăzi . Imi scot pula si incep sa mi-o frec ,duc chiloței la gura si incep săi miros , imi afund nasul in ei . Miroase a parfum amestecat cu mirosul ei intim , caut pe Facebook poza ei si o privesc in timp ce ma masturbez . Pun limba pe zona intimă si incep săi ling usor , nu vreau sa ii umplu de saliva vreau săi...



    Login