Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Femeia de la Carefour
Autor : apocalip - 2022-11-06
Citita de 6363 ori - Nota 3.55 (40 voturi)
De la un timp chiar nu ma mai recunosc dintr-un punct de vedere. M 29 de ani si destul de bine asezat in cariera si statut. Am inceput sa am niste ganduri de la o vreme absolut devastator de exciante si uneori imi vine sa ma iau la palme gandindu-ma ca o iau razna de tot si nu inteleg de ce.
Cred ca mi s-ar fi oprit orice idee tampeasca daca nu s-ar fi ajuns sa se materializeze faptic si deaici au inceput o serie de ,,mai mult simt ca vreau „ O nebunie curata.
Eram in trecere si mort de foame dupa peste 5 ore de condus si deja era dupa amiaza. Am ajuns in Carrefour-ul din B si imi luasem un meniu repede sa mi potolesc foamea. Foarte multe probleme aveam in ziua aia pe cap dar parca zici ca toate erau date la o parte din mintea mea in fata uneia singure . Era o femeie fix undeva la 30 de ani care servea la un magazin mancare comandata.
Imi venea sa ma bat singur cu ceva in cap ca nu mi puteam stapani gandurille . Eram doar cu un ochi la fundul ei si cu o mana la gura sa fac si asta din inertie. Stateam si ma intrebam singur daca nu cumva am inceput sa nu mai fiu intreg mintal ca imi trec astfel de idei in cap
Niu am pomenit niciodata asa ceva si chiar daca nu sunt foarte priceput la descris lucruri pentru mine gandul asta ca a devenit realitate este ca si cum am castigat la loto.
Femeia asta avea ceva ce mi reseta orice dorinta sexuala pe moment doar cand mi o imaginam goala. Era mult mai inalta decat mine cred ca avea un cap peste .Picioarele destul de dezvoltate si proeminente fix cat trebuie sa nu para deloc grasute, Cum spun eu,aveai pe ce sa simti ca pui mana ,la fix. Purta o bluza alba si ma uitam ca broasca la bordura fix la sanii ei care chiar se aratau destul de generosi..
Ma fixa uneori cu privirea gandindu-ma tot eu , ca o face doar pentru ca ma vedea pe mine cred ca de zeci de ori cum o urmaresc cu privirea.
Aveam pur si simplu apa in gura . De la un timp nu pot sa mi deau seama de ce ma excita atat de tare sa gust pizda ...sa o ling si sa o miros incet si foarte adanc. Ma scoate din sistem sa stiu cum se amesteca aroma asta in gura mea si parca imi imaginez ca o adulmec in placere . Abominabil cum un om respectabil profesional se gandeste la asta dar asta este adevarul.
Ajunsa in fata mea mai aproape pur si simplu privirea mea era fix in pizda ei de cateva secunde bune si eu nici nu realizam.Se uita la mine si cred ca desi nu voia sa se gandeasca simtea ca este ceva necurat la mijloc.
De la un timp pur si simplu nu imi pot scoate din minte placerea asta de a gusta pizda . Mi se pare extrem de excitant si as face o destul de mult si des daca as avea ocazia spontan.
Formele acestei femei ma faceau sa ajung in imaginatie pe culmile extazului . Se facuse putin seara si am zis ca trebuie sa ma misc deacolo pentru ca trecuse o ora decand ma uitam la ea si deja era penibil putin spun.
In drum am gasit o cand intra la baie pe coridul mall ului si pur si simplu am simtit ca innebunesc. I am spus absolt in pura realitate ca simt o dorinta atat de mare sa o ling incat nu ma pot stapani. Eu , habar n am daca din prostia mea ori la ce am spus am facut o sa gandeasca ceva atat de nepotrivit dar ceva s a decuplat in mintea ei si mi -a spus atat ,, Nu pot sa cred ca la asta te gandeai si ca poti sa spui asa ceva„„
A trebuit sa continui , sa merg pana la capat. ,, Nu stiu ce se intampla cu mine si nici nebun nu sunt dar am o pofta de imi lasa gura apa pur si simplu sa mi te imaginez goala si ca te freci cu pizda in gura mea uda ...Pur si simplu ma scoate din circuit imaginea si dorinta asta .Ajuta -ma sa o implinesc te rog „„.
Spre uirmirea mea pentru prima data in viata mi-a spus vin o la masina mea din parcare. Se facuse seara si a intrat in bancheta din spate , eu dupa ea si usile le-a blocat. Mie nici acum nu mi venea sa cred dar incepuse sa si dea pantalonii jos ,apoi chilotii si am simtit ca , capul pulii imi iese efectiv dupa curea de excitatie. Femeia asta ma innebunea pur si simplu. Incepiuse sa se cracaneze si acelasi gust l am simtit de dorinta . Aveam ploaie efectiv in gura si mi am apropiat instant limba fix intre crapatura ei. A gemut atat de impecabil incat m-a fasci...



    Login